موضوعات داغ

مشکل فرسودگی موتور خودروهای دوگانه سوز را اینگونه رفع کنید

عکس نویسنده
سجاد حیدری
نویسنده
عکس مطلب اول
حمید قاسمی ده چشمه معاون مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درباره خودروهایی که به هنگام تبدیل خوب کار نمی کنند اظهار داشت: بیشتر فناوری روی پیت های پایه گازسوز غیرپایه ای است که هم اکنون نسل چهارم آنها در بازار موجود است. در گذشته فقط نسل یک به صورت "کتاب باز" بوده، اما در حال حاضر سیستم های کلوز بوکی طراحی و به بازار عرضه شده که این سیستم ها را هدایت و آن را تنظیم می کند که چه میزان گاز به موتور تزریق شود و بر اساس کشش و نیاز که ماشین دارد آن را تنظیم می کند.
به گزارش خودروبانک و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وی ادامه داد: اکنون تکنولوژی های جدید این عملیات بهتر شده و نمونه هایی که در تست هستند نشان داده که یک اکتان 133 وارد موتور می شود، پس بهسوزی موتور و کیفیت سوخت بالاست. در کل ممکن است فقط CNG بالاتر برود.
وی در ادامه درباره خشک بودن موتورهای خودروهای دوگانه سوز گفت: برای رفع این خشکی و جلوگیری از فرسودگی موتورهای خودروهای دوگانه سوز، رانندگان می توانند از هر 3 باک CNG، یک باک بنزین مصرف کنند تا این مشکل برطرف شود.
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در ادامه درباره موتورهای پایه گازسوز و شرایط داخلی سازی آن گفت: در مورد موتورهای پایه گازسوز موضوع مهم پیمایش بالاست که در حال حاضر از 240 کیلومتر به 340 کیلومتر رسیده است و امیدواریم با حمایتی که از مرکز تحقیقات ایران خودرو می شود، یک موتور ملی پایه گازسوز با پیماش 400 کیلومتر در سال آینده داشته باشیم.
قاسمی ده چشمه درباره انتقاد به معایب موتورهای پایه گاز سوز گفت: مواردی مانند عدم کشش موتور و یا بوی بنزین داخل خودرو در خصوص موتور پایه گاز EF7 صحت ندارد. طراحی این موتور یک طراحی جامع و به روز است، اما اکنون هیچ خودرویی از 70 درصد قدرت موتور حتی در سربالایی استفاده نکرده است.
وی در ادامه با اشاره به محدود بودن تولید موتورهای خودروهای دوگانه سوز در کشور گفت: ظرفیت تولید برای این نوع خودروها در کشور کم است و ما به دنبال آن هستیم تا از این تکنولوژی در سال آینده حمایت کنیم تا موتورهای پایه گازسوز با تنوع زیادتر و پیمایش بیشتر تولید شود.
ده چشمه در پایان تصریح کرد: در حال حاضر صد درصد موتور ملی ساخت داخل است و حتی یک پیچ از خارج وارد نشده است.

نظرات کاربران

1 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1398/10/3
۳ باک گاز بزنید و ۱ باک‌بنزین!!!
آخه چه اصراریه؟ کجای دنیا خودرو گاز سوز در حجم‌ زیاد دارند که ما اصرار داریم؟ الان دوره خودروهای هیبریدی و برقی. چرا باید با خودروی گاز سوز ریسک انفجار در تصادف و خرابی سر سیلندر را به خودمون تحمیل کنیم؟ اگر گاز سوخت استاندارد خودرو محسوب میشد الان کل دنیا اینکار رو انجام میدادند. آخه تا کی باید تافته جدا بافته باشیم؟!
برای گاز سوز کردن خودرو کلی هزینه به مالکین تحمیل میشه بعدشم سر یکسال هرچه سود کردیم باید بدیم برای تعمیر موتور. آخه چرا؟!!!