موضوعات داغ

ماشین آریسان

(3.9/5) 22,190 رای

سیستم حمل و نقل و باربری شهری همواره نیازمند خودروهای ارزان، با قطعات در دسترس و هزینه‌های نگهداری پایین بوده و از این رو محصولاتی حتی بی‌کیفیت با حداقل آپشن‌های رفاهی و ایمنی، موفق شده‌اند با رعایت این نکات، به فروش مناسبی در کشورمان دست یابند. دقیقاً به همین دلیل است که وانت‌های از رده خارجی همچون باردو، زامیاد، پراید 151 و همین آریسان در سالهای طولانی مورد استقبال گسترده مشتریان قرار گرفته‌اند و در برابر مدل‌های با کیفیت‌تر و ایمن‌تر نظیر تندر وانت، از بازار فروش بهتری برخوردار بوده‌اند. البته در این بین سازمان‌های نظارتی وظیفه دارند با بالا بردن سطح استاندارهای لازم، کیفیت و از آن مهم‌تر ایمنی این قبیل ماشین‌ها را بهبود بخشند، اما متاسفانه گرانی قیمت ارز (در کنار سو مدیریت) باعث شده که تحقق این امر، بدون بالا رفتن محسوس قیمت نهایی میسر نشود و گران شدن یک خودرو باربری هم می‌تواند به معنی شکست در فروش باشد. به هر حال در میان وانت‌های موجود در بازار، آریسان یکی از ارزان‌ترین گزینه‌ها محسوب می‌شود. خودرویی که به عنوان نسخه ارتقاء یافته باردو به بازار معرفی شد تا با طراحی زیباتر و کارآیی بهتر، نیاز بسیاری از اقشار جامعه را تامین نماید اما از همان ابتدا بدلیل ضعف در ساختار دوتکه بدنه و دونیم شدن اتومبیل (درهنگام بار زدن بیش از حد مجاز) دچار بدنامی گشت و این کله ننگ حتی پس از فراخوان و تقویت شاسی مدل‌های بعدی بر پیشانی‌ این محصول باقی ماند. در هر صورت وانت آریسان با تمامی حرف‌هایی که پشت سرش هست، ویژگی‌های مثبت بسیاری هم دارد که به کمک آنها توانسته نظر مشتریان زیادی را به خود جلب می‌نماید، بخصوص که در این بخش از بازار رقیب چندانی برای وانت ایران‌خودرو وجود ندارد و مردم به نوعی مجبورند با نقطه ضعف‌های آریسان کنار بیایند و روی نقاط قوتش تمرکز کنند.

160 km/h
حداکثر سرعت
9.2 liter/100km
مصرف سوخت
1696 cc
حجم موتور

مشخصات آریسان

کلاس بدنه
وانت
انتقال نیرو
دیفرانسیل عقب
نوع جعبه دنده
5 دنده دستی
حداکثر توان
86 اسب بخار
تنفس موتور
تنفس طبیعی
تعداد سیلندر
4 سیلندر

مزایا و معایب آریسان

مزایا

طراحی نسبتاً خوب، قابلیت حمل بار بیشتر از باردو، هزینه‌های نگهداری مناسب، کابین تقریباً راحت، امکانات جانبی قابل قبول

معایب

ضعف شاسی در نسخه‌های اولیه، پیشرانه نسبتاً ضعیف و قدیمی (بخصوص برای بدنه سنگین آریسان)، کیفیت پایین ساخت، ایمنی نامشخص

