موضوعات داغ

قیمت فولکس‌واگن پاسات در بازار

عکس مطلب اول
چندی است که نمونه‌هایی از خودروهای فولکس‌واگن آن هم با تیونینگ ABT توانسته‌اند خود را در لیست خودروهای مجاز به واردات جای دهند و نمونه‌هایی از آن‌ها نیز وارد کشور شده‌اند که البته اکثر آن‌ها از نوع بیتل در مدل‌های کوپه و کروک بوده‌اند.
اما دیگر خودرویی از این شرکت که توانسته مجوز واردات را بگیرد خودروی فولکس واگن پاسات است. این خودرو را نیز در ابتدا و در قسمت خودروهای آینده بازار معرفی کرده بودیم و مشخصات فنی نمونه‌های وارد شده را مشخص کرده بودیم که آن مقاله را می‌توانید در اینجا مطالعه کنید و بیشتر با این خودرو آشنا شوید. با وجود اینکه پاسات در بازارهای جهانی بسیار معروف است و می‌تواند به خوبی به عنوان یک آلمانی خود را در بازار داخل نشان دهد اما گویا این خودرو خیلی باب میل وارد کننده‌ها نیست و به سختی می‌توان نمونه‌هایی از آن را در بازار پیدا کرد. در هر صورت نمونه‌های صفر کیلومتر این خودرو در مدل‌های 2013 به تعداد کمی وارد شده‌اند و در بازار آزاد با قیمتی نزدیک به 200 میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند. درست است که این قیمت برای سدانی در این ابعاد شاید کمی زیاد به نظر برسد و بتوان با قیمتی کمتر یک تویوتا کمری و یا هوندا سیویک را خرید، اما این موضوع را نیز نباید فراموش کرد که پاسات از خانواده آلمانی فولکس‌واگن است و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و نه تنها از نظر کیفیتی، بلکه از نظر فنی نیز از دیگر رقبا سر تر است.
به هر حال، قیمت 200 میلیونی برای فولکس واگن پاسات در شرایط کنونی بازار و در مقایسه با قیمت رقبا عادلانه به نظر می‌رسد و شاید اگر عرضه کننده رسمی آن به این خودرو بهای بیشتری بدهد و تبلیغات و عرضه خود را بیشتر کند، بی‌شک می‌تواند به راحتی نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کند.

نظرات کاربران

15 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1392/10/11
ماشین معرکه ایه ولی قیمتش...!!!!
اصلا تو ایران هیچ ماشینی نباید خرید
1392/10/11
کجای این قیمت عادلانس .... ه ابن ماشین ن بقیه ماشین ها قیمتشون عادلانه نیستند.... اخه چرا باید اینطوری باشه چرا نباید بتونم سوار این خودروها بشیم ... جای افسوس و تاسف داره
1392/10/11
اين ماشين واقعا عالى هست عالى هست نبايد فراموش كنيم كه اين ماشين از زيرمجوعه شركت ائودى هست كه الان حرف اول رو ميزنه در المان ائودى و مهم تر از همه اين كه شركت فولكس واگن تا اخرسال٢٠١٤ يا ٢٠١٥ بزرگترين خودروساز دنيا خواهد شد الان روى هر تريلى كه مياد حداقل دو يا سه دستگاه پاسات روش هست و فروش خوبى هم ميكنه تو ايران ولى قيمتش بالاست
1392/10/11
خرج شرکت واردکننده بالاست

