بازهم عکس های جاسوسی از فراری F12 TRS در فضای مجازی انتشار پیدا کرد. این در حالی است که فراری قرار است همین آخر هقته از این
خودرو رونمایی کند. در واقع این مدل گران ترین خودرو در تاریخ فراری خواهد بود و حتی از LaFerrari Spider با قیمت 2.8 میلیون دلاری نیز فراتر رفته است. اگر می خواهید صاحب این فراری جذاب شوید باید تنها 4.2 میلیون دلار ناقابل پرداخت کنید!
این مدل در واقع نسخه Targa از F12 Berlinetta می باشد اما همانطور که ملاحظه می کنید طراحی بدنه بسیار متفاوتی دارد که چهره نسبتا ًخشنی به آن داده است. گذشته از این طراحی کاملا ً متفاوت، گفته می شود F12 RTS مجهز به سیستم KERS است و در نتیجه پیشرانه ای الکتریکی همراه با موتور 12 سیلندر 6.2 لیتری آن کار می کند و باعث می شود خروجی برابر با 740 اسب بخار و گشتاور 690 نیوتن متر داشته باشد.
برای دیدن عکس ها و جزئیات بیشتر باید تا آخر هفته صبر کرد تا F12 TRS در سیسیلی رونمایی شود.