بررسی آریسان

وانت آریسان به عنوان نسخه ارتقاء یافته و جایگزین باردو به بازار معرفی گردید و با طراحی زیباتر، کابین راحت‌تر و آپشن‌های رفاهی و ایمنی به مراتب بیشتر جانشین شایسته‌ای هم نشان میداد. بخصوص که در این محصول کپسول گاز به زیر کفی منتقل شده و به همین علت فضای قسمت بار ماشین بهبود چشمگیری را تجربه نموده است. از دیگر مزیت‌های آریسان می‌توان به مواردی نظیر فرمان هیدرولیک، اتاق نسبتاً جادار، کیفیت سواری قابل قبول (البته به نسبت انتظاری که از یک وانت ارزان‌قیمت می‌رود) و هزینه نگهداری مناسب یاد نمود. اما اینها یک روی سکه بودند و در طرف مقابل مشکلاتی مثل قدیمی بودن پلتفرم و پیشرانه، مصرف سوخت بالا، ایمنی نامشخص و کیفیت پایین ساخت، مواردی هستند که باعث می‌شوند نتوانیم از آریسان به عنوان یک وانت کامل و بی‌عیب و نقص یاد کنیم. البته جدیدا زمزمه‌هایی از تولید سری دوم این محصول با عنوان "آریسان2" به گوش می‌رسد که در آن مدل شاهد استفاده از پیشرانه جدیدتر XU7 پلاس با مصرف سوخت بهینه‎‌تر و استاندارد آلایندگی یورو5، افزایش گنجایش مخزن CNG، بهبود نسبی کیفیت و ایمنی (امیدواریم که محقق شود!)، شاسی یکپارچه با استقامت بالاتر، رنگ‌بندی متنوع‌تر و چند آپشن تکمیلی خواهیم بود. ضمناً قرار است آریسان 2 به صورت دیفرانسیل جلو به بازار عرضه گردد که این مورد هم مزایا و معایب خاص خودش را خواهد داشت (البته برای یک وانت معایبش بیشتر از مزیت‌هایش است!). همچنین در مدل جدید، انتقال لاستیک زاپاس از پشت صندلی شاگرد به زیر بدنه به بهبود فضای کابین یاری رسانده است.

داخل آریسان

فضای داخلی وانت آریسان در قیاس با باردو پیشرفت محسوسی را از هر جهت تجربه نموده و حالا با داشبوردی مشابه با مدل‌های جدید 405 و رودری‌های نسخه‌های قدیمی‌تر پژو روبرو هستیم. صندلی‌ها نیز حس راحتی بیشتری دارند و ارتقاء سطح امکانات رفاهی و ایمنی، حس بهتری به راننده و سرنشین کناری منتقل می‌نماید. البته محل قرارگیری لاستیک زاپاس در قسمت پشت صندلی شاگرد باعث شده که ارگونومی این بخش مقداری خدشه‌دار شود اما با این حال فضای کلی کابین آریسان در قیاس با باردو و پراید 151 جادارتر و راحت‌تر است و راننده را دیرتر خسته می‌کند. البته کیفیت متریال مورد استفاده بسیار پایین است اما این مورد هم با در نظر گرفتن سایر رقبای قیمتی قابل چشم‌پوشی خواهد بود. از لحاظ دید پیرامونی هم به غیر از محدودیت‌های عادی یک وانت در پشت سر، مشکل خاص دیگری دیده ‌نمی‌شود و ارگونومی کلی فضا نسبتاً قابل قبول به نظر می‌رسد.

طراحی آریسان

دماغه آریسان شباهت بسیاری با پژو پارس دارد و از این رو در قیاس با سایر وانت‌های ارزان‌قیمت بازار جذاب‌تر به نظر می‌رسد. البته در بخش کناری و انتهایی شاهد حداقل خلاقیت و نوآوری هستیم و خطوط ساده بدنه هیجان خاصی به بیننده منتقل نمی‌کنند، اما برای برای یک خودرو کار، این موارد اهمیت چندانی نخواهند داشت، بخصوص که زیباسازی قسمت حمل بار یک وانت ممکن است به قیمت کاهش کارآیی ماشین منتهی شود و از این رو باید بیشتر وانت‌ها (آن هم از نوع اقتصادی) را با طراحی دماغه‌شان قضاوت کنیم که در این صورت آریسان با این چراغها و کاپوت کشیده قطعاً نمره قبولی را دریافت خواهد نمود.

وانت آریسان

از دیگر نکات مثبت بدنه نماینده ایران‌خودرو می‌توان به تناسب اندام نسبتاً مناسب ماشین اشاره نمود؛ در واقع برخلاف پراید 151، پیکر آریسان از پتانسیل ظاهری خوبی برای پیکاپ شدن برخوردار بوده و اینطور نیست که احساس شود این ماشین را به زور تبدیل به وانت کرده‌اند! البته جاداشت که سپرهای ماشین هم رنگ‌آمیزی میشدند تا ظاهر آریسان اندکی زیباتر گردد اما این مدل فاقد رنگ هم از یک نظر برای استفاده‌های کاری "که در آن احتمال برخورد و مخدوش شدن زیاد است"، گزینه کم‌دردسرتری به نظر می‌رسد.

مشخصات آریسان

زیر کاپوت وانت آریسان یک پیشرانه دوگانه (پايه گازسوز) با 1.7 لیتر حجم و 8 سوپاپ بنام OHVG II قرار گرفته که قادر است روی حالت بنزینی 86 اسب بخار قدرت (در دور 5250) و شرایط گازسوز 73 اسب بخار تولید نماید. خوب این اعداد و ارقام برای وزن 1240 کیلوگرمی ماشین که قرار است 600 کیلوگرم بار و دو سرنشین (جمعاً 750 کیلوگرم) را نیز حمل نماید، چندان امیدوارکننده به نظر نمی‌رسند اما با این حال گشتاور حدود 140 نيوتن‌متر (شرایط گازسوز 128 نيوتن متر) که از دور موتور مناسب 3000 زیر پدال گاز احساس می‌شود تا حدودی راضی‌کننده است. این موتور از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی با ضرائب نسبتاً سنگین، نیرو را به چرخ‌های عقبی منتقل میکند تا آریسان در مجموع برای ترددهای معمول و حمل بارهای استاندارد کارآمد ظاهر شود. البته مصرف سوخت ترکیبی اعلامی 9 لیتر در هر صد کیلومتر که در عمل به بالاتر از عدد 10 خواهد رسید چندان جالب نیست اما دوگانه‌سوز بودن ماشین روی این نقطه ضعف سرپوش گذاشته است.

وانت آریسان

از دیگر مشکلات پیشرانه قدیمی آریسان می‌توان به تولید صدا و لرزش زیاد در دورهای بالا اشاره نمود که ترکیب این قضیه با گیربکس نسبتاً سفت اتومبیل باعث شده سواری با ماشین چندان لذت‌بخش نباشد، هرچند نباید از یاد برد که آریسان برای کار ساخته شده و همین که در قیاس با پیکان‌وانت از گزینه‌هایی مثل فرمان هیدرولیک و کولر بهره‌مند شده جای امیدواری دارد. متاسفانه آریسان از نظر کیفیت فنی شرایط چندان خوبی ندارد اما دسترسی آسان به قطعات یدکی ارزان‌قیمت باعث شده که هزینه نگهداری این محصول در مجموع قابل قبول ارزیابی شود. ترمزهای ماشین هم در جلو از نوع دیسکی و عقب کاسه‌ای هستند و تعلیق فنرشمش عقب وظیفه تحمل وزن بار را بر عهده گرفته است. این مدل سیستم تعلیق برای حمل بار گزینه مناسبی به حساب می‌آید اما در هنگام سواری عادی (بدون بار) تکان‌های بیشتری به بدنه منتقل می‌کند.

مشخصات فنی آریسان

نام خودرو
آریسان
کشور سازنده
پرچم کشورایران
سال (طراحی)
1394
موتور
4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور
1696 سی سی
تنفس موتور
تنفس طبیعی
انتقال نیرو
دیفرانسیل عقب
حداکثر قدرت
86 اسب بخار در 5250 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
140 نیوتن متر در 3000 دور در دقیقه
جعبه دنده
5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100
12.7 ثانیه
حداکثر سرعت
160 کیلومتر در ساعت
وزن
1240 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4680 طول - 1720 عرض - 1465 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2671 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین آریسان

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • 7.3 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 9.2 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 52 لیتر
  • یورو 4
  • -

امکانات و تجهیزات آریسان

وانت آریسان از امکانات رفاهی و ایمنی اعجاب‌انگیزی برخوردار نیست اما با داشتن گزینه‌هایی نظیر: ترمزهای مجهز به ABS و EBD، کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری، فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه مطبوع (دستی)، مه‌شکن عقب، قفل مرکزی با ریموت، رادیو پخش، شیشه‌بالابرهای برقی، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر و فرمان تلسکوپی، شرایط به مراتب بهتری در قیاس با باردو در اختیار سرنشینان قرار میدهد.

امکانات آریسان

کیسه هوا
کیسه هوا برای سرنشینان جلو
سیستم صوتی
قابلیت پخش MP3
ترمز و پایداری
ABS – ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای
دیگر امکانات
فرمان هیدرولیک – تنظیم دستی سیستم تهویه مطبوع – رینگ 15 اینچی فولادی – تنظیم دستی آینه های جانبی

رقبای آریسان در بازار

با توجه به قیمت گران‌تر وانت‌های زامیاد، کارا و تندر، می‌توان از آریسان به عنوان یکی از در دسترس‌ترین گزینه‌ها یاد نمود که با کمترین قیمت، فضای بار مناسب و امکانات نسبتاً خوبی در اختیارتان قرار می‌دهد و همزمان با هزینه نگهداری و کیفیت سواری قابل قبول به شما خدمات‌رسانی خواهد نمود. البته در این بین پراید 151 کم استهلاک و کم‌مصرف هم وجود دارد که حتی از آریسان هم ارزان‌تر است و با توجه به ابعاد بدنه‌اش قدرت مانور بسیار خوبی در مکان‌های شلوغ از خود نشان می‌دهد اما بدلیل سایز کوچک محفظه بار و ساختار دیفرانسیل‌جلو، کاربرد متفاوتی دارد، ضمن اینکه برای افراد بلندقد، کابین آریسان جادارتر و راحت‌تر است.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

سوالات متداول

پیشرانه وانت آریسان چه مشخصاتی دارد؟

زیر کاپوت وانت آریسان یک پیشرانه دوگانه (پايه گازسوز) با حجم 1.7 لیتر و 8 سوپاپ بنام OHVG II قرار گرفته که روی حالت بنزینی قادر است 86 اسب بخار قدرت و 140 نيوتن متر گشتاور در اختیار قرار دهد که این اعداد در حالت گازسوز به ترتیب به 73 و 128 کاهش خواهند یافت

وانت آریسان از چه تجهیزات رفاهی و ایمنی بهره می‌برد؟

وانت آریسان از امکانات رفاهی و ایمنی اعجاب‌انگیزی برخوردار نیست اما با داشتن گزینه‌هایی نظیر: ترمزهای مجهز به ABS و EBD، کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری، فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه مطبوع (دستی)، مه‌شکن عقب، قفل مرکزی با ریموت، رادیو پخش، شیشه‌بالابرهای برقی، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر و فرمان تلسکوپی، شرایط به مراتب بهتری در قیاس با باردو در اختیار سرنشینان قرار میدهد

وانت آریسان تا چند کیلوگرم قابلیت حمل بار دارد؟

حداكثر وزن بار قابل تحمل وانت آریسان 600 کیلوگرم می‌باشد که این عدد با در نظر گرفتن وزن دو سرنشين به750 كيلوگرم خواهد رسید.

وانت آریسان 2 چه تفاوتی با نسخه قدیمی این محصول خواهد داشت؟

آریسان 2 قرار است با موتور ارتقاء یافته XU7 یا همان XU7 پلاس به بازار عرضه شود که در مقایسه با موتور OHVG II نسخه قبلی، قدرت و گشتاور بالاتر و مصرف سوخت و آلایندگی پایین‌تری تولید می‌کند. از دیگر مشخصات آریسان 2 می‌توان به مواردی مثل: افزایش گنجایش مخزن CNG (و کاهش ظرفیت باک)، بهبود نسبی کیفیت و ایمنی، شاسی یکپارچه با استقامت بالاتر، رنگ‌بندی متنوع‌تر و چند آپشن تکمیلی اشاره نمود. ضمناً آریسان 2 بر خلاف مدل قبلی یک وانت دیفرانسیل جلو است. همچنین انتقال لاستیک زاپاس از پشت صندلی شاگرد به زیر بدنه در محصول جدید، به بهبود فضای کابین یاری رسانده است

