موضوعات داغ

ماشین اشکودا سوپرب

(4.1/5) 60 رای

اشکودا یکی از برندهای معتبر و با کیفیت اروپایی است که طی سال‌های گذشته هیچ‌گاه نتوانست به صورت رسمی به بازار خودرو ایران راه پیدا کند. اما سرانجام با آغاز دور جدید واردات خودرو در سال 1402، نام این برند اروپایی به لیست وارداتی‌های جدید اضافه شد. شرکت پارس ساتر هوشمند یکی از واردکنندگان جدیدی است که قصد دارد این برند اروپایی را با چند مدل به بازار خودرو ایران عرضه کند. اشکودا سوپرب یکی از گزینه‌های ورود به بازار ایران است که قرار است به زودی در سگمنت سدان سایز متوسط رقابت جذابی را در بازار ایران آغاز کند. این در حالی است که شرکت پارس ساتر هوشمند سال گذشته طی مراسمی از مدل های مختلف اشکودا نظیر اشکودا اسکالا، اشکودا اکتاویا، اشکودا کاروک، اشکودا کوشاک و اشکودا کامیک رونمایی کرده بود و در این لیست خبری از اشکودا سوپرب نبود. اما اکنون این سدان جذاب اهل جمهوری چک نیز در لیست وارداتی شرکت قرار گرفته است. برند اشکودا که اصالتا اهل جمهوری چک است، به تولید و عرضه خودروهای اقتصادی اما با کیفیت شهرت دارد. این برند اروپایی در کشورهای حاشیه خلیج فارس و سایر کشورهای همسایه از جمله ترکیه بسیار مورد استقبال قرار گرفته و اکنون فرصت پیدا کرده تا در بازار ایران نیز شانس خود را بیازماید.

210 km/h
حداکثر سرعت
6.2 liter/100km
مصرف سوخت
1395 cc
حجم موتور

مشخصات اشکودا سوپرب

کلاس بدنه
سدان
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
نوع جعبه دنده
اتوماتیک هفت سرعته دوکلاچه
حداکثر توان
150 اسب بخار
تنفس موتور
توربوشارژ
تعداد سیلندر
4 سیلندر

فیلم بررسی اشکودا سوپرب

مزایا و معایب اشکودا سوپرب

مزایا

کیفیت قابل قبول، اصالت اروپایی، امکانات مناسب، مشخصات فنی قابل قبول

معایب

خدمات پس از فروش نا معلوم، قیمت بالا

بررسی اشکودا سوپرب

شرکت خودروسازی اشکودا فعالیت خود را از سال 1925 میلادی به صورت رسمی در کشور جمهوری چک آغاز کرد و اکنون نزدیک به یک قرن از قدمت این خودروساز می‌گذرد. اشکودا از سال 1991 به صورت رسمی به عنوان یکی از زیرمجموعه های گروه خودروسازی فولکس واگن فعالیت خود را گسترش داد و با تکیه بر دانش و تکنولوژی این برند آلمانی، محصولات با کیفیت و قابل توجهی را به بازار عرضه کرده است. اشکودا سوپرب یک سدان متوسط سگمنت D است که نخستین بار در سال 2001 میلادی معرفی و عرضه شد. این محصول تاکنون چهار نسل را تجربه کرده و اکنون به تکامل و پختگی رسیده است. اما باید به این نکته اشاره کرد که با وجود عرضه جهانی نسل چهارم اشکودا سوپرب، شرکت پارس ساتر هوشمند قصد دارد نسل سوم این خودرو را به بازار ایران عرضه کند.

اشکودا سوپرب

نسل سوم اشکودا سوپرب در سال 2015 میلادی به صورت رسمی در نمایشگاه خودرو ژنو با کد شناسایی 3V به صورت رسمی معرفی شد و تولید آن تا اواخر سال 2023 ادامه داشت و سرانجام چندی پیش جای خود را به نسل جدید داد. هرچند که نسل چهارم اشکودا سوپرب به‌عنوان نسل جدید معرفی شده است، اما طراحی بیرونی آن را می توان نسخه ای ارتقا یافته از مدل قبلی و یک فیس‌لیفت برشمرد. شایان ذکر است اشکودا سوپرب علاوه بر نسخه سدان، نسخه استیشن نیز دارد. البته شرکت پارس ساتر هوشمند در نظر دارد این محصول را با نسخه سدان به بازار ایران عرضه کند.

داخل اشکودا سوپرب

با نگاهی به فضای داخل کابین اشکودا سوپرب می توان به خوبی متوجه شد که با خودروی با اصالت اروپایی مواجه هستیم. چرا که علاوه بر کیفیت قابل توجه متریال مصرفی، شاهد حجم زیادی از دکمه های فیزیکی روی پنل مرکزی داشبورد هستیم که برخلاف خودروهای امروزی، خصوصا برندهای چینی، کمتر دستخوش دیجیتالی سازی شده است. با این حال در مرکز داشبورد یک صفحه نمایشگر 9.2 اینچی لمسی و یک صفحه نمایش 10.25 اینچی کلاسترف فضای کابین را به خوبی مدرن نشان داده و به جذابیت آن افزوده‌اند. همان‌طور که از باطن اقتصادی، ساده و میانه‌رو یک محصول از زیرمجموعه فولکس واگن انتظار می‌رود، نمای داخلی اشکودا سوپرب بسیار معاصر، ساده اما بسیار کاربردی و باکیفیت است. بخش هایی از داشبورد و رودری ها از جنس پلاستیک سخت بوده و نوار میانی آن از جنس چرم درنظر گرفته شده که به خوبی حس یک سدان لوکس میان رده را به سرنشینان القا می کند.

اشکودا سوپرب

به لطف فاصله بین محوری 2841 میلی متری اشکودا سوپرب، فضای داخل کابین بسیار بزرگ و کاربردی است. از آنجا که اشکودا سوپرب یک سدان لیفت بک است، در صندوق و شیشه عقب هم‌زمان با هم باز و بسته می‌شوند. بر این اساس حجم فضای صندوق بار این خودرو 625 لیتر براورد می شود که به خوبی می تواند پاسخگوی نیازهای مسافرتی خانواده‌ای ۵ نفره باشد. گفتنی است نسل جدید یا چهرام اشکودا سوپرب که به تازگی معرفی شده است، در بخش طراحی داخلی تغییرات چشمگیری داشته و دستخوش تحولات اساسی شده است. با این حال می توان به جرات گفت که نسخه درنظر گرفته شده برای بازار ایران با وجود آن که 8- 9 سالی از طراحی آن می گذرد، اما همچنان با وقلار و با اصالبت نشان داده و می تواند نظر مخاطبان ایرانی را به خود جلب کند.

طراحی اشکودا سوپرب

نسل سوم اشکودا سوپرب که قرار است به زودی پا به خیابان های کشور بگذارد، با وجود آن که نزدیک به یک دهه گذشته طراحی شده، دارای چهره ای جذاب و دلنشین است. این خودرو که با کد شناسایی 3V شناخته می شود، در واقع بر مبنای پلتفرم MQB فولکس واگن توسعه یافته است. از این رو می توان از ان به عنوان برادر ناتنی فولکس واگن پاسات نیز یاد کرد. چرا که این پلتفرم به صورت مشترک در هر دو محصول به کار گرفته شده است. اشکودا سوپرب که در سگمنت D قرار می گیرد، دارایابعاد 4649 میلی متری در طول، 1815 میلی متر در عرض و 1445 میلی متر در ارتفاع است. بنابراین اشکودا سوپرب یک سدان لیفت بک سایز متوسط با ابعاد مناسب است که چهره ای با ابهت و با وقار را به نمایش می گذارد. طراحی ظاهری این خودرو به خوبی توانسته اصالت این برند اهل جمهوری چک را حفظ کند و در نمای جلوی آن چراغ های کشیده با زوایای تند و تیز، در طرفین جلوپنجره مشبک با خطوط عمودی جانمایی شده اند. همچنین خطوط برجسته و حجیم روی کاپوت نقش بسزایی در زیبایی نمای جلو ایفا می کنند.

اشکودا سوپرب

در نمای جانبی خبری از طرح های پیچیده و فانتزی امروزی نیست و پروفیل های بدنه با سادگی هرچه تمام، به نمایش در آمده اند. خط شانه که از گلگیر جلو تا انتهای خودرو امتداد یافته، تصویری از فولکس واگن پاسات را در ذهن مخاطب تداعی می کند. همچنین فاصله بین دو محور 2841 میلی متری نیز در این نما به خوبی قابل مشاهده است. در نمای عقب نیز می توان ظرافت و سادگی را شاهد بود. به گونه ای که یک زه کرومی چراغ های عقب را به یکدیگر متصل کرده و خبری از چراغ های به هم پیوسته نیست. همچنین در این بخش خبری از ادوات پلاستیکی مشکی رنگ حجیم نیست و تنها یک دیفیوزر باریک در زیر سپر، چهره ای اسپرت تر به این سدان اروپایی بخشیده است.

مشخصات اشکودا سوپرب

اشکودا سوپرب نظیر بسیاری دیگر از محصولات این برند و همچنین تولیدات گروه خودروسازی فولکس واگن، با طیف وسیعی از پیشرانه های بنزینی و دیزلی به بازارهای جهانی عرضه می شود. اما طبق اطلاعات منتشر شده توسط شرکت پارس ساتر هوشمند، این محصول قرار است با دو نوع پیشرانه بنزینی به بازار ایران راه پیدا کند. با این وجود تا زمان انتشار این مقاله، اطلاعات رسمی از پیشرانه 2 لیتری توربوشارژر اعلام نشده است. بنابراین این سدان اهل جمهوری چک در ابتدا با پیشرانه 1.4 لیتری چهار سیلندر خطی توربوشارژر وارد بازار ایران خواهد شد. این پیشرانه قادر است نیرویی معادل 150 اسب بخار و 250 نیوتن متر گشتاور را تولید کند. یک جعبه دنده اتوماتیک دوکلاچه هفت سرعته این نیرو را به چرخ های محور جلو انتقال می دهد. با توجه به وزن 1440 کیلوگرمی که اشکودا سوپرب دارد، نسبت توان موتور به وزن کل خودرو عددد قابل توجه و مناسبی به نظر می رسد. شتاب صفر تا صد اشکودا سوپرب طبق اعلام رسمی کمپانی مادر، حدود 9.7 ثانیه و حداکثر سرعت آن 198 کیلومتر بر ساعت است.

اشکودا سوپرب

سیستم تعلیق در این خودرو در محور جلو از نوع مک فرسون و در محور عقب از نوع مولتی لینک مستقل است که سواری نرمی را ارائه می کند. همچنین فرمان کمکی برقی و ترمزهای دیسکی جلو و عقب از دیگر امکانات و تجهیزات فنی این خودرو به شمار می روند. شایان ذکر است نمونه مجهز به پیشرانه دو لیتری توربوشارژر توانایی تولید 186 اسب بخار و 320 نیوتن متر گشتاور است. جعبه دنده به کار رفته در این نسخه نیز مشابه نمونه 1.4 لیتری توربو است.

مشخصات فنی اشکودا سوپرب

نام خودرو
اشکودا سوپرب
کشور سازنده
پرچم کشورجمهوری چک
سال (طراحی)
2024
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1395 سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
150 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
250 نیوتن متر در 1750 دور در دقیقه
جعبه دنده
اتوماتیک هفت سرعته دوکلاچه
شتاب 0 تا 100
8.7 ثانیه
حداکثر سرعت
210 کیلومتر در ساعت
وزن
1440 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4869 طول - 1865 عرض - 1489 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2841 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین اشکودا سوپرب

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 6.2 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 68 لیتر
  • -
  • -

امکانات و تجهیزات اشکودا سوپرب

اشکودا سوپرب یکی از وارداتی های تازه واردی است که علاوه بر اصالت برند، امکانات و تجهیزات رفاهی و ایمنی متعددی را ارائه می کند. بر این اساس از جمله امکانات رفاهی این خودرو می توان به مواردی از جمله سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، سنسور نور، سنسور باران، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، صندلی های چرمی، آینه های جانبی برقی به همراه گرمکن و تاشوی برقی، صندلی برقی 8 حالته، صفحه نمایش 9.2 اینچی لمسی (اندروید)، مجهز به 6 بلندگو، شبکه 4G، سنسور پارک جلو و عقب، ترمز دستی برقی، اتوهلد، دوربین دنده عقب، دی لایت و چراغ های جلو LED، شارژر وایرلس، شیشه بالابرهای برقی، فرمان D تایپ با تنظیم 4 حالته، درب صندوق برقی، آلارم خستگی راننده، دستیار پارک، GPS و اتوپارک اشاره کرد.

اشکودا سوپرب

همچنین از تجهیزات ایمنی این خودرو می توان به 6 کیسه هوای سرنشینان جلو/ جانبی و پرده ای، سیستم پایش فشار باد لاستیک (TPMS)، سیستم کنترل خودرو در سربالایی (HAC)، سیستم کنترل لغزش در زمان شتابگیری (ASR/TCS)، سیستم ترمز کمکی الکترونیکی (EBP/CBC، سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی خودرو (ESP)، سیستم ترمز ضد قفل با توزیع الکترونیکی بین چرخ ها (EBD)، سیستم ضد سرقت الکترونیکی، رادارهای اولتراسونیک (12 عدد)، کنترل کشش (TCS/ASR)، کروز کنترل و ... اشاره کرد.

امکانات اشکودا سوپرب

کیسه هوا
دارای 6 کیسه هوا
سیستم صوتی
نمایشگر لمسی 9.25 اینچی
ترمز و پایداری
ABS - ESP - HAC - HDC
دیگر امکانات
سنسور تشخیص خواب‌آلودگی، دیلایت، سنسور نور و باران، تهویه اتوماتیک دوگانه، سنسورهای پارک جلو و عقب، آینه‌های جانبی تاشو برقی، کروز کنترل، حسگر فشار باد تایرها، اتوپارک، دستیار رانندگی، ورود و استارت بدون کلید، سانروف، تنظیم برقی صندلی راننده، ترمز اضطراری اتوماتیک، اخطار برخورد از جلو

رقبای اشکودا سوپرب در بازار

اشکودا سوپرب یکی از وارداتی های تازه واردی است که نخستین حضور خود در بازار ایران را تجربه خواهد کرد. این سدان اهل جمهوری چک که در رده سدان های سایز متوسط سگمنت D ایفای نقش می کند، این محصول رقبای شناخته شده ای در بازار ایران پیش روی خود دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به کیا اپتیما یا همان K5، نیسان سیلفی، تویوتا کرولا اشاره کرد. البته نباید از رقبای چینی هم غافل شد، جرا که در این رده خودروهای پر آوازه ای همچون فونیکس آریزو 6 جی تی و GAC EMPOW، حرف های بسیاری برای گفتن خواهند داشت. البته که اشکودا سوپرب رقبای وارداتی کارکرده زیادی هم پیش روی خود دارد که با توجه به شرایط فعلی بازار، قیمت و میزان کارکرد بعضا بالا، ممکن است خریداران زیادی به سراغشان نرود و خرید خودروی صفر کیلومتر را ترجیح دهند. به طور مثال فولکس واگن پاسات نزدیک ترین رقیب اشکودا سوپرب است که از پلتفرم مشترک با آن برخوردار است. در واقع اشکودا سوپرب را می توان نسخه ای ارزان تر و اقتصادی پاسات برشمرد. با این حال باید منتظر ماند و دید که اشکودا سوپرب با ورود به بازار ایران، چه جایگاهی می تواند برای خود بدست آورد.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

