موضوعات داغ

ماشین تویوتا لوین هیبرید

(3.7/5) 117 رای

با انجام دور جدید واردات خودرو به کشور که پس از چندین سال وقفه صورت گرفته، شاهد تغییر در رویه فعالیت بسیاری از شرکت‌ها هستیم. از آنجا که رویکرد وزارت صمت به سوی خودروهای الکتریکی و هیبریدی سوق پیدا کرده، شرکت‌های واردکننده و تولیدکننده خودرو نیز سبد محصولات خود را بروزرسانی کرده و شاخه جدید تحت عنوان خودروهای هیبریدی و الکتریکی به آن افزوده‌اند. در این بین شرکت‌های تازه تاسیس نیز با معرفی محصولات جدید وارداتی قصد دارند سهمی از این بازار نوپا را به خود اختصاص دهند. برساوش یکی از همان شرکت‌هاست که با معرفی نسخه هیبریدی تویوتا لوین قصد دارد به عنوان یکی از عرضه‌کنندگان خودروهای پاک در ایران ایفای نقش کند. گفتنی است شرکت برساوش پیش از این نیز در زمینه واردات خودروهای سنگین به کشور فعالیت داشته و اکنون با ورود به دنیای خودروهای سواری، برگی تازه در دفتر فعالیت‌های خود را ورق زده است. تویوتا لوین هیبریدی تنها محصول این شرکت نبوده و نسخه بنزینی آن دیگر محصولی است که قرار است توسط این شرکت راهی بازار شود. نکته قابل توجهی که در خصوص واردات محصولات تویوتا به کشور وجود دارد، این است که در حال حاضر کرولا قرار است توسط سه شرکت معین موتورز، برساوش و سایپا وارد عرصه رقابت شود.

160 km/h
حداکثر سرعت
4.07 liter/100km
مصرف سوخت
1798 cc
حجم موتور

مشخصات تویوتا لوین هیبرید

کلاس بدنه
سدان
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
نوع جعبه دنده
10 سرعته E-CVT
حداکثر توان
140 اسب بخار
تنفس موتور
تنفس طبیعی
تعداد سیلندر
4 سیلندر

مزایا و معایب تویوتا لوین هیبرید

مزایا

دوام فنی بالا، مصرف سوخت کم، ایمنی مناسب، برند معتبر و پرطرفدار

معایب

عدم زیرساخت مناسب جهت سرویس و نگهداری به سیستم هیبریدی و پکیج باتری‌ها

بررسی تویوتا لوین هیبرید

تویوتا لوین یا همان کرولا که با دو نسخه بنزینی و هیبریدی توسط شرکت برساوش به بازار ایران راه پیدا کرده است، در واقع یک سدان سایز متوسط است که در بازار چین توسط کارخانه مشترک GAC و TOYOTA تولید و عرضه می‌شود. به همین منظور می‌توان پیشینه‌ای حدودا 60 ساله را پشت این محصول مشاهده کرد. تویوتا کرولا یکی از کم استهلاک‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای جهان است که دوازدهمین نسل آن در سال ۲۰۱۸ به بازارهای جهانی عرضه شد و تولید آن نیز همچنان ادامه دارد. این نسل از تویوتا کرولا که با کد اتاق E210 شناخته می‌شود در سه کلاس بدنه هاچ‌بک، سدان و استیشن تولید و عرضه می‌شود.

تویوتا لوین هیبرید

تولید و مونتاژ تویوتا لوین یا همان کرولا علاوه بر ژاپن در کشورهایی نظیر تایوان، تایلند، برزیل، ترکیه، انگلستان و چین انجام می‌پذیرد. نکتهت جالبی که در خصوص این محصول در چین وجود دارد، نحوه نام‌گذاری است. بدین ترتیب نسخه‌‌ای که توسط FAW تولید می‌شود با نام کرولا و ظاهری شبیه به نسخه اروپایی عرضه می‌شود و نسخه‌ای که توسط GAC تولید می‌شود با نام لوین و ظاهری شبیه به نسخه سفارش آمریکا راهی بازارهای گوناگون می‌شود. بر این اساس می‌توان گفت که نمونه وارد شده به ایران توسط شرکت برساوش به دلیل آن‌که از نوع لوین است، ظاهری شبیه به نمونه آمریکایی دارد.