نظرات کاربران

33 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1395/8/16
اینکه خیلی وقته اومده چرا الان گذاشتینش تو جدیدترین خوروهای بازار؟!
1395/8/24
وانت خیلی زیبایی هست ولی فقط یه چیز این زیبایی رو ازش گرفته! موتور پیکان!!!
شما که این همه هزینه کردین، طراحی خوب زدین (نسبتا) موتور 1.8 لیتری 405 یا 1.7 لیتری ef7 می گذاشتید روش!!!
1398/10/9
آریسان با موتور ۴۰۵ داره میاد
1399/9/30
این موتور نصبت به موتور 405 برایه شرایط ایران بهتر جواب میده در ضمن تقویت شده اصلان وقتی داخل مشینی اصلا موتوجه صداش نمیشی فکر میکنی موتور پژو 405 روشه موتور 405 چند ایراد داره که این موتور نداره
1401/12/1
اریسان با موتور پیکان خیلی بهتره اصطحلاک کمتری داره
1395/10/27
سلام ،خداییش الان ایران خودرو روش میشه بگه این ماشین مال کارخونه اونه من پدر بزرگ دوست دوستم یکی داری میخوام رابطه دوستیمونو بهم بزنم که یه وقت کسی نگه ماشین مال ماست😂😂
1398/7/21
خیلی با نمکی ، بگو برات اسپند دود کنن یه وقت چشم نخوری
1396/6/22
من سال 95 خریداری کردم.اقساطی.حیف ک رنگ سفید فقط اقساطی بود.
این خودرو از لحاظ طراحی و امکانات بهتر از وانت پیکان است ولی از لحاظ قدرت و شتاب اصلا قابل مقایسه با پیکان نیست.
من با خودرو پیکان وانت 1/200بار میزدم داخلش ولی با این بیشتر از 1تن جرات نداشتم.من تقویت شاسی نکردم چون از گارانتی می افتاد ولی شرکت ایرانخورو فراخان داد برای تقویت شاسی و قطعه جدا کننده.من ک زیر ماشین رفتم چیزی به ماشین تحت عنوان تقویت شاسی اضافه نشده بود .ولی دو قطعه بین اتاق بار و سرنشین بنام قطعه جدا کننده اضافه شده بود.که کاربردش را متوجه نشدم.
ولی در کل از خود ماشین راضی بوده ام.در کل بهتر از وانت پراید و کارا است .ولی با مزدا نمیشه مقایسه کرد.
تنها ایرادی که خودرو من در ابتدا پیدا کرد ایجاد صدای اتاق و کمک بود.به هر نمایندگی بردم درست نکردن.در نمایندگی هاشم زاده در خیابان جی اصفهان فقط چند روز خوابید.ولی در نمایندگی شکر الله ناظری خمینی شهر با نصف روز معطلی عالی عالی شد.
1396/11/18
با سلام . لطفا محل درج شماره شاسی حک شده آریسان را بفرمایید . ممنون از لطفتان .
1398/2/7
سلام شماره شاسی حک شده وانت آریسان پشت صندلی راننده میباشد. صندلی راننده رو جلو بکشید و پشتی را بخوابانید کف ماشین شماره شاسی را خواهید دید.
1398/2/31
آقا 1 سوال دارم می خوام بدونم جا فندکی داره یا نه.....من آریسان دارم جای فندکی نداره ..ممنون میشم بگید
1398/12/12
سلام نداره ولی سیم کشیش اومده میتونی بخری براش بدی بندازن روش
من انداختم روش فقط مشکلش اینه درشو نمیشه بست باید فندکشو دربیاری ک ببندی درشو
1398/5/10
ببخشید یه سوال دارم.؟این شاسیش شکست امروز ممنون از قوطی تو خالی آهنی 2 إستفاده شده چه لوله ای باید داخلش کرد تقویتی باشه برا کمرش
1398/7/8
حالا همش ایراد بنی اسرائیلی بگیرید به جای خدا قوت.نمی‌دانم شما جزء کدامیک از وطن فروشها هستید. بدانید حسودی کارخانه‌های مطرح خودروسازی جهان که بد چشم و بخیل هستند باعث چشم زخم این آریسان مادر به عزا شده و مونگول وانت شد و کمرش شکست و خود را باخت و موتورش پیکان شد.شما را چه شده پیکان 5 دنده داشتیم اصلا با کاپوت پرشیا چرا ناشکر هستیم.کمی تحمل کنیم تا تویوتا را له و فرار فراری را با پیکان 8 دنده با چشم ببینیم از معمار کبیر آریسان سپاسی فراوان که مارا سرافراز خواهد کرد و خدا قوتی ،،،،،
1398/8/15
سلام ارزو بر جوانان عیب نیست تو هم خوش باش
1398/8/24
ان احسنتم احسنتم.انشااله به کوری چشم دشمنان به زودی زود خودرو هایلوکس پیکان را نیز تولید خواهیم کرد
1400/11/25