تمایز اشکودا سوپرب نسبت به رقبا

اشکودا سوپرب همان طور که پیش تر گفته شد، محصولی با اصالت است که بر مبنای پلتفرم MQB فولکس واگن که در محصول نام آشنای پاسات هم به کار رفته، توسعه یافته است. بر این اساس می توان گفت مهم ترین مزیت رقابتی این خودرو نسبت به سایر رقبای همرده موجود در بازار، همین اصالت و پیشینه ای است که به سال ها تجربه گروه خودروسازی فولکس واگن ختم می شود. همچنین کیفیت بالای متریال مصرفی و امکانات رفاهی که ارائه می کند، از دیگر ویژگی بارزی است که می توان از آن ها یاد کرد. اما نباید فراموش کرد که شرکت پارس ساتر هوشمند به دلیل آن که پیش زا این سابقه ای در زمینه واردات خودرو به کشور و همچنین ارائه خدمات پس از فروش نداشته، وضعیت چندان مشخصی در این زمینه ندارد و ممکن است در آینده خریداران و دارندگان خودروهای اشکودا از جمله اشکودا سوپرب را با مشکلاتی در زمینه دریافت خدمات پس از فروش استاندارد و تامین قطعات یدکی مورد نیاز دچار کند. این در حالی است که سایر رقبای اشکودا سوپرب از جمله کیا اپتیما یا همان کیا K5، تویوتا کرولا و لوین و نیسان سیلفی، در این زمینه وضعیت بهتری دارند.

اشکودا سوپرب

هرچند که برخی از شرکت های عرضه کننده خودروهای یاد شده نیز وضعیتی مشابه دارند. اما به دلیل سابقه حضور برندهای مذکور در بازار ایران طی سال های گذشته، تامین قطعات یدکی آن ها نیز به مراتب آسان تر خواهد بود. یکی دیگر از مواردی که می تواند اشکودا سوپرب را در مقابل رقبا متمایز سازد، پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژر است که با مصرف سوخت اقتصادی و بهینه، آن را به گزینه ای مناسب جهت کاربری های روزمره و شهری تبدیل کند. اما در بخش تمایز اشکودا سوپرب با رقبای چینی و مونتاژی، مهم‌ترین مورد اصالت و برند است که آن را برتر می سازد. چرا که پیشینه اشکودا و گروه فولکس واگن پشت اسم این سدان بوده و ذهنیت خریداران را ناخودآگاه به سمت خود می‌کشاند.

شرایط استفاده از اشکودا سوپرب

با توجه به این که اشکودا سوپرب در رده سدان های سایز متوسط ایفای نقش می کند، مهم ترین جامعه هدف آن خانواده هایی هستند که از آن به عنوان خودروی روزمره و شهری استفده می کنند. بنابراین باید گفت که در اینجا تکنولوژی ساخت و سابقه گروه خودروسازی فولکس واگن می تواند به کمک آید و تضمینی بر استهلاک کم و کیفیت بالای آن باشد. اما به دلیل آن که وضعیت خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی شرکت پارس ساتر هوشمند در ایران چندان مشخص نیست، باید به این نکته توجه داشت که به دلیل استفاده روزمره و شهری، میزان نیاز دارندگان این خودرو به خدمات پس از فروش و قطعات یدکی نیز به مراتب بالا خواهد رفت. لذا باید خریداران توجه داشته باشند که ممکن است در سال های اولیه عرضه این خودرو، چالش هایی را در این زمینه پیش روی خود داشته باشند. همچنین ، بد نیست بدانیم که موتورهای دارای سیستم پرخوران توربوشارژر بسیار حساس‌تر از موتورهای اتمسفریک یا تنفس طبیعی هستند. بر این اساس استفاده از بنزین مرغوب با عدد اکتان بالا و استاندارد از مهم‌ترین مواردی است که می‌تواند سلامت فنی خودرو را در طولانی مدت تضمین کند. همچنین انجام به موقع سرویس‌های دوره‌ای از جمله تعویض به موقع روغن‌ موتور و فیلترهای هوا و روغن، می‌تواند تاثیر بسزایی در تضمین سلامت فنی اجزا و قطعات داخلی موتور داشته باشد. با تمام این تفاسیر باید به مبحث قیمت گذاری این خودرو هم توجه داشت، چرا که یکی از پارامترهای مهم و تاثیرگذار در انتخاب و خرید خودرو، قیمت مصوب شرکتی و قیمت بازار است. از آن جا که این خودرو اصالتا اروپایی است و ریشه آلمانی دارد، احتمال می رود همزمان با ورودش به بازار، شاهد ایجاد حباب قیمتی برایش باشیم. بنابراین باید منتظر ماند و دید که در ادامه استقبال خریداران از اشکودا سوپرب در بازار ایران به چه شکل رقم خواهد خورد.

تغییرات اشکودا سوپرب نسبت به مدل قبلی

اشکودا سوپرب یکی از محصولات پرفروش و محبوب در کشورهای اروپای شرقی و حاشیه خلیج فارس است که به واسطه پیشرانه قدرتمند و امکانات رفاهی خوبی که دارد، توانسته نظر خریداران را به خود جلب کند. همین امر باعث شده تا این خودروساز اهل جمهوری چک طی سال های گذشته همواره در تلاش باشد تا این سدان سایز متوسط را ارتقا بخشد و پاسخگوی نیاز علاقه مندان و خریداران باشد. لذا اشکودا سوپرب از سال 2001 میلادی که معرفی و عرضه شده است، تاکنون چهار نسل را تجربه کرده و اکنون به تکامل و پختگی در زمینه طراحی و تکنولوژی رسیده است. اما باید به این نکته اشاره کرد که با وجود عرضه جهانی نسل چهارم اشکودا سوپرب، شرکت پارس ساتر هوشمند قصد دارد نسل سوم این خودرو را به بازار ایران عرضه کند. به همین خاطر می توان گفت که نسل سوم اشکودا سوپرب نسبت به نسل قبلی خود تغییرات زیادی را در بخش طراحی و بخش فنی تجربه کرده است که حاصل آن یک محصول توانمند با قابلیت های فنی و عملکرد قابل قبول شده است.

اشکودا سوپرب

اشکودا سوپرب در بخش طراحی ظاهری و داخل کابین نسبت به نسل های قبلی خود بسیار پیشرفت کرده و همگام با طرح های ترند روز دنیا در زمان عرضه شده است. این در حالی است که نسل چهارم این خودرو که چندی پیش به صورت رسمی معرفی شد، کمترین میزان تغییرات را داشته و به نوعی فیس لیفت سنگینی از نسل سوم میان علاقه مندان شناخته می شود. بنابراین می توان گفت که نسل سوم اشکودا سوپرب نقطه عطفی در تاریخچه این محصول محسوب می شود.

سوالات متداول

اشکودا سوپرب چه موتوری دارد؟

اشکودا سوپرب از یک موتور 1.4 لیتری چهار سیلندر خطی توربوشارژر بهره می گیرد که قادر است نیرویی معادل 150 اسب بخار و 250 نیوتن متر گشتاور را تولید کند. یک جعبه دنده اتوماتیک دوکلاچه هفت سرعته این نیرو را به چرخ های محور جلو انتقال می دهد.

اشکودا سوپرب چه امکاناتی دارد؟

نمایشگر لمسی ۹.۲ اینچی، سیستم ناوبری، سنسور تشخیص خواب‌آلودگی، دیلایت، سنسور نور و باران، تهویه اتوماتیک دوگانه، کروز کنترل، حسگر فشار باد تایرها، اتوپارک، دستیار رانندگی، ورود و استارت بدون کلید، سانروف، تنظیم برقی صندلی راننده، کیسه‌های هوای جلو، ایربگ پرده‌ای و… از مهم‌ترین تجهیزات اشکودا سوپرب محسوب می‌شوند.

تفاوت اشکودا سوپرب نسبت به مدل قبلی چیست؟

نسل سوم اشکودا سوپرب نسبت به نسل قبلی خود تغییرات زیادی را در بخش طراحی و بخش فنی تجربه کرده است که حاصل آن یک محصول توانمند با قابلیت های فنی و عملکرد قابل قبول شده است.

اشکودا سوپرب را چه شرکتی در ایران عرضه می کند؟

شرکت پارس ساتر هوشمند قرار است به زودی اشکودا سوپرب را به صورت وارداتی به بازار عرضه کند.

نظرات کاربران

5 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1403/4/21
این چه ماشینیه آخه؟ اولا که طراحی ظاهریش اصلا جذاب نیست، انگار برگشتیم به دهه نود. چراغ‌ها و جلوپنجره‌اش یه جوریه که آدم حس می‌کنه با یه ماشین قدیمی و کسل‌کننده روبروئه.
دوما، اصلا شتاب و سرعت خوبی نداره. اصلا نمی‌تونم تصور کنم که کسی این ماشین رو برای سرعت و هیجان انتخاب کنه. در کل، به نظر من سوپرب فقط اسمش سوپره، ولی در واقع اصلا سوپر نیست!
1403/4/23
8.7 اسمی تو برو روی 9.7 رسمی ! حداقل نصف خودروهای بازار میگیره . قیافه شکیلی هم داره با یه چیز استخون دار انگار طرفی نه مثل طراحی های بزک کرده خیلی از ماشین ها مخصوصا چینی که میخوای روشون بالا بیاری به نظرم قیمت خوب و پشتیبانی خوب داشته باشه موفق میشه
1403/4/21
آخ جون، اشکودا سوپرب! با اینکه تا حالا سوارش نشدم ولی خیلی ازش تعریف شنیدم. طراحی ظاهریش خیلی شیک و جذابه، اصلا انگار یه ماشین لوکس و گرون قیمته. اون جلوپنجره و چراغ‌های خفن‌ش آدمو دیوونه می‌کنه.
از نظر امکانات و تکنولوژی هم که نگو! شنیدم سیستم‌های ایمنی و رفاهیش عالیه، انگار تو یه سفینه فضایی نشستی. راستش رو بخوای، دوست دارم یه روز خودم تجربه‌ش کنم و ببینم چقدر باحاله. فکر می‌کنم سوپرب واقعا یه انتخاب عالی باشه!
1403/5/12
بنده دوستم ترکیه زندگی میکنه،من اونجا سوارش شدم
زیاد شناختی ازش نداشتم ولی میتونم بگم قابل مقایسه با اوپتیما یا کرولا نیست،قشنگ مشهوده که یه سرو گردن از اینا بالاتره،کیفیت ساخت و حسی که هز رانندگی و ابهتی که از دیدنش میگیری اصلا قابل مقایسه با این رقیبایی که گفته شده نیست.
1403/5/13
من این ماشین از نزدیک دیدم خیلی بالاتر از نیسان سیلفی کیا کا ۵خیلی سرتر خیلی خیلی همه کارشناسا هم که این ماشینارو کنار هم دیدن به این نتیجه رسیدن یه سرو گردن بالاتر از همه هست