به گفته توماس شیفر، رئیس فولکس واگن، مشتریان اروپایی از مدلهای پلاگین هیبریدی کاملا راضی هستند و نیازی به عرضه مدلهای هیبریدی برد افزوده (EREV) در اروپا نیست.
طبق استراتژی جدید فولکس واگن، ۳۰ مدل جدید تا سال ۲۰۲۷ در بازار چین عرضه خواهد شد. ماه گذشته در نمایشگاه خودروی شانگهای، این شرکت آلمانی چندین کانسپت را به نمایش گذاشت، که خودروهای تولیدی فولکس واگن در آینده براساس آنها ساخته خواهند شد.
یکی از آنها کانسپت ID. Era بود که یک کراساوور سهردیفه توسط اتحاد سایک فولکس واگن براساس آن تولید خواهد شد. این شاسیبلند به پیشرانه هیبریدی برد افزوده (REx) مجهز خواهد بود، که در آن موتور درونسوز نقش ژنراتور برای تامین قدرت باتری کششی را برعهده دارد. کراساوور ID. Era دارای برد حرکتی برقی ۳۰۰ کیلومتر و برد کلی ۱۰۰۰ کیلومتر خواهد بود.
به گفته فولکس واگن، کانسپتهای ارائهشده در شانگهای "در چین و برای چین" تولید خواهند شد. البته شیفر در جریان معرفی محصولات جدید به این نکته اشاره کرده بود که مدلهای مجهز به پیشرانه هیبریدی REx میتوانند به یک گزینه مناسب بین خودروهای درونسوز و برقی برای مشتریان اروپایی تبدیل شوند.
فولکس واگناکنون شیفر با تغییر عقیده خود گفته است که مدلهای هیبریدی برد افزوده ممکن است نقشی اساسی در استراتژی اروپایی فولکس واگن نداشته باشند. به گفته او، این مدلها در چین فراگیر شدهاند و احتمالا در ایالات متحده مورد توجه قرار بگیرند، اما مدلهای پلاگین هیبریدی برای بازار اروپا کافی هستند.
البته شیفر به این نکته اشاره کرد که فولکس واگن ممکن است نسخههای تولیدی کانسپتهای ID. Era، ID. Aura و ID. Evo را در سراسر جهان عرضه کند، اما فقط در صورتی که "تقاضای قابل قبول و توجیه اقتصادی مناسبی" برای این اقدام وجود داشته باشد.
توماس شیفر همچنین گفت که فولکس واگن گلف، پاسات، تیگوان و تایرون فعلی با پیشرانه پلاگین هیبریدی، قدرت و برد حرکتی بسیار خوبی دارند. به گفته او، جایگزین کردن این سیستم با یک پیشرانه هیبریدی برد افزوده "احتمالا بهترین گزینه نیست". این کار به سرمایهگذاری قابل توجهی نیاز دارد، که شرکت آلمانی در حال حاضر برای آن آمادگی ندارد.