قیمتش خیلی بالاست..قیمت بیتل فول 28000 دلار هر جورم حساب کنی 220 میلیون اونم مدل 2012 با گارانتی شرکت نمیشه
1392/10/11
ماشین خوبیه و کاربردی هستش یعنی مشخصاتش خوبیه.
باید بگم در خارج از کشور جز ماشین های ارزون قیکن بازاره ولی توی ایران قیمتش خیلی خیلی بالاست.
1392/10/12
قیمتش خیلی الکی بالاست.
1392/10/12
برو توي عراق ببين اين ماشينا رو جلوي خونه هايي ميبيني كه اگه تو ايران اون خونه رو داشته باشي جزو مردم فقير و بي خانمان به حساب مياي!!! اون وقت تو ايران اين ماشينا براي پز دادن پولداراي ما به حساب مياد !!!
1392/10/12
خداشاهد چى ميشد اين گمركى ما مثل تركيه ميشد ٣٠% تو تركيه هم همه نميتونن اين ماشين ها رو سوار بشن ولى خب گمركى پايينى داره اون جا هم مثل ايران همه نوع ماشينى داخلش هست ولى مثلا گمركى براى همه ى ماشين ها يكسان هست دوستم ميگفت يه كاين توربو تو تركيه به پول ما كه تازه اونجا به اندازه ايران داخلش پورشه نيست تقريبا درمياد ٤٠٠ ميليون تومان ولى تا دلتون بخواد رنو وفيات وفورد ولادا وماشين هاى امريكايى تو تركيه خيلى فراوان هست يعنى تنها جايى كه رنو وفيات فراوان تر از برندهاى ديگه هست تركيه هست.
1392/10/14
این ماشین از تویوتا کمری و اپتیما و تمامه ماشین های زیر 2500$ دلار بهتره
این ماشین توسط سایت های معتبر که جایزه میدن بهترین ماشینو رتبه اولو داشت
مثلا اپتیما 10 بود البته بگم 10 هم عالیه کلی ماشین زیر 25000$ دلار هست که حالت سدان دارند و کمری 9 بود و یادمه این ماشین رتبه اول رو داشت....
1392/10/15
moteAsefane esmeshe ke gomrok shode 45%....valla ma har mashiniyo ba dollare 3000toman ba gomroke 45$ hesab mikonim in gheymataye nojoomi ke ellam mikonan nemishe taze ba gomroke 70 % ham hesab kardam bazam in gheymataEE ke ellam mikonan nemishe ....maskhare kardan....ya gomrok ballaye 120% hast ya dallala daran az in mogheEyate shir too shire bedoone nezarat sooEstefade mikonan gheymat nojoomi midan....irane dige sarzamine dozdha.75milyoon dozd rikhtim be ham.moteAsefam
1392/11/23
شما میگید تو کلاسش گرونه ؟! پس C200 چی که با اون سایز کوچیکش و اون موتور 2 لیتری 230 میلیونه ؟!؟
1393/4/12
من یه پاسات دارم، به جرات میتونم بگم از تمام انواع ماشینهای ژاپنی و کره ای سره. ماشینهای ژاپنی و کره ماشینهای خوبی نیستند. متاسفانه در ایران بیشترین دسترسی به همین ماشینهاست و اینها در قیاس به محصولات داخلی ماشینهای خوبی به نظر میرسند ولی در حقیقت ماشینهای بی کیفیتی هستند.
1393/10/28
دوستان، یک دلیل گرون بودن این ماشین با آپشن‌های کمتر نسبت به ماشین‌های کره‌ای و ژاپنی، برند فولکس‌واگن هست. فولکس‌واگن به لحاظ لوکس بودن برند (حداقل در بازارهای اروپا که من خبر دارم) پایین‌تر از برندهایی مثل مرسدس و ب‌ام‌و و آئودی و بالاتر از تویوتا و مزدا و نیسان و رنو و پژو و سیتروئن و فیات و اپل قرار می‌گیره.
شما همین پاسات رو می‌تونید با آپشن‌های بسیار مدرن و دهن آب‌اندازی مثل پارک اتوماتیک و خوندن تابلوهای رانندگی و ... سفارش بدید. ولی اون وقت قیمتش ممکنه تا یک و نیم یا دو برابر این زیاد بشه.
1394/3/26
منم یه پاسات 2013 دارم و اینم بم که ازرا و کمری هم داشتم ولی هیچ کدوم نیتونه در حد پاسات باشه هم ار لحاظ فنی و اتاق و غیره
1396/11/23
کجاش قیمت قابل قبول بیشترین قیمتی100میلیون