داخل تویوتا لوین هیبرید

با ورود به کابین تویوتا لوین شاید در نگاه نخست با طرحی نه جندان پیچیده مواجه شویم، اما با بررسی دقیق‌تر در می‌یابیم که در طراحی فضای داخلی این خودرو به نکات ظریفی توجه شده که همان اصالت 60 ساله را به مخاطب گوشزد می‌کند. یکی از مهم‌ترین نکاتی که توجه را به خود جلب می‌کند، حفظ کنترلرهای فیزیکی سیستم تهویه و سیستم صوتی است که برخلاف بسیاری از خودروهای امروزی که تمامی تنظیمات به سیستم مالتی مدیا و نمایشگر لمسی انتقال یافته، در این خودرو روی کنسول میانی خودنمایی می‌کند. همچنین داشبورد حجیم با خطوط تند و تیز در نگاه نخست توجه سرنشینان را به خود جلب می‌کند. اما نکته مشترک لوین با سایر کرولاهای وارد شده به کشور توسط شرکت‌های دیگر، متریال اقتصادی و امکانات رفاهی کمتر نسبت به نسخه‌های فول آپشن است که به واسطه کاهش قیمت تمام شده صورت گرفته است. به طور مثال تودوزی و تریم پارچه‌ای این خودرو یکی از همان مواردی است که شاید چندان مورد پسند مصرف کننده ایرانی نباشد.

تویوتا لوین هیبرید

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند خرید این خودرو را توجیح کند، وجود سیستم‌های ایمنی است که در کنار متریال با کیفیت و طراحی ارگونومیک؛حس امنیت و آرامش را به سرنشینان القا می‌کند. لازم به ذکر است که با توجه به نوع کاربری و سگمنتی که لوین در آن ایفای نقش می‌کند، فضای کابین یکی از پارامتری است که باید به آن توجه ویژه داشت. بنابراین می‌توان گفت در این قسمت هم لوین نمره قبولی را خواهد گرفت، چرا که با فاصبه محوری مناسبی که دارد فضای کافی برای سرنشینان عقب مهیا شده است. همچنین گنجایش فضای صندوق بار در این خودرو حجمی برابر با 471 لیتر دارد که می‌تواند توجه بسیاری از خانواده‌ها را به خود جلب کند. طول خودرو برابر با 4640 میلی‌متر است که همین موضوع باعث می‌شود فضای کافی برای قسمت‌های محتلف کابین مهیا شود.

طراحی تویوتا لوین هیبرید

همان طور که پیش‌تر گفته شد، تویوتا لوین در واقع شباهت زیادی با نسخه آمریکایی کرولا دارد که نسبت به نسخه اروپایی، چهره‌ای اسپرت‌تر و تهاجمی‌تری دارد که شاید برای بسیاری از خریداران از جذابیت بالاتری برخوردار باشد. در واقع این خودرو در نمای جلو به دلیل داشتن سپر متفاوت و جلوپنجره بزرگ‌تر، نمایی اسپرت‌تر دارد. همچنین فرم کلی چراغ‌ها و گرافیک داخلی آن‌ها نیز متفاوت از یکدیگر هستند. در این قسمت چراغ‌های کشیده در طرفین، تفاوت اندکی در چیدمان چراغ‌های روشنایی در روز با کرولا دارند. به عنوان مثال دی‌لایت در تویوتا لوین به صورت بکپارچه و سراسری در قسمت بالایی چراغ که تا گوشه‌ها امتداد یافته دیده می‌شود. این در حالی است که دی‌لایت در چراغ‌های کرولا به صورت دوگانه و در کنار یکدیگر قرار گرفته است. جلوپنجره باریک و کشیده به همراه دریچه ورودی هوای بزرگ که به تبعیت از بردران بزرگ‌تر خود نظیر کمری طراحی شده، ظاهری اسپرت و تهاجمی به این سدان اقتصادی بخشیده است. اما در نمای جانبی تفاوت چندانی میان لوین وکرولا مشاهده نمی‌شود. همچنین در این بخش رینگ‌های 16 اینچی آلومینومی برای لوین در نظر گرفته شده است.

تویوتا لوین هیبرید

اما در نمای عقب می‌توان بیشترین تفاوت را میان لوین و کرولا وارداتی مشاهده کرد. جایی که چراغ‌ها به سبک یکپارچه به یکدیگر متصل شده‌اند.این در حالی است که در کرولا چراغ‌ها به صورت جداگانه در طرفین تعبیه شده و توسط یک زه کرومی به هم متصل شده‌اند. همچنین گرافیک داخلی چراغ‌ها بسیار ساده بوده و سیستم روشنایی آن‌ها از طریق لامپ‌های معمولی صورت می‌پذیرد. اما در کرولا گرافیک داحلی چراغ‌های عقب مدرن‌‌تر بوده است. در انتها می‌توان گفت که تویوتا لوین عرضه شده به بازار ایران به لحاظ ظاهری تفوت‌هایی با نمونه عرضه شده توسط شرکت معین موتورز و سایپا خواهد داشت.

مشخصات تویوتا لوین هیبرید

تویوتا لوین هیبریدی همچون بسیاری از خودروهای هیبریدی تویوتا نیروی پیشران خود را از ترکیب دو موتور درونسوز بنزینی و الکتریکی تامین می‌کند. موتور بنزینی ای خودرو از نوع چهار سیلندر تنفس طبیعی با حجم 1.8 لیتری است که به همراه موتور الکتریکی توانایی تولید نیرویی معادل 140 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 185 نیوتن متر در 3600 دور در دقیقه را دارد. این نیرو به وسیله جعبه‌دنده اتوماتیک10 سرعته E-CVT به چرخ‌های‌ جلو انتقال می‌یابد. لازم به ذکر است جعبه‌دنده هوشمند این خودرو قابلیت بازیابی انرژی از طریق شتاب منفی را داراست که این موضوع می‌تواند در مصرف سوخت و انرژی بسیار مثمرثمر باشد. شایان ذکر است پکیح باتری درنظر گرفته شده برای تویوتا لوین از نوع لیتیوم یون ترنری است. پیشرانه تویوتا لوین هیبریدی استاندارد آلایندگی یورو 6 را پاس کرده و سیکل ترکیبی مصرف سوخت آن در کنار موتور الکتریکی، 4.07 لیتر در هر 100 کیلومتر پیمایش اعلام شده است که آن را به یکی از کم مصرف‌ترین گزینه‌های موجود در بازار در سگمنت خود تبدیل کرده است. ظرفیت باک این خودرو 43 لیتر براورد شده است. همچنین حداکثر سرعت این سدان رده C حدود 160 کیلومتر بر ساعت است که با توجه به خانوادگی بودن این سدان 1420 کیلوگرمی، قابل قبول به نظر می‌رسد. سیستم تعلیق تویوتا لوین 2023 در جلو از نوع مک‌فرسون و در عقب از نوع مستقل دابل ویشبون است که حاصل آن سواری نرم این خودرو خواهد بود. همچنین سیستم ترمزهای این خودرو نیز در چهار چرخ از نوع دیسکی هستند که در چرخ‌های جلو از نو خنک شونده و در چرخ‌های عقب از نوع دیسک یکپارچه است.

مشخصات فنی تویوتا لوین هیبرید

نام خودرو
تویوتا لوین هیبرید
کشور سازنده
پرچم کشورژاپن
سال (طراحی)
2023
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1798 سی سی
تنفس موتور
تنفس طبیعی
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
116 اسب بخار در 5200 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
142 نیوتن متر در 3600 دور در دقیقه
جعبه دنده
10 سرعته E-CVT
حداکثر توان موتور برقی
70 اسب بخار
حداکثر گشتاور موتور برقی
185 نیوتن متر
حداکثر توان ترکیبی
140 اسب بخار
شتاب 0 تا 100
-
حداکثر سرعت
160 کیلومتر در ساعت
وزن
1420 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4640 طول - 1760 عرض - 1435 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2700 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین تویوتا لوین هیبرید

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 4.07 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 43 لیتر
  • یورو 6
  • -

امکانات و تجهیزات تویوتا لوین هیبرید

تویوتا لوین هیبریدی نظیر نسخه بنزینی از امکانات رفاهی و ایمنی مناسبی برخوردار است که در میان خودروهای وارداتی جدید یک سر و گردن بالاتر قرار می‌گیرد. به طور مثال از امکانات و تجهیزات رفاهی این خودرو می‌توان به مواردی از قبیل سیستم صوتی پریمیوم با چهار عدد بلندگو، نمایشگر مولتی مدیا ۱۰.۲۵ اینچ لمسی، سیستم هوشمند کیلس و دکمه استارت، درگاه شارژ C-USB جلو و عقب، اتصال بلوتوث برای سیستم صوتی و تماس، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، دریچه تهویه هوا برای سرنشینان عقب، فیلتر هوای کابین خودرو با استاندارد CN95، فرمان چند منظوره با کلیدهای کنترلی یکپارچه، فرمان با تنظیم دستی در چهار جهت، چراغ مطالعه برای صندلی‌های جلو و عقب، کف پوش اختصاصی لوین، سانروف برقی با سیستم Pinch-Anti و آفتابگیر کشویی، صندلی راننده با تنظیم دستی ۶ جهته، صندلی سرنشین جلو با تنظیم دستی ۴ جهته، پشتیبانی از Carplay Apple و Auto Android با بلوتوث و کابل اشاره کرد.

تویوتا لوین هیبرید

همچنین از امکانات ایمنی لوین هیبرید می‌توان به ایربگ دو مرحله‌ای فرمان، ایربگ داشبورد سرنشین جلو، ایربگ ستون‌های جلو، ایربگ ستون‌های کناری، ایربگ پرده‌ای، سیستم نمایش لحظه‌ای فشار باد تایر TPMS، سیستم کنترل پایداری VSC، سیستم کنترل لغزشTRC ، سیستم کنترل حرکت در سطح شیبدار HAC، سیستم کمک ترمز BA، سیستم حفاظتی ضد مانع پنجره‌ها و سانروف (Pinch-Anti)، سیستم اتصال صندلی کودک (ISOFIX)، سیستم ضد سرفت ایموبیالیزر، سیستم ترمز ABS با EBD سیستم توزیع نیروی ترمز الکترونیک و ترمز پارک برقی EPB اشاره کرد. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته‌ای چون مجموعه سیستم‌های ایمنی و کمک راننده Toyota Safety Sense، سیستم هشدار و جلوگیری از برخورد از جلو PCS (با تشخیص عابر پیاده)، سیستم رادار کروز کنترل دینامیکی (Full-Speed Range DRCC)، سیستم رادار هشدار خروج از خط LDA، سیستم رادار بین خطوط LTA، سیستم کنترل نور بالای خودکار با تشخیص خودرو از روبرو AHB و دوربین دنده عقب در این خودرو مشاهده می‌شود.

امکانات تویوتا لوین هیبرید

کیسه هوا
ایربگ دو مرحله ای فرمان، ایربگ داشبورد سرنشین جلو، ایربگ ستون های جلو، ایربگ ستون های کناری، ایربگ پرده ای
سیستم صوتی
نمایشگر 10.25 اینچی لمسی، دارای 4 اسپیکر، بلوتوث، Apple CarPlay و Android Auto
ترمز و پایداری
ABS - BA - VSC - HAC - TRC
دیگر امکانات
سیستم هشدار و جلوگیری از برخورد از جلو (با تشخیص عابر پیاده)، سیستم رادار کروز کنترل دینامیکی، سیستم رادار هشدار خروج از خط LDA، سیستم رادار بین خطوط LTA، سیستم کنترل نور بالای خودکار با تشخیص خودرو از روبرو، سیستم تابلو خوان جاده ای، سیستم خودکار توقف اضطراری رانندگی، دوربین دنده عقب، ترمز پارک برقی، سیستم نمایش لحظه ای فشار باد تایرها TPMS، سیستم هوشمند کیلس، دکمه استارت، تهویه هوای خودکار، فیلتر هوای کابین خودرو با استاندارد CN95، سانروف برقی با سیستم Anit-Pinch،

رقبای تویوتا لوین هیبرید در بازار

از آن‌جا که تویوتا لوین موردنظر به سیستم حرکتی هیبریدی مجهز است، در بازار ایران رقبای محدودی را به لحاظ فنی پیش‌روی خود دارد. اما شاید اصلی‌ترین رقیب آن‌ را نیسان سیلفی دانست که به سیستم پلاگین هیبریدی از ترکیب موتور درون‌سوز 1.2 لیتری و موتور الکتریکی مجهز است. این موتور حداکثر 136 اسب‌بخار قدرت و 300 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند که برای یک سدان کوچک ارقام مناسبی هستند. اما لوین به لحاظ سگمنتی که در آن قرار دارد، رقبای دیگری از جمله هیوندای الانترا و کیا سراتو را پیش روی خود دارد که ممکن است کار را برایش کمی دشوار کندند. چرا که هر دوی این خودروها دارای سهم بازاری قابل توجه در ایران هستند و سابقه حضور پررنگی که طی سال‌های قبل داشته‌اند، توانسته‌اند حاشیه امنی در این بازار پرتلاطم برای خود ایجاد نمایند.

تویوتا لوین هیبرید

همچنین با نگاهی وسیع‌تر می‌توان رقبای مونتاژی هم برای تویوتا لوین هیبریدی در نظر گرفت که به واسطه قیمت پایین‌تر و امکانات بیشتر، می‌توانند نظر خریداران را به خود جلب کنند. از جمله این خودروها می‌توان به فونیکس آریزو 6 پرو، بهمن ریسپکت پرایم و KMC J7 اشاره کرد. هر چند که همه آن‌ها چینی هستند، اما پیشرانه قدرتند و امکانات رفاهی برگ برنده‌ای است که برای موفقیت‌شان می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی
  • - - بروز رسانی در یکشنبه 9 اردیبهشت
  • برساوش

تمایز تویوتا لوین هیبرید نسبت به رقبا

در مقام مقایسه مقایسه تویوتا لوین هیبریدی با رقبای نام‌برده در بازار ایران، باید به چند نکته توجه داشت. به طور مثال در مقایسه با رقبای وارداتی، می‌توان لوین را در بخش فنی با نیسان سیلفی مقایسه کرد که در این بخش لوین به دلیل بهره‌مندی از سیستم پلاگین هیبرید و موتور درونسوز با حجم کمتر، مصرف سوختی برابر با 3.9 لیتر در هر 100 کیلومتر دارد که لوین در این بخش مصرف سوخت 4.07 لیتری دارد. اما لوین هیبریدی در مقایسه با دیگر رقبای وارداتی نظیر هیوندای الانترا و کیا سراتو، مزیت‌هایی دارد که از جمله مهم‌ترین آن می‌توان به قیمت کمتر، امکانات رفاهی به مراتب بیشتر و اصالت برند تویوتا اشاره کرد. در این بخش لوین هیبریدی با دارا بودن امکانات رفاهی و ایمنی بیشتر می‌تواند نظر طیف بیشتری از خریداران را به خود جالب کند. این در حالی است که خریداران می‌توانند با قیمتی کمتر امکانات بیشتری را از یک برند ژاپنی دریافت کنند.

تویوتا لوین هیبرید

همچنین در بخش امکانات رفاهی و ایمنی نیز این تویوتا لوین هیبریدی است که برنده رقابت با همتایان کره‌ای نظیر هیوندای الانترا 2023 و کیا سراتو 2023 است. چرا که این خودرو لیست به مراتب پربارتری از امکانات و تجهیزات رفاهی و ایمنی را داراست. هرچند که به عقیده برخی این خودرو مونتاژ چین است و شاید در مقایسه با نسخه کرولا ژاپنی از کیفیت پایین‌تری برخوردار باشد. اما در پاسخ به این ادعا می‌توان به پیشینه 6 دهه‌ای تویوتا کرولا اشاره کرد که لوین نیز به پشتوانه آن پا به عرصه رقابت گذاشته است.همچنین اصالت برند توبوتا را به خوبی در جای جای کابین و بدنه آن می‌توان مشاهده کرد. همچنین لوین در برابر رقبای هم رده چینی خود در بازار ایران، از همین اصالت ژاپنی خود سود می‌گیرد و به پشتوانه آن می‌تواند سهم خود از بازار خودروهای وارداتی را کسب کند.

شرایط استفاده از تویوتا لوین هیبرید

نسخه هیبریدی تویوتا لوین هم شرایطی نسبتا مشابه با سایر خودروهای وارداتی تازه وارد دارد. چرا که باتری‌ها و سیستم موتورهای الکتریکی و بنزینی (هیبریدی) نیازمند نگهداری در شرایط استاندارد و همچنین بازبینی و چکاپ‌های دوره‌ای منظم است. همچنین موتور درونسوز بنزینی آن نیز به دلیل آن ‌که نیروی موردنیاز جهت شارژ کردن باتری‌ها و سیستم هیبریدی را برعهده دارد، باید به طور منظم سرویس‌های دوره‌ای آن انجام شود تا سلامت فنی آن دچار مشکل نشود. زیرا در این صورت ممکن است دچار کاهش بازدهی شود و نتواند به خوبی از پس تامین نیروی موردنیاز موتورهای الکتریکی و پکیج باتری‌ها برآید. در نتیجه سیستم هیبریدی با مشکل مواجه می‌شود و هزینه هنگفتی را برای مالک به همراه خواهد داشت. چرا که عدک در دسترس بودن باتری و برخی قطعات مجموعه موتورهای الکتریکی در کشور، از بزرگ‌ترین معضلات استفاده از خودروهای هیبریدی و برقی در ایران است. بنابراین شرایط استاندارد استفاده و نگهداری خودروها دقیقا به انجام منظم سرویس‌های دوره‌ای و استفاده از سوخت با کیفیت و یا در صورت لزوم استفاده از مکمل‌های افزاینده عدد اکتان و بهبود دهنده وضعیت سوخت دارد. از طرفی مصرف سوخت بهینه و افتصادی تویوتا لوین یکی از مواردی است که می‌تواند توجیحی برای شرایط فعلی استفاده از خودروهای هیبریدی در کشور باشد.

تغییرات تویوتا لوین هیبرید نسبت به مدل قبلی

مهم‌ترین تغییری که نسلس جدید تویوتا کرولا یا همان لوین 2023 نسبت به نسل‌ قبلی خود داشته است، بروزرسانی طراحی نمای بیرونی و فضای داخل کابین است. هرچند که زبان طراحی به‌کار رفته در طراحی نسل جدید همان خط مشی گذشته را پیروی می‌کند و رگه‌هایی از نسل قبلی را در جزئیات می‌توان مشاهده کرد، اما نسبت به نسل‌‎‌های قبلی، حس اسپرت و جوان‌پسند در لوین جدید بیشتر شده است. یکی از مهم‌ترین تغییرات در نسل جدید لوین، حذف جلوپنجره‌ کرومی در نسل قبلی و جایگزینی آن با دریچه ورودی هوای بزرگ در قسمت زیرین سپر است که همین امر باعث شده چهره لوین جدید تهاجمی و اسپرت به نظر برسد. همچنین داخل کابین لوین نیز نسبت به گذشته بروزرسانی سنگینی را تجربه کرده است. اکنون با بهره‌مندی از سطح امکانات رفاهی قابل قبول، می‌تواند به دلیل داشتن طراحی مدرن و بروزی که داخل کابین دارد، خریداران جوان در بازار را نیز به سمت خود بکشاند. این موضوعی است که در نسل‌های قبلی چندان مورد توجه نبود. زیرا تویوتا کرولا در گذشته دارای طراحی محافظه‌کارانه‌تری بود و از کابینی نسبتا کلاسیک با طراحی ساده و بی آلایش برخوردار بود. اما اکنون به لطف دگرگونی در طراحی، می‌تواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد. از طرفی با توجه به ورود نسخه هیبریدی به کشور و رویکرد تازه وزرات صمت برای توسعه ناوگان خودروهای پاک از جمله هیبریدی و الکتریکی، می‌توان گفت انتظار داشت که در آینده استقبال بیشتری از خودروهای هیبریدی از جمله تویوتا لوین هیبریدی صورت بپذیرد.

سوالات متداول

تویوتا لوین هیبریدی چه موتوری دارد؟

این خودرو از یک موتور 1.8 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی به همراه یک موتور الکتریکی بهره می‌گیرد که توانایی تولید حداکثر توان 140 اسب‌بخار و حداکثر گشتاور 185 نیوتن متر را دارد. جعبه‌دنده اتوماتیک 10 سرعته E-CVT نیرو را به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد.

تویوتا لوین هیبریدی چه امکاناتی دارد؟

از جمله امکانات این خودرو می‌توان به سیستم هوشمند کیلس و دکمه استارت، سیستم صوتی پریمیوم با 4 عدد بلندگو، سیستم تهویه دستی، دریچه تهویه هوا برای سرنشینان عقب و فیلتر هوای کابین با استاندارد 95 CN اشاره کرد.

تفاوت لوین هیبریدی نسبت به مدل قبلی چیست؟

مهم‌ترین تغییری که نسل جدید تویوتا کرولا یا همان لوین 2023 نسبت به نسل‌ قبلی خود داشته است، بروزرسانی طراحی نمای بیرونی و فضای داخل کابین است.

تویوتا لوین هیبریدی را چه شرکتی در ایران عرضه می کند؟

شرکت برساوش در نظر دارد دو نسخه بنزینی توربوشارژر و هیبریدی از تویوتا لوین را به بازار ایران عرضه کند.

نظرات کاربران

0 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد