موضوعات داغ

سریعترین خودروهای پیست نوربرگرینگ را بشناسید

عکس نویسنده
مرتضی قانع
نویسنده
عکس مطلب اول
پیست نوربرگرینگ نیازی به معرفی ندارد و تمام کسانی که به خودروها علاقمند هستند، با این پیست آشنایی دارند. نوربرگرینگ یا جهنم سبز، یک پیست 12.8 مایلی است که در میان رشته کوه های ایفل قرار گرفته و هر ساله شاهد زمان گیری خودروهای مختلف در این پیست هستیم. به نظر می رسد تمامی خودروهایی که در حال حاضر در بازار حضور دارند، در این پیست زمانی را ثبت کرده اند و اکنون می توانیم به راحتی سریع ترین ها را در بین آنها بیابیم.

سریع ترین زمان در رده بندی کلی
شماره یک: پورشه 919 هیبرید Evo، پنج دقیقه و 19 ثانیه
پورشه 919 هیبرید Evo پس از گذشت 35 سال، توانست رکورد کوتاه ترین زمان در نوربرگرینگ را بشکند. این رکورد پیش از این در اختیار پورشه 956 سی بود که در سال 1983، موفق شد در زمان شش دقیقه و 11 ثانیه دور این پیست را طی کند و از آن زمان تاکنون هیچ خودرویی نتوانسته بود به این رکورد دست پیدا کند.
پورشه 919 هیبرید

پورشه 919 هیبرید

سریع ترین زمان در بین خودروهای تولید شده
شماره دو: لامبورگینی اونتادور SVJ ، شش دقیقه و 44 ثانیه
پس از رکورد شکنی پورشه 911 GT2 RS و عرض اندام برای لامبورگینی هوراکان، این شرکت ایتالیایی دست به کار شد تا بتواند جوابی مناسب به رقیب آلمانی بدهد. در زمانی کمتر از یکسال، لامبورگینی اونتادور SVJ با تکیه بر موتور V12 6.5 لیتری و سیستم یکپارچه آیرودینامیکی خود، توانست در مدت زمان 6 دقیقه و 44 ثانیه و 97 صدم ثانیه، رکورد پورشه را ارتقا دهد.
لامبورگینی اونتادور SVJ

لامبورگینی اونتادور SVJ

شماره سه: پورشه 911 GT2 RS، شش دقیقه و 47 ثانیه
در اواخر سال 2017 بود که پورشه 911 GT2 RS به پیست نوربرگرینگ رفت و توانست رکورد سرعت این پیست را، که در اختیار لامبورگینی هوراکان بود، پنج ثانیه ارتقا دهد. ثبت این رکورد پورشه 911 GT2 RS را به سریعترین خودرو موتور عقب نوربرگرینگ تبدیل کرد. نسخه بهبود یافته ای از این خودرو با پسوند GT2 RS (MR) نیز وجود دارد که می تواند دور نوربرگرینگ را در 6 دقیقه و 40 ثانیه طی کند، اما هنوز رکورد رسمی این خودرو به ثبت نرسیده است.
 پورشه 911 GT2 RS

پورشه 911 GT2 RS

شماره چهار: لامبورگینی هوراکان پرفورمانته ، شش دقیقه و 52 ثانیه
هنگامی که در سال 2017، لامبورگینی هوراکان پرفورمانته وارد نوربرگرینگ شد، یک رکورد قابل توجه را از خود بر جای گذاشت که البته این رکورد چندی بعد توسط پورشه شکسته شد. لامبورگینی هوراکان پرفورمانته نسخه ای ارتقا یافته از هوراکان معمولی است که مجهز به موتور 5.6 لیتری V10 بوده و مجهز به سیستم آیرودینامیک فعال لامبورگینی یا ALA می باشد. هوراکان پرفورمانته، به طور متوسط سی ثانیه از هوراکان معمولی سریع تر است.
لامبورگینی هوراکان پرفورمانته

لامبورگینی هوراکان پرفورمانته

شماره پنج: پورشه 918 اسپایدر ، شش دقیقه و57 ثانیه
پورشه 918 اسپایدر به طور رسمی سریع ترین ابر خودرو در بین سه گانه فراری لافراری، مک لارن F1 و پورشه 918 است. دو خودرو دیگر، هنوز قادر به ثبت زمان در نوربرگرینگ نشده اند، البته در گرندتور نیز پورشه 918 اسپایدر سریع تر از دو خودرو دیگر ظاهر شد. پورشه 918 با تکیه بر 900 اسب بخار خود، توانست در مدت زمان 6 دقیقه و 57 ثانیه، دور پیست نوربرگرینگ را طی کند که رکورد آن چندی بعد توسط لامبورگینی هوراکان پرفورمانته شکسته شد.
پورشه 918 اسپایدر

پورشه 918 اسپایدر

شماره شش: لامبورگینی اونتادور SV ، شش دقیقه و 59 ثانیه
لامبورگینی اونتادور SV یک نسخه سبک تر از اونتادور استاندارد است که مجهز به موتور 6.5 لیتری V12، گیربکس اتوماتیک تک کلاچه و سیستم ALA می باشد. این مشخصات فنی، لامبورگینی اونتادور SV را قادر ساختند تا در زمان 6 دقیقه و 59 ثانیه، دور جهنم سبز را بپیماید که تقریبا سی ثانیه سریعتر از نسخه استاندارد است.
لامبورگینی اونتادور SV

لامبورگینی اونتادور SV

شماره هفت: دوج وایپر ACR ، هفت دقیقه و 1 ثانیه
نوربرگرینگ در انحصار اروپایی ها نیست و گهگاهی خودروهای آمریکایی نیز رکوردهای جذابی را در این پیست ثبت می کنند. دوج وایپر ACR مجهز به پیشرانه V10 با حجم 4.8 لیتر است که توانایی تولید 700 اسب بخار قدرت را دارد، اما نمی تواند نوربرگرینگ را در کمتر از هفت دقیقه طی کند. با این حال، دوج وایپر ACR سریعترین خودرو مجهز به گیربکس دستی در نوربرگرینگ محسوب می شود.
دوج وایپر ACR

دوج وایپر ACR

شماره هشت: مرسدس AMG GTR Pro ، هفت دقیقه و 4 ثانیه
این مرسدس در واقع نسخه ارتقا یافته مرسدس AMG GTR محسوب می شود که بروزرسانی هایی در قسمت شاسی و آیرودینامیک داشته است. مرسدس AMG GTR استاندارد دور پیست نوربرگرینگ را 7 دقیقه و 10 ثانیه و 92 صدم ثانیه طی کرد، و مرسدس AMG GTR Pro تقریبا شش ثانیه از آن سریع تر است. این مرسدس یکی از سریع ترین خودروهای موتور جلو در تاریخ جهنم سبز محسوب می شود.
مرسدس AMG GTR Pro

مرسدس AMG GTR Pro

شماره نه: نیسان GT-R نیسمو ، هفت دقیقه و 8 ثانیه
نیسان GT-R یکی از مقرون به صرفه ترین و در دسترس ترین سوپر اسپرت های بازار است و زمان مناسبی را در پیست نوربرگرینگ ثبت کرده است. با این حال، لازم است دقت کنید که این زمان متعلق به نیسان GT-R مجهز به کیت نیسمو بوده است، نه نسخه استاندارد.
نیسان GT-R نیسمو

نیسان GT-R نیسمو

سریع ترین زمان در بین خودروهای دیفرانسیل جلو
شماره ده: رنو مگان RS Trophy-R ، هفت دقیقه و 40 ثانیه
رنو مگان RS Trophy-R نسخه ای ارتقا یافته و تولید محدود از مگان استاندارد است که توانسته لقب سریع ترین دیفرانسیل جلو در نوربرگرینگ را به خود اختصاص دهد. رنو مگان RS Trophy-R مجهز به موتور 1.8 لیتری چهارسیلندر توربوشارژر است که توانایی تولید 296 اسب بخار قدرت را دارد که 20 اسب بخار بیشتر از رنو مگان استاندارد است.
رنو مگان

رنو مگان

شماره یازده: هوندا سیویک Type R ، 7 دقیقه و 43 ثانیه
هوندا سیویک Type R که نسخه ای خاص از این سدان جمع و جور ژاپنی محسوب می شود، مورد علاقه بسیاری از خودرو دوستان در سراسر جهان است و عملکرد مناسبی را در پیست نوربرگرینگ از خود ثبت کرده است. هوندا سیویک Type R توانست در سال 2017، دور این پیست را در مدت زمان 7 دقیقه و 43 ثانیه طی کند و رکورد فولکس واگن گلف GTi را بشکند.
هوندا سیویک

هوندا سیویک

سریع ترین خودروهای الکتریکی
شماره دوازده: فولکس واگن ID R ، 6 دقیقه و 5 ثانیه
فولکس واگن ID R سریع ترین خودرو الکتریکی نوربرگرینگ محسوب می شود که توانست رکورد رقیب خود، یعنی نیو را به میزان 40 ثانیه ارتقا دهد. فولکس واگن ID R چندین بار در جهنم سبز رکورد ثبت نمود و هربار شرکت سازنده، بروزرسانی هایی را بر روی آن اعمال کرد تا با شرایط پیست، تطابق پیدا کند.
فولکس واگن ID R

فولکس واگن ID R

شماره سیزده: نیو EP9 ، 6 دقیقه و 45 ثانیه
نیو EP9 یک ابرخودرو الکتریکی با قدرت 1341 اسب بخار است که می تواند در زمان 2.7 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. زمان گیری این خودرو در سال 2017 انجام شد و نیو EP9 توانست در مدت زمان 6 دقیقه و 45 ثانیه، دور پیست نوربرگرینگ را بپیماید.
نیو EP9

نیو EP9

سریع ترین سدان
شماره چهارده: جگوار XE SV پروژه هشت، 7 دقیقه و 21 ثانیه
پروژه هشت یک نسخه خاص از جگوار XE به حساب می آید که تحت برنامه توسعه وسایل نقلیه ویژه جگوار یا SVO توسعه یافته است. در زیر کاپوت این جگوار، یک موتور 5.0 لیتری V8 سوپر شارژ قرار دارد که قادر به تولید 592 اسب بخار قدرت می باشد. شتاب صفر تا صد جگوار XE SV نیز در حدود 3.3 ثانیه است.
جگوار XE SV

جگوار XE SV

نظرات کاربران

4 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1398/3/25
کلا رکوردش دسته لامبورگینی و پورشه بوده, ایول
1398/3/26
سیب زمینی کیلو چنده؟
1399/2/10
ایول نیسان
1401/10/4
🔥🗿Viper ACR دمش گرم