وای، چقدر شیرینی شما.
دارم از شدت خنده دچار حمله قلبی میشم، زنگ زدیم اورژانس.
1398/9/11
اینا هدفشون کیفیت و رفاه من و تو نیست. هدف سود بیشتره. با کمترین هزینه میخوان ماشین تحویل بدن.
جدیدا کارا با موتور 16 سوپاپ میتسوبیشی تولید میشه. میشه همین موتور رو که دیفرانسیل عقبه رو اریسان ببندند. هم از TU5و هم از EF7 قویتره حتی از وانت ال نود. این موتور 119 اسب بخار تولید میکنه با مصرف کمتر. فقط قیمت اریسان 10 تومن شاید بیشتر شه. وانت فورد 2019 با قیمت بالای 1 میلیارد به فروش میرسه. میتونن وانت درجه یک بسازن فقط اون وقت خیلی تابلو میشه که ارزش پولمون پایینه.
یا علی
1398/10/12
مدل 97 دارم ماشین بدی نیست ولی کیفیت مونتاژ جالبی نداره
به نظر من باید 50 اسب موتورش قوی تر بشهو کیفیت ساخت قطعات بهتر بشه و دقت بیشتر روی مونتاژ خودرو
1399/5/7
امر دیگه :/
1398/10/25
سلام دمتون گرم موتورش یکی از معایبش بود ولی عیب اصلیش اتاقشه دوتیکه هست شاید انشاالله آریسان سه این اتاقشم بچسبونید بهم .خوب لاقل الان یه فکری به حالش بشه بهتر نیست .به نظر من دیگه این وانت برو ترمیشه وخطرش بااین اتاق بار بیشترخواهد شد
1399/2/11
سلام محل شاسی حک شده آریسان کجاس
1399/10/10
سلام خسته نباشید. یک آریسان مدل 95 دارم می خواستم شاسی آنرا تقویت کنم باید کجا ببرم. محل زندگی من تهرانه. بی زحمت راهنمایی بفرمایید. آیا می توتنم از فراخوان ایران خودرو برای تقویت شاسی استفاده کنم. قطعه جداکننده را کجا دارند. خیلی گشتم پیدا نکردم. ممنونم
1399/10/18
سلام به نمایندگی سر زدید ؟
1399/10/16
سلام شماره شاسی آریسان کجا قرار دارد ؟
1400/7/24
من ...... رم تو این زندگی که ماشین به این اشغالی رو دو سه برابر قیمت میندازن بهمون تازه من که جوونم حتی داشتن اینم مطمئنم به گور میبرم نمیدونم چرا خدا فراموشمون کرده . دیگه خسته شدم
1400/10/24
قدرت حمل بار یه تنی رو داره مدل ۹۵ یا این مدلها هم شاسیشون میشکنه؟
1400/12/12
سواریشم بیاد قشنگتر از پژو پارسه
1401/3/7
سلام دوستان ببخشید اریسان خیلی عالی هست
فقط چقد هزینه میخواد تا شاسی عقب تقویت کنی
من میخوام 1تن بزنم به ماشین خو میخوام شاسی عقب تقویت کنم تا نشکنه لطفا کمکی کنید جواب پیام بدید
1401/7/19
من اریسان مدل ۹۶ دارم قبلش هم پیکان وانت داشتم خدایی وقتی اریسان خریدم نجات پیدا کردم از پیکام وانت مخصوصا کولر اریسان حرف نداره سه تا فن داره ادم توش استخون درد میگیره بار هم تا یک تن میزنم میرم تو جاده ۱۱۰ ۱۲۰ تخت میکنم رو گاز فقط تو جاده کوهین که شیب تند داره با بار یه تن باید ۵۰ ۶۰ تایی برم بالا فضای اتاق بارش عالیه هر باری راحت میزنم فقط ضعف مهمش الیاژ گیربکس که دنده زیر و شفت دنده چهار هستش که باید بری استوک اصلی بخری بدی تراشکار برات قشنگ باهم چفت کنه ببندی لال لال میشه و شاسی های مدل ۹۶ نیاز به تقویت نداره کارخونه معایب و درست کرده داده بیرون در ضمن واسکازین و روغن موتور و روغن دیفرانسیل و چک کنید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد گاز بزن راه برو
1402/4/6
سلام من مدل ۹۴ دارم بار زیاد نمیزنم بهش ولی گیربکس خوبی نداره ۴ دفعه تعمیر کردم نشد!یه گیربکس نو از ایساکو خریدم انداختم روش بازم بعد ۶۰ هزارتا کار کرد به صدا افتاد!
1402/9/22
سلام من مدل ۹۶ دارم دوگانه شرکتی بهش بار می زنم بهتر نبود فنر دو لایه روش انداختم بدتر بود فروختم پراید ۱۵۱ خریدم فنر دو لایه انداختم بار زدم رفت اومد خیلی بد هست آریسان وانت پراید فقط دیفرانسیل جلو سازگاری نداره بهتره
1402/12/9
سلام من پیکان وانت دارم ارزش داره بفروشم آریسان بگیرم. چون فکر میکنم ماشین ضعیف تری نسبت به پیکان باشه