موضوعات داغ

خودروسازان به دنبال آزادسازی قیمت‌ها

عکس مطلب اول
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی گفت: خودروسازان و قطعه‌سازان برای خروج خودرو از شمول قیمت‌گذاری دستوری، جلساتی را با مسوولان دولتی مربوطه در یکی دو هفته اخیر برگزار و درخواست خود را برای آزادسازی فیمت خودرو ارائه کرده‌اند.
به نقل از ایسنا، آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: در حال حاضر که نرخ دلار در بازار ثانویه به حدود ۹۰۰۰ تومان رسیده است قیمت قطعات تولیدی و تحویلی به خودروسازان همچنان بر مبنای دلار ۳۲۰۰ تومانی چند سال پیش محاسبه می‌شود.
وی با بیان اینکه برآورد ما این است که برای حفظ بقای صنعت قطعه‌سازی، قیمت قطعات تحویلی به خودروسازان باید بین ۸۰ تا ۱۴۰ درصد نسبت به قیمت‌های فعلی افزایش یابد، ادامه داد: به دنبال افزایش قیمت قطعات، قیمت خودروهای تولیدی نیز باید اصلاح و خودرو از شمول قیمت‌گذاری دستوری که باعث ایجاد اختلاف فاحش در قیمت کارخانه و بازار خودروها شده است، خارج شود.
او در پاسخ به اینکه آیا در صورت افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی خریداری برای این محصولات وجود خواهد داشت!؟ اظهار کرد: احتمالا در آن صورت بازار خودرو به رکود می‌رود و دولت باید با اقداماتی همچون افزایش حقوق و دستمزد و پرداخت تسهیلات، قدرت خرید مصرف‌کنندگان را تقویت کند؛ ضمن آن‌که در صورت افزایش قیمت‌های رسمی، شاهد کاهش قیمت‌های فعلی در بازار آزاد خودرو خواهیم بود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی ادامه داد: در این زمینه در یکی دو هفته اخیر جلساتی را با مسوولان دولتی مربوطه از جمله وزیر اقتصاد و وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار و با تشریح وضعیت صنعت خودرو و قطعه‌سازی درخواستهای خود را برای عبور از این وضعیت عنوان کرده‌ایم.
وی افزود: همان‌طور که در بسته جدید ارزی دولت نرخ ارز صنایع از ۴۲۰۰ تومان به حدود ۹۰۰۰ تومان بازار ثانویه افزایش یافته، قیمت فروش قطعات و خودروهای تولیدی نیز باید به همان نسبت افزایش یابد.
محبی‌نژاد با بیان اینکه اخیرا نامه‌ای نیز به رییس‌جمهوری برای آزادسازی قیمت خودرو و خارج شدن این محصول از شمول قیمت‌گذاری دستوری ارسال شده است، تصریح کرد: برآورد ما از جلسات برگزار شده در یکی دو هفته اخیر این است که مسوولان دولتی مربوطه با توجه به شرایط نسبت به ضرورت آزادسازی قیمت خودرو اقناع شده‌اند.
وی اظهار کرد: ما به مسوولان مربوطه از جمله در وزارت اقتصاد و وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده‌ایم که با شرایط فعلی و افزایش رخ داده در نرخ ارز و مواد اولیه، امکان ادامه فعالیت صنایع خودرو و قطعه‌سازی با قیمت‌های فعلی وجود ندارد؛ مگر آنکه قیمت‌ها متناسب با رشد نرخ ارز و دیگر هزینه‌ها افزایش یابد.

نظرات کاربران

6 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1397/5/26
تعرفه گمرگ رو هم حذف کنن اگه اینطوره ببینم کسی حتی نگاه به این لگنها میکنه
1397/5/26
سلام. یه سوال، به نظرتون ما که حواله ثبت نام کردیم که تحویلش واسه شهریور هست.پرداخت قیمت نهایی حواله رو بشدت گرون میکنن تا به قیمت بازار برسه یا نه قیمت درحد یکی دو میلیون گرون تر میشه؟ممنون میشم جواب بدین. سردرگم شدم
1397/5/26
نه با با 9000 تومن بازار ثانویه کمه براتون بازار ثانویه باید 20000 تومن باشه
پژو پارس 100 میلیون
206 100 میلیون
دنا 140 میلیون
پراید 80 میلیون
ملت هم باید کلی ذوق کنن لابد
هم مردم نخواهند خرید هم قدرت خرید ندارند کسه که خواب است بیدار می شود کسی که خودشو زده به خواب عمران بیدار بشه
انشالله تولیدات و خود مسئولین سوار بشن حاشو ببرن بدون ماشین خیلی راحت تر هستم
1397/5/27
واقعا بهرام عزیز دمت گرم راست گفتی آدم پیاده یه مسیری رو بره یا حتی تاکسی بگیره یا وسایل حمل و نقل عمومی بخدا خیلی شرف داره به اینکه این لگن هارو بخره
نمیدونم این چه فکریه که حتما باید پول یه پراید صفر جور کنن و یکی بخرن
1397/5/26
شما که تو ساخت قطعات پرایدی که 20 سال تو جهان تولید نمیشه موندید غلط میکنید به خودتون میگید خودروساز و قطعه ساز.همه ی جنساتون بنجل هستن.تو 4 ماه دوبار بولبرینگ عوض کردم پدرم ی دسته راهنما گرفت ی هفته بعد شکست.
1397/5/27
ی با بیان اینکه برآورد ما این است که برای حفظ بقای صنعت قطعه‌سازی، قیمت قطعات تحویلی به خودروسازان باید بین ۸۰ تا ۱۴۰ درصد نسبت به قیمت‌های فعلی افزایش یابد، من ی پیشنهاد بهتر دارم سر در قطعه سازی رو گل بگیر. از خدا میخام فقط آزاد شدن واردات خودرو رو ببینم تو این مملکت بعدش بمیرم. خیلی دوس دارم ویران شدن این خونه پوشالی (ایران خودرو و سایپا) رو ببینم