کمپانی خودروسازی فولکس واگن پس از 4 سال طراحی و توسعه، در نهایت جدیدترین محصول شاسی بلند خود را تحت عنوان T-Roc به طور رسمی رونمایی کرد که بُعد جدیدی از خودروی شاسی بلند فولکس واگن "تیگوان" را به نمایش میگذارد. زیرا درست همانند تیگوان، محصول جدید فولکس واگن نیز بر روی پلتفرم MQB توسعه پیدا کرده است که در ادامه مروری کوتاه بر روی مشخصات این خودرو خواهیم داشت. هرچند نباید فراموش کرد که این خودرو پیش از این در قالب یک نسخه "کانسپت" در نمایشگاه بین المللی ژنو 2014 رونمایی شده بود که حالا طرح نهایی آن تایید شده و به طور رسمی معرفی شده است.

فولکس واگن T-ROC
با تایید کمپانی خودروسازی فولکس واگن، خودروی شاسی بلند کامپکت T-Roc در طول 4234 میل متر، عرض 1819 میلی متر، ارتفاع 1573 میلی متر و همچنین با فاصله بین دو محور 2603 میلی متر ساخته شده است که نسبت به خودروی شاسی بلند فولکس واگن تنها 252 میلی متر طول کمتری خواهد داشت، اما در ظاهر و باطن خود به جدیدترین تجهیزات صنعت خودروسازی مجهز شده است و همچنین در نسخههای 5 سرنشین خود حدود 445 لیتر فضای بار استاندارد و همچنین 1290 لیتر فضای بار کلی با خواباندن صندلیهای عقب در اختیار کاربران خود قرار میدهد که در کنار طراحی ظاهری بسیار خوب این خودرو، میتواند موفقیت این شاسی بلند کامپکت فولکس واگن را در بازارهای جهانی تضمین کند.

فولکس واگن T-ROC
علاوه بر این، کمپانی خودروسازی فولکس واگن برای تامین انرژی مورد نیاز این خودرو برای حرکت، از پیشرانههای مختلف بنزینی و دیزلی استفاده کرده است که اول از همه میتوان به یک پیشرانه 1 لیتری چهار سیلندر TSI برای مدلهای پایه بنزینی اشاره داشت که حداکثر خروجی قدرت آن به عدد 114 اسب بخار رسیده و توسط یک جعبه دنده 6 سرعته دستی تنها به چرخهای جلو اتومبیل ارسال میشود.

فولکس واگن T-ROC
اگر هم به دنبال یک پیشرانه بنزینی قویتر هستید، میتوانید نسخه 1.5 لیتری TSI را انتخاب کنید که دارای حداکثر قدرت 148 اسب بخار بوده و از یک جعبه دنده 7 سرعته اتوماتیک دوکلاچه برای ارسال نیروی خود به چرخهای جلو و یا هرچهارچرخ اتومبیل استفاده میکند. قویترین پیشرانه بنزینی هم میتواند نسخه 2 لیتری با حداکثر خروجی قدرت 188 اسب بخار باشد که نیروی خود را تنها به چرخهای جلو ارسال میکند.

فولکس واگن T-ROC
در کنار پیشرانههای بنزینی، کمپانی خودروسازی فولکس واگن از پیشرانههای متنوع دیزلی TDI هم استفاده کرده است که به ترتیب شامل یک موتور 1.6 لیتری چهار سیلندر با خروجی قدرت 114 اسب بخار، پیشرانه 2 لیتری چهار سیلندر با خروجی قدرت 148 اسب بخار و در پایان شامل یک پیشرانه توربودیزل 2 لیتری با حداکثر قدرت 188 اسب بخار میشود که برای تبدیل و انتقال نیروی خود به سمت چرخهای جلو و یا هرچهارچرخ اتومبیل، از جعبه دندههای 6 سرعته دستی و اتوماتیک و همچنین از جعبه دنده 7 سرعته اتومات دوکلاچه استفاده میکنند.