موضوعات داغ

فیس‌لیفت سانگ‌یانگ رکستون

عکس مطلب اول
سانگ‌یانگ به تازگی فیس‌لیفت جدیدی از مدل رکستون را در کره جنوبی نمایش داده است. البته این فیس‌لیفت تنها رکستون را کمی از نظر ظاهری تغییر داده و این کره‌ای از فنی مشابه مدل‌های گذشته است.
همانطورکه احتمالاً می‌دانید سانگ‌یانگ رکستون بر روی پایه مرسدس‌بنز کلاس M ساخته شده و حال فیس‌لیفت آن رکستون را کمی به روزتر از گذشته کرده است. در طراحی جدید رکستون از طرح جدیدی برای ورودی هوای رادیاتور استفاده شده و در چراغ‌ها از تکنولوژی HID به همراه چراغ‌های LED مخصوص روز بهره گرفته شده است.
در داخل کابین رکستون از کنسول میانی کاملاً جدیدی استفاده شده و در آن امکانات جدیدی مثل گرمکن و سردکن صندلی‌ها و تزئین آن به کمک چراغ‌های LED به چشم می‌خورد.
همانطورکه گفتیم از نظر فنی این کره‌ای تغییری نکرده و همان پیشرانه‌های 2 و 2.7 لیتری دیزلی و 3.2 لیتری بنزینی روی آن نصب می‌شود و می‌توان گیربکس 5 سرعته خودکار و یا 6 سرعته دستی را برای رکستون سفارش داد.
به بازار داخل نیز سری می‌زنیم و رامک‌خودرو، نماینده رسمی سانگ‌یانگ در ایران، فعلاً دو مدل نیواکتیون و نیوکوراندو را عرضه می‌کند که احتمالاً مدل نیوکوراندو به کمک چهره خوب و امکانات مناسبش می‌تواند به خوبی عرض اندام کند اما با توجه به محدودیت واردات فعلاً خبری از رکستون نیست و در بازار آزاد نمونه‌های دست دوم کم‌کارکرد آن قیمتی در حدود 170 میلیون تومان دارند.

نظرات کاربران

7 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1393/10/27
خوبه ولى حيف كه هنوز خيلى از مردم فكر ميكنن اين كارخونه چينيه
1393/10/28
با صلابت...
تو اوج بی سلیقگی طراحی سانگ یانگ رکستون همیشه طراحی معقولی داشت
1393/10/28
و باز هم طراحی عجیب و غریب عقب و شکست طراحی سانگ یانگ ( بابا خب از رو هموطنات کپی کن مثلا عقب کیا موهاوی یا عقب سانتافه با یه تغیرات جزعی )
1393/10/28
الان هیوندا و کیا میگه این سانگ یانگ هم شاخ شده ها
1393/10/28
اولا که واقعا زشت نیست ودوما اگه به سلیقه تعدادی نخوره بااین کیفیتی که داره همه این موارد رامیشه نا دید گرفت
1393/10/29
نمیدونم چه لقبی به خودمون اطلاق کنم؟؟خودمون زمینه رو برای متضرر شدن فراهم میکنیم,با توجه به اینکه یکی از همکارانم رکستون داره به جرأت میتونم بگم به جز تویوتا هیچ ماشینی تو خصوصیت آفرود حریف اش نمیشه,الحق سواری اش هم خوبه,ولی انگار تو این دنیا هیچ ماشینی به جز کره ای تولید نمیشه!!!پدرجان وقتی بقول معروف شاسی بلند میخری باید به خصوصیت آفرود هم توجه کنی,وگرنه واسه پز دادن باشه سانتافه ماشین خوبیه
1394/4/12
چرا سایتو بروز نمی کنید