خودروبانک
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور آپریلیا SR160
آخرین اخبار
قیمت نسل جدید نیسان پیکاپ مدل ۲۰۲۱ در استرالیا چقدر است؟
تویوتا هایلوکس زرهی معرفی شد، مقاوم در برابر گلوله و نارنجک
نگاهی به شیوههای واردات غیرقانونی خودرو به کشور
کمبود فوم صندلیها، دردسر تازه خودروسازان
آغاز فروش ویژه کمپرسی 2631E یورو ۵ آمیکو از امروز
عکس العمل نیسان برای جبران عملکرد بسیار ضعیف 2 ستاره ای تست تصادف ایکس تریل چه بود؟
آغاز فروش نقد و اقساط جک T8 و جک S3 در مدل 1400 + جدول اسفندماه
زوایای پنهان مالیات خودروهای لوکس تا لندکروز 1.5 میلیاردی؛ مصاحبه با دکتر محمد شعبانی، وکیل دادگستری
اخبار خودرو
آخرین اخبار
مرحله سوم طرح کاهش هدر رفت بنزین در کشور اجرا می شود
مرحله سوم طرح کاهش هدر رفت بنزین در کشور اجرا می شود
30 تیر 1397 - 14:00
آخرین اخبار
، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: مرحله دوم و سوم طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین) با هدف کم کردم هدر رفت
سوخت بنزین توسط سرمایه گذار بخش خصوصی به صورت رایگان در مجاری عرضه کشور به زودی به اجرا در می آید.
سیدمحمدرضا موسوی خواه عصر روز دوشنبه در جلسه هم اندیشی با اعضای انجمن صنفی جایگاه داران و شرکتهای حمل سوخت افزود: کهاب طرحی برای صرفهجویی اقتصادی در مصرف سوخت به شمار می آید که با اهداف زیستمحیطی پایهگذاری شده است.
وی اضافه کرد: هدف اصلی این طرح کاهش از دست رفتن بخار بنزین در مراحل مختلف سوخت گیری است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ترکیبات هیدروکربنی، سمی و فرار بوده و تمایل زیادی در جهت ترکیب با عناصر و مواد دیگر دارند، انتشار آنها در محیط، ترکیبات تازه ای را به وجود آورده و آثار نامطلوب فیزیولوژیکی، زیستمحیطی و اقتصادی را بهدنبال دارد که اجرای طرح کهاب جلوی این آثار نامطلوب را می گیرد.
وی بیان کرد: در راستای مرحله 2 و 3 این طرح، سرمایه گذار بخش خصوصی 2 تا چهارسال اول از محل استحصال بنزین 70 تا 80 درصد سرمایه خود را از جایگاه دار به مرور دریافت می کند و 20 تا 30 درصد استحصال متعلق به جایگاه دار است.
موسوی خواه گفت: در ادامه به مدت هفت تا هشت سال نیز این ضریب برعکس خواهد بود و جایگاهدار ریالی برای اجرای این طرح مهم زیست محیطی پرداخت نمی کند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: به منظور رفع موانع کسب و کار، کارمزد جایگاه های عرضه فرآورده های نفتی در سطح کشور به صورت پیش پرداخت حق العمل کاری کارمزد پرداخت می شود.
به نقل از ایرنا وی ادامه داد: شیوه فعلی پرداخت حق العمل کاری جایگاه ها بسیار پرهزینه و وقتگیر است و سه هزار و 600 جایگاه سوخت در کشور وجود دارد که کارمزد آنها با توجه به مبادی تامین سوخت، پراکندگی جغرافیایی و سطح جایگاه محاسبه و پرداخت می شود که این امر از نظر نیروی انسانی و عملیات حسابداری وقت و انرژی بسیاری می گیرد.
موسوی خواه بیان کرد: در شیوه فعلی برای پرداخت کارمزد جایگاه داران در هر دوره ناچار هستیم بیش از 3 هزار و 600 رقم چک، سند حسابداری و اسناد مالی صادر کنیم و از آنجا که این اسناد باید مادامالعمر نگهداری شود مشکلات متعددی از نظر نیروی انسانی و نگهداری اسناد به وجود آورده است.
وی اضافه کرد: با شیوه جدید و پس از تثبیت نرخ حق العمل کاری، جایگاه داران حقالعمل خود را هنگام عرضه فرآورده بهصورت مستقیم از مردم دریافت می کنند.
اجرای طرح کهاب مصوبه هیات دولت بوده و از سال 87 در کشور کلید خورده است.
به منظورکاهش، منتشر نشدن و هدایت بخار بنزین حاصل در جایگاههای عرضه سوخت با ایجاد یک خط برگشت بخار مابین مخازن زیرزمینی جایگاه و مخزن نفتکش، از خروج بخار بنزین مخازن جایگاهها در زمان تخلیه نفتکش به اتمسفر جلوگیری و با اشاره به اصل 'بالانس حجمی' بخار موجود به سمت نفتکش هدایت شده که در عمل یک مرحله تولید بخار از بین میرود.
در پی اجرای موفقیت آمیز مرحله نخست در جایگاه ها /کنترل مقدار خروج بخار بنزین/، پروژه مرحله دوم یعنی نصب سامانه کنترل انتشار بخار بنزین در حین سوخت گیری خودرو و بازیافت بخار بنزین در محل جایگاه در دستور کار قرار گرفت.
برچسب ها:
طرح کهاب
صرفهجویی در مصرف سوخت
جایگاههای عرضه سوخت
داغ ترین اخبار هفته
ویژگیهای فضاي داخلي تارا و مقایسه آن با نمونه مبنا و نسخه چینی پژو 301
خودروهای برای سوار نشدن؛ نگاهی به معضلات استفاده از خودروهای وارداتی گران قیمت درایران
فروش اقساطی بی ام و 518 مدل 1977 بازسازی شده توسط پرشیاخودرو
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...
افشین
1397/4/31
آره دیگه آخرش هم مردم باید همه هزینه ها رو پرداخت کنند !')" > پاسخ
"با شیوه جدید و پس از تثبیت نرخ حق العمل کاری، جایگاه داران حقالعمل خود را هنگام عرضه فرآورده بهصورت مستقیم از مردم دریافت می کنند"
آره دیگه آخرش هم مردم باید همه هزینه ها رو پرداخت کنند !