عادل شیریناف، مدیرعامل یواز در مصاحبهای با روزنامه کامرسانت از عرضه خودروهای آفرود با پیشرانه توربودیزل جدید توسط این شرکت خبر داد. طبق صحبتهای او، یواز از موتور جک چینی در این مدلها استفاده خواهد کرد. این فرصت پس از آغاز تولید خودروهای تجاری سبک جک سانری (سولرس آتلانت) و جک N25 و N35 (سولرس آرگو) توسط گروه سولرس مالک یواز به وجود آمد.
آتلانت و آرگو از پیشرانه دو لیتری توربودیزل جک HFC4D بهره میبرند که در مدل اول توان ۱۳۹ اسب بخار و در مدل دوم توان ۱۳۰ اسب بخار تولید میکند. یواز احتمالاً از این موتور در مدلهای پاتریوت، پیکاپ و پروفی استفاده خواهد کرد.
شیریناف همچنین از احتمال معرفی جعبهدنده ۶ سرعته دستی برای محصولات یواز خبر داد. در ماه آگوست منابع غیررسمی عرضه جعبهدنده دستی جدیدی برای خودروهای یواز را اعلام کرده بودند. به دلیل تحریمها علیه روسیه، در حال حاضر تحویل جعبهدنده دستی کرهای دیموس مثل گذشته انجام میشود. جعبهدنده دیموس از زمان معرفی این مدل در سال ۲۰۰۵ روی پاتریوت نصب شده است.
یواز از سال ۲۰۱۶ به دنبال استفاده از یک موتور توربودیزل جدید در محصولات خود بود. خودروهای با موتور دیزل داخلی ZMZ-514 (۲.۱ لیتری، ۱۱۴ اسب بخار) با تقاضای کمی توسط مشتریان روبرو شدند. علاوه بر این، این موتور با استانداردهای زیست محیطی یورو ۵ مطابقت نداشت. آخرین شاسی بلندها با موتور ZMZ-514 در سال ۲۰۱۶ مونتاژ شدند.
طی سالهای ۲۰۰۸-۲۰۱۱، یواز موتور دیزلی ایتالیایی ایوکو F1A با حجم ۲.۳ لیتر و توان ۱۱۶ اسب بخار را روی پاتریوت نصب کرد. این موتور بازخوردهای مثبت زیادی دریافت کرد، اما استفاده از آن متوقف شد، چون گروه سولرس (مالک یواز) همکاری خود با شرکت فیات (مالک ایوکو) را قطع کرد.
در اکتبر ۲۰۱۶، گزارش شد که یواز در نظر دارد از پیشرانه ۲.۲ لیتری دیزلی ماهیندرا ام هاوک برقی و بایک یوچای YC4Y در پاتریوت استفاده کند.
بعدها، برنامههایی برای تجهیز پاتریوت به پیشرانه ۲.۲ لیتری توربودیزل فورد از خودروی تجاری سبک ترانزیت مطرح شد، اما در سال ۲۰۲۲ سولرس و فورد به دلیل تحریمهای ضدروسی به همکاری خود پایان دادند.
در حال حاضر، پاتریوت و پیکاپ تنها با موتورهای ۲.۷ لیتری بنزینی ZMZ Pro با توان ۱۴۹ اسب بخار عرضه میشوند. نسخه دوگانهسوز این موتور نیز برای خانواده پروفی مورد استفاده قرار میگیرد.