خودروبانک
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور آپریلیا SR160
آخرین اخبار
ولوو و جیلی پیشرانه جدیدی را تولید خواهند کرد
هیوندای بایون 2021 معرفی شد، i20 بلندقامت
شکایت متهم اماراتی از پلیس انگلستان به دلیل اوراق کردن