موضوعات داغ

غرفه جگوار در نمایشگاه فرانکفورت

عکس مطلب اول
اگرچه در نمایشگاه فرانکفورت، فراری توانست به کمک مدل 459 Speciale جمعیت زیادی را به غرفه خود بکشد، اما این تنها غرفه شلوغ نبود و در این میان جگوار نیز با رونمایی از شاسی‌بلند خود توانست تا همانند فراری حسابی خبر ساز شود و چشم‌ها را به سوی خود برگرداند.
همانطورکه می‌دانید جگوار از چندی پیش خبر از ورود شاسی‌بلند خود داده بود و بالاخره این خودرو با نام C-X17 Sport Crossover در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شد. البته این خودرو هنوز حالت مفهومی دارد و تا عرضه کامل آن به بازار شاید دچار تغییراتی شود.
از دیگر خودروهایی که در این غرفه پرطرفدار بودند باید به جگوار F-Type اشاره کرد که یک کروک بسیار زیبا است و تا به حال توانسته سر و صدای زیادی به پا کند. در زیر می‌توانید عکس‌هایی از این غرفه را مشاهده کنید.

نظرات کاربران

3 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1392/6/24
خودرو های جگوار به جذابیت و طنین گوش نواز اگزوزاشون معروفن.
من چون تو بندرعباس زندگی می کنم چند تا گذر موقتش رو دیدم واقعا خیلی زیباست و صدای مردونه ای داره.
البته یه نفر هم یه دونش رو نمی دونم چطوری ولی پلاک ایران کرده بود.
1392/6/25
دمتون گرم واقعا عکسا خیلی با کیفیتن
1393/1/12
این طرح ماشینارو معلومه دیگه از کجا آوردن از ایران چون ماشینای ایران همشون اسپرتن معلومه دیگه مثل پراید