موضوعات داغ

بنلی 180S

بنلی 180S جدول مشخصات فنی گالری عکس

مشخصات بنلی 180S

قیمت
قیمت 70,000,000 تومان
نوع استارت
استارت الکتریکی
نوع جعبه دنده
گیربکس 6 سرعته دستی
حجم موتور
175 سی سی
پیشرانه
موتور 1 سیلندری

مزایا و معایب بنلی 180S

مزایا

طراحی جذاب و اسپرت ، صدای جذاب

معایب

گرم شدن زیاد انجین ، هزینه تعمیر و نگهداری زیاد

بررسی بنلی 180S

اگر از موتورسیکلت های با حجم بالای 250 سی سی که امکان پلاک شدن را ندارند، بگذریم، می توان گفت بالاترین رده پلاک شدنی ها به موتورهای 250 سی سی اختصاص دارد و رده پایین تر نیز به موتورهای با حجم 125 تا 150 سی سی بر میخوریم. از این رو در این میان موتورهای 180 تا 220 سی سی قرار می گیرند که برای افرادی که به دنبال استهلاک کمتر، مصرف سوخت پایین تر و البته یک سواری نسبتا تند و تیز تر از موتورهای حجم پایین هستند و می خواهند موتورسیکلت آن ها چهره ای عضلانی و اسپرت داشته باشد، انتخاب مناسبی است. یکی از محبوب ترین های این رده، موتورسیکلت بنلی 180S است که توسط شرکت نیکران موتور پاسارگاد عرضه می شود.

طراحی بنلی 180S

صفحه نمایشگر این موتور به صورت کاملا دیجیتالی است. یک صفحه نمایش مستطیل شکل که اطلاعات کاملی از وضعیت قسمت های مختلف موتور مثل سرعت، دور موتور، مقدار سوخت باقیمانده، وضعیت دنده، چراغ چک پیشرانه، دمای آب و.... را نمایش می دهد.

این موتورسیکلت نیز مثل بسیاری دیگر از موتورهای میان وزن این کلاس از یک طراحی اسپرت با خطوط تند و تیز استفاده کرده است. طراحی کله چراغ جلو که شبیه به سر مورچه است و دیلات های خاصی دارد، رادیاتور آب قرار گرفته در پشت دوشاخه جلو، فلاپ های برجسته بغل، گلگیر نصفه عقب، آینه های لوزی شکل و... از مهم ترین و برجسته ترین نقاط طراحی این موتورسیکلت است. ضمن اینکه زین کوچک که فاصله زیادی تا عقب موتوسیکلت دارد و هم چنین قوز بلند باک سوخت از خاص ترین نکات طراحی این موتورسیکلت به شمار می آید.البته که این زین چندان نیز راحت نبوده و پهنای کم و طول اندک آن برای سواری در چندین ساعت، آزار دهنده است و اگر راکب جثه بزرگی داشته باشد، به واقع مشکل ساز خواهد بود.هرچند که بنلی 180s موتوری با حجم کم است اما طراحی آن تحت الشعاع این قضیه قرار نگرفته و طرحی آن کاملا اسپرت و قلدر است.به نحوی که ابعاد آن با مدل های 250 سی سی تفاوت بسیار اندک و ناچیزی دارد. این موتورسیکلت فاقد جک وسط است که از این نظر برای برخی جالب بوده و بعضی از افراد نیز آن را نمی پسندند.

مشخصات فنی بنلی 180S

پیشرانه بنلی 180s به صورت تک سیلندر و چهارزمانه با چهار سوپاپ و سه شمع طراحی شده است. این پیشرانه با 175 سی سی حجم و به کمک سوخت پاش انژکتوری خود و با داشتن ضریب تراکم بالای 11 به یک، می تواند 17.8 اسب بخار قدرت و 14 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این پیشرانه دارای استاندارد آلایندگی یورو4 بوده و به شکل آب خنک طراحی شده است و خروجی خود را به کمک یک گیربکس 6 سرعته و با زنجیر به چرخ عقب منتقل می کند. ترکیب این پیشرانه و گیربکس تا حد بسیار زیادی خوب و هماهنگ است و در هیچ دنده ای احساس کمبود قدرت و یا دنده مرده شدن دیده نمی شود.وجود سه شمع در سیلندر باعث سوخت و ساز کامل تری خواهد شد که نتیجه آن، آلایندگی کمتر و توان تولیدی بیشتر است. سوخت و ساز کامل تر به واسطه بودن سه شمع در سرسیلندر به معنی انفجار قوی تر و در نتیجه گرمای تولیدی بیشتر است. این وضعیت در پیشرانه ای که ضریب تراکم 11 دارد می تواند باعث بروز پدیده ناک یا همان احتراق پیش از موعد شود که همگی باعث افزایش استهلاک پیشرانه خواهد شد. از این رو استفاده از بنزین باکیفیت و سیستم خنک کاری کارا و بسیار سالم برای دفع گرمای تولیدی پیشرانه، اهمیت دوچندانی پیدا می کند که خوشبختانه، بنلی 180s در این زمینه مشکلی ندارد.حداکثر سرعت این موتور در حدود 120 کیلومتر است که البته قابلیت رسیدن به سرعت های بالاتر را نیز دارد و می توان این حقیقت را در مدل های بیرون ایران دید که سرعتی فراتر از 140 کیلومتر در ساعت دارند. این کار به نوعی با محدود کردن سرعت انجام شده است که واقعا برای یک موتور 180 سی سی کم است. مصرف بنزین این موتور به صورت رسمی اعلام نشده است اما در حدود 3 لیتر در هر صد کیلومتر است که رقم مناسبی به نظر می آید.

ترمزها در عقب و جلو به صورت تک دیسک و به ابعاد 260 میلیمتر در جلو و 220 میلیمتر در عقب بوده که متاسفانه فاقد سیستم ضد قفل نیز هستند. اما با توجه به شتاب این موتور و همچنین سقف سرعت 120 کیلومتری آن و البته وزن کم 147 کیلوگرمی، توان کافی برای متوقف نمودن این موتور را دارند.

شاسی توان بالایی در تحمل تنش ها و جابجایی های موتور دارد و از این رو یکی از بهترین هاست. می توان گفت یکی از شاخص ترین ویژگی های مثبت این موتور در هندلینگ عالی آن بوده که ناشی از موقعیت مناسب فرمان، شاسی مقاوم و همچنین فنربندی خوب آن است. فرمان در ارتفاع مناسبی قرار دارد و راکب را در وضعیت خوبی در حین رانندگی قرار می دهد. البته که همان طور که گفته شد نه زین راکب و نه ترک نشین، راحت نبوده و ابعاد کوچکی دارند که باعث خستگی زودهنگام خواهند شد.

قیمت بنلی 180S و رقبا

بنلی 180s موتوری با طراحی زیبا و کیفیتی قابل قبول است که هرچند در برخی از قسمت ها دچار ضعف و کاستی است اما در مقابل رقبای چینی و هندی خود، دست و پا بسته نیست. زین این موتور کم عرض و کمی ناراحت است و گرمای تولیدی پیشرانه نیز بالاست که هدایت آن به سمت پای راکب کمی آزار دهنده می شود. این موتور در مقابل رقبای هم کلاس خودش مثل آپاچی و پالس 180 یا sym گلکسی 180 و دینو لئوپارد 200، طراحی زیباتر و خاص تری دارد و از نظر فنی نیز، حرف های زیادی در مقابل آن ها دارد.البته کار سخت بنلی در مقابل هندی هاست چرا که هم میزان سخت جانی و ماندگاری خود را نشان داده اند و هم از نظر تامین و قیمت قطعه نیز در وضعیت بهتری قرار دارند.نگهداری از این گونه موتورها هم راحت نیست. قطعات فنی و تزیینی به وفور در بازار یافت نمی شود و به همین خاطر در خیلی از مواقع با مشکل عدم تامین قطعه روبرو می شویم و یا قیمت های گران آن ها. ضمن اینکه بسیاری از تعمیرکاران نیز تجربه تعمیر این گونه موتورها را ندارند.این محصول در حال حاضر 63 میلیون تومان قیمت دارد که کمی بیشتر از رقبای خود است.

نام موتورسیکلت
بنلی 180S
حجم موتور
175 سی سی
حداکثر قدرت
17.8 اسب بخار
حداکثر گشتاور
14 نیوتن متر
سوخت رسانی
انژکتوری
استارت
الکتریکی
جعبه دنده
6 سرعته دستی
کمک فنر جلو
تلسکوپی جفت معکوس هیدرولیکی
کمک فنر عقب
تک فنر وسط
ترمز جلو
دیسک 260 میلیمتری
ترمز عقب
دیسک 220 میلیمتری
ابعاد
طول 2030 میلیمتر - عرض 780 میلیمتر - ارتفاع 1070 میلیمتر
وزن
147 کیلوگرم
فاصله بین دو محور
1345 میلیمتر
ظرفیت باک
10 لیتر

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد