موضوعات داغ

بنلی لئونچینو

بنلی لئونچینو جدول مشخصات فنی گالری عکس

مشخصات بنلی لئونچینو

قیمت
قیمت 00 تومان
نوع استارت
استارت الکتریکی
نوع جعبه دنده
گیربکس 6 سرعته دستی
حجم موتور
250 سی سی
پیشرانه
موتور 1 سیلندری

مزایا و معایب بنلی لئونچینو

مزایا

طراحی زیبا، گستردگی خدمات

معایب

بازار دست دوم نامناسب، هزینه نگهداری بالا

بررسی بنلی لئونچینو

بنلی لئونچینو 250 نه تنها یکی از خاص ترین محصولات این کمپانی در کشورمان محسوب می شود، بلکه به خاطر ظاهر خاص و استایل منحصر به فردی که دارد، از دیگر محصولات موتوری عرضه شده در کشورمان نیز متمایز است. این موتورسیکلت که با طراحی نئو رترو در کلاس اسکرمبلر قرار دارد، ترکیب از یک طراحی نوین با شاخصه های کلاسیک است.

طراحی بنلی لئونچینو

همان طور که گفته شد، این موتورسیکلت در دسته موتورهای اسکرمبلر با طراحی نئو رترو قرار دارد. البته این دسته بندی ها با وجود تفاوت هایی که باهم دارند اما آنقدر به هم نزدیک هستند که گاهی مواقع یک محصول دارای چند شاخصه از هر کدام از این دسته ها می شود.

در ظاهر با موتورسیکلتی روبرو هستیم که چندان هم غریبه به نظر نمی آید چرا که در ظاهر، شباهت زیادی بین این موتور و موتورسیکلت هوندا cb300r وجود دارد. در حالت کلی، نمایی قدیمی از موتورهای دهه 50 و 60 میلادی را شاهدیمکه البته با داشتن خطوط مدرن و روان، در کنار استفاده از ادوات و تجهیزات امروزی، پیشرفته و جدید به نظر می آید. کاسه چراغ بیضی شکل، سبک متداول موتورهای کلاس نیکد و یادآور طراحی موتورهای قدیمی است که با داشتن دیلایت هایی زیبا، مدرن و امروزی شده است. زین با طول کمی که دارد، نشان دهنده فاکتورهای طراحی موتورهای اسکرمبلر است که با یک شیب مداوم و زیبا، به باک سوخت، پیوند خورده است. در این موتور از کمترین قطعات غیر فلزی در ظاهر آن استفاده شده است و اگر از روبرو به آن نگاه کنیم، کمترین بیرون زدگی از پهلو را شاهدیم. رادیاتور آب پیشرانه کاملا لخت و عریان است و از هر زاویه ای که از روبرو به موتوسیکلت نگاه کنیم، در دید ما خواهد بود. از دیگر نقاط قوت طراحی این موتورسیکلت، رینگ ها و دیسک چرخ هاست که در کنار هم، هارمونی خاصی باهم دارند. چراغ خطر عقب، برخلاف چراغ جلو، بسیار کوچک است و در زین به صورت یکپارچه طراحی شده است. حتی منبع اگزوز نیز، با ظاهر مکعبی موتور هماهنگ بوده و یک طراحی جعبه ای و چهارگوش دارد.

در راستای این طراحی جعبه ای، پنل کیلومتر شمار نیز کاملا مستطیلی بوده و به صورت جدا از بدنه، روی دسته فرمان قرار گرفته است که البته این سبک از طراحی را می توان در برخی از محصولات بنلی مشاهده کرد.البته باید اعتراف کرد که این بخش، دارای طراحی بسیار ساده ای است که می توانست زیباتر باشد و برخی از مالکان این موتورسیکلت از احتمال بالای آسیب به آن می گویند. ضمن اینکه با وجود کاملا دیجیتالی بودن، سیاه و سفید است که می توانست به صورت رنگی طراحی شود. این قسمت اطلاعاتی مثل دور موتور، سرعت، دمای آب، وضعیت سوخت، دنده خلاص، مسافت طی شده، اخطار بنزین، چراغ چک موتور و... را به راننده می رساند.در ضمن باید به وجود یک مجسمه شیر کوچک روی گلگیر جلو نیز اشاره کنیم که این رویه در هیچ موتورسیکلتی دیده نمی شود.

مشخصات فنی بنلی لئونچینو

قلب تپنده این بچه شیر، یک پیشرانه 249 سی سی تک سیلندر با 4 سوپاپ است که با داشتن ضریب تراکم 11.2 به یک، می تواند 25.4 اسب بخار قدرت و 21 نیوتن متر گشتاور تولید کند. این پیشرانه که در واقع نمونه بهینه شده موتور TNT25 است، در مدل TRK نیز استفاده شده است.پیشرانه گفته شده از نوعآب خنک بوده، با پاشش پر فشار روغن روانکاری می شود و به یک گیربکس 6 سرعته متصل است. گشتاور خوب پیشرانه و نزدیکی ضرایب گیربکس باعث می شود که چندان نیازی به دنده کشی در ترافیک نباشد و بتوان حتی با دنده های آخر نیز با سرعتی کم، طی طریق کرد.

از ویژگی های خوب این موتورسیکلت در وزن نه چندان بالای آن است. به نحوی که بسیاری از موتورسیکلت های هم حجم، وزنی بیشتر از این موتورسیکلت دارند که سواری با آن را در خیابان ها کمی سخت و سنگین می کند. اما لئونچینو با وزن خشک 155 کیلوگرم، هندلینگ فوق العاده ای ارائه می کند که یکی از شاخصه های مثبت آن است. مصرف سوخت این موتور در حدود 3.3 لیتر در هر صد کیلومتر بوده که در حدود دیگر رقبا و برادرانش است. کارکرد این پیشرانه در دورهای پایین، نرم است اما همان مشکل رایج در پیشرانه های بنلی که دچار لرزش در دورهای بالا می شوند، در این موتور نیز دیده می شود. یکی از مشکلات این موتور در زین کوتاه عقب است که فضای نشستن برای نفر دوم را بسیار محدود می کند. البته که زین کوتاه از شاخصه های طراحی این کلاس است اما با قرارگیری جاپایی عقب در بالا، سواری برای افراد قد بلند کمی سخت خواهد بود.

سیستم ترمز نیز در وضعیت خوبی است که با داشتن یک دیسک بزرگ 280 میلیمتری در جلو و یک دیسک 240 میلیمتری در عقب، توانایی خوبی برای توقف این وسیله دارد. البته که نبود سیستم ترمز ضدقفل، ترمزگیری های سنگین را کمی چالشی می کند. کیفیت سواری این موتورسیکلت نیز نسبتا نرم است اما به اعتقاد برخی از خریداران، کمک فنر عقب کمی سفت است.

قیمت بنلی لئونچینو و رقبا

این موتورسیکلت در حال حاضر با قیمت 110 میلیون تومان عرضه می شود که البته امکان خرید قسطی آن نیز ممکن است. این قیمت آن را ارزان تر از TNT249S و کمی گرانتر از TNT25N می کند که باعث شده است، افرادی که به دنبال داشتن یک موتورسیکلت خاص هستند به سمت آن گرایش پیدا کنند و اکثر خریدارانی که بازار دست دوم و البته موتور پر قدرت تری می خواهند، به سمت برادر گرانتر آن کشیده شوند. از ویژگی های مثبت این موتور می توان به صدای زیبای آن، شتاب گیری خوب، گشتاور خوب پیشرانه و هماهنگی موتور با گیربکس، مصرف سوخت قابل قبول، هندلینگ عالی و ترمز خوب آن اشاره کرد. در مقابل از نقاط ضعف آن می توان از مثل بازار دست دوم نه چندان خوب، لوازم یدکی گران، لرزش پیشرانه در دورهای بالا، تعلیق سفت و کلاچ سنگین، نبود سیستم ترمز ضد قفل، زین کوتاه با جاپایی نامناسب عقب، طراحی نه چندان معقول صفحه کیلومتر گفت.

نام موتورسیکلت
بنلی لئونچینو
حجم موتور
250 سی سی
حداکثر قدرت
25 اسب بخار
حداکثر گشتاور
21 نیوتن متر
سوخت رسانی
انژکتوری
استارت
الکتریکی
جعبه دنده
6 سرعته دستی
کمک فنر جلو
دوشاخ تلسکوپی به قطر 41 میلیمتر
کمک فنر عقب
تک کمک فنر روغنی
ترمز جلو
تک دیسک 280 میلیمتری
ترمز عقب
تک دیسک 240 میلیمتری
ابعاد
طول 2030 میلیمتر - عرض 840 میلیمتر - ارتفاع 1115 میلیمتر
وزن
155 کیلوگرم
فاصله بین دو محور
1380 میلیمتر
ظرفیت باک
12 لیتر

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد