موضوعات داغ

تعریف خودروهای هیبریدی و برقی براساس نوع کاربری

عکس مطلب اول
شاتا : مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت گفت: کاربری خودروی هیبریدی و برقی بسته به نوع کاربری خودرو و همچنین موضوع بهره‌گیری از این خودروها مشخص می‌شود.حسین قناتی درباره خبر منتشرشده در یکی از خبرگزاری‌ها مبنی‌بر «محدودیت ورود خودروهای هیبریدی» توضیحاتی ارائه داد.
مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت گفت: با توجه به تقسیم‌بندی انواع مختلف خودروهای هیبریدی و مقایسه آن با خودروهای تمام برقی می‌توان نتیجه گرفت که بسته به نوع کاربری خودرو و همچنین موضوع بهره‌گیری از این خودروها (کاهش مصرف سوخت یا کاهش آلایندگی) تعریف کاربری خودروی هیبریدی و برقی مشخص می‌شود. وی ادامه داد: بر این اساس خودروهای تمام هیبریدی (Full Hybrid) با سیستم (سری- موازی) که در آن پایه قوای محرکه، موتور الکتریکی بوده و موتور احتراقی تنها برای شارژ باتری و همچنین کمک به توان خودرو در شیب بالا یا تامین قدرت خودرو به‌صورت موازی وارد جریان می‌شود، در مقایسه با دیگر انواع هیبرید، می‌تواند جایگزین مناسبی برای خودروی احتراق داخلی محسوب شود.این مقام مسوول در وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: این خودروها نیازی به موتور احتراقی با حجم بالا (۲۰۰۰ سی‌سی یا بالاتر) ندارند و با موتور با حجم کوچک نیز راندمان لازم را داشته و در کاهش مصرف سوخت و آلایندگی تاثیر بسزایی دارند.قناتی گفت: خودروهای تمام الکتریکی با قابلیت اتصال شارژر(Plug in) با قابلیت پیمایش بالا، بهترین راهکار برای کاهش آلودگی هوا ومصرف سوخت در مقایسه با خودروهای هیبریدی است.

وی افزود: براساس جدول تعرفه حقوق ورودی، فاصله تعرفه‌ای بین خودروی احتراقی با خودروی هیبریدی و هیبریدی پلاگ‌این به ترتیب ۳۰ و۴۰ درصد رعایت شده است. مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت تصریح کرد: مصرف سوخت فسیلی در خودروهای هیبریدی بسته به نوع فناوری آن شامل: stop-start وmild hybrid وfull hybrid وplug in از حدود ۵ درصد تا ۳۰ درصد صرفه‌جویی دارد؛ ولی این میزان در آلایندگی تاثیر کمتری خواهد داشت. در مقابل خودروی تمام برقی با توجه به عدم‌استفاده از سوخت فسیلی هیچ‌گونه مصرف سوخت وآلایندگی نداشته و براساس مصوبه هیات دولت کماکان دارای حقوق ورودی آنها ۵ درصد است.این مقام مسوول در وزارت صنعت افزود: درخصوص قیمت این خودروها نیز می‌توان گفت خودروهای برقی هیبریدی با خودروهای مشابه بنزینی معمولا بین ۲۵ تا ۴۰ درصد اختلاف قیمت دارند. به همین جهت نیز در کتاب تعرفه، اختلاف حقوق ورودی بین ۳۰ تا ۴۰ درصدی برای این خودروها لحاظ شده تا باعث ایجاد انگیزه در مشتریان برای خرید این خودروها شود.

نظرات کاربران

9 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1396/11/7
متاسفانه به مردم دروغ میگویند
خیلی ساده بگید این قوانین جدید رو گذاشتیم خودرو کمتر وارد بشود ارز نداریم
چرا انقدر پیچیده ش میکنید
خودروی تمام برقی چه زیر ساخت ی برای شارژ در کشور دارد که همش میگن تعرفه ش همان ۵درصد مانده!
از اول هم چون میدونستند یک عدد هم وارد نمیشه چون توی ایران قابلیت شارژ نداریم تعرفه ش رو همان عدد نگه داشتند
1396/11/7
همينطوري الكي دلايل مسخره ميارن براي كار احمقانه ايكه كردن و نميخوان هم بپذيرن كه اشتباه كردن!!!
1396/11/7
خدا ازشون نگذره,,
1396/11/7
سلام
آقا چه کاریه اینا فقط به فکر منافع خودشون هستن من امروز با مرکز اسقاط تماس گرفتم میگن فعلا طرح جایگزینی نداریم اگه به فکر آلودگی هوا هستن پس چرا خودروهای فرسوده رو جایگزین نمیکنن بجاش پول میدن اون هم انقدر زیاده که باهاش میشه لکسوس nx هیبریدی خرید (دومیلیون و هشتصد هزار تومن اونم چک چند ماهه) بعد انتظار دارند مردم از اسقاط ماشیناشون استقبال کنن
اینم از تعرفه هیبریدی ها هیچ کدوم اینا به فکر مردم نیستند
1396/11/7
حالا افتادن به توجیه کردن و تشریح خودرو های هیبرید و خلق تعاریف جدید از خودروی هیبرید
1396/11/7
یه جور میگن خودرو هیبریدی تاثیر زیادی نداره تو کاهش آلایندگیها که انگار 30، 40 درصد کاهش آلودگی به حساب نمیاد اصلا. 30 ، 40 در صد آلاینده ها تو تهران کم بشه همه روزهایتهران میشه هوای پاک
1396/11/7
اولا اینکه مسعولین این همه به خودشون فشار نیارن واسه داستان سازی این همه داستانهای علمی تخیلی که شما می سازید کتابش کنید کلی درآمد کسب می کنید.
دوم اینکه یه شاخص داریم به نام میزان آلایندگی تولیدی خودرو که توسط خودرو ساز اعلام میشه و اگه دولت ها قبول نداشته باشند می تونن خودشون آزمایش کنند و تو کل دنیا هم بر اساس همین میزان آلایندگی تولیدی مالیات و ... از صاحب خودرو می گیرن حالا این ماشین می خواد هیبرید باشه یا هر چیز دیگه به شما چه اگه دلتون برای الودگی هوا می سوزه ملاک تعرفه رو بزارید میزان آلایندگی و ...
سوم اینکه ما نه زیر ساخت خودرو برقی رو داریم و نه خودرو برقی باب میل ما ایرانیاست (چون یک زیر ساخت نداریم و دو بنزین خیلی ارزون تر از برقه تو این مملکت) در ضمن خودرو های برقی معمولی مثل نیسان لیف حدود ۱۷۰ - ۱۸۰ تا پیمایش دارن که کسی تو ایران سراغشون نمیره و اونایی هم که پیمایش بیشتری دارن قیمتشون قطعا بالای ۴۰۰۰۰ دلاره که نمی شه وارد کرد.


پس نتیجه می گیریم تعرفه ۵ ٪ عملا نیست
1396/11/7
حالا همین کاهش 5 الی 30 درصدی خودش میدونین چه حجمی از مصرف سوخت میشه در ابعاد یه کشور??? چقد هوا تمیز مییشه?? به شرطی که استفاده شه.. نه با این وضعیت.. یه جوری میگن 5 درصد، انگاری خودروهای داخلی در 30 سال گزشته موفق شدن همون 5 درصد کاهش مصزف سوختو داشته باشن.. والا پژو همون پژو سی سال پیشه... والااا
1396/11/7
برادران عزیز این یک برنامه که از دوسال پیش توسط آقای ح.م سرمایه گذار اصلی کرمان خودرو طراحی شد.
بدین ترتیب که ایشان نمایندگی رسمی هیوندایی را از کره جنوبی گرفت .و در مرحله بعدی تصمیم به مونتاژ خودرو های پرفروش هیوندایی گرفت. در مذاکرات با شرکت هیوندایی برای مونتاژ داخل ایران.
کره ای ها یک تضمین برای فروش ۱۰۰ درصدی محصولاتشان خواستند.
و بهانشون این بود که کشور ما ریسک بالای سرمایه گزاری دارد. و این که ممکن است .همکاری با ایران باعث شود که انها با محدودیت هایی از طرف دولت امریکا مواجه شوند.
درنهایت به ایران پیشنهاد دادند که در صورتی فاز دوم مونتاژ محصولات پر فروش (النترا و توسان) را کلید می زنند که تعرفه خودرو های وارداتی در ایران افزایش یابد که مردم ترغیب به خرید خودرو های مونتاژی شوند.
در نهایت مدیر عامل کرمان خودرو که روابط بسیار نزدیکی با دولت و وزیر فعلی صنعت داشت با رایزنی های متعدد بادولت به بهانه تولید داخل و اشتغال زایی و انتقال تکنولوژی نظر دولت را جلب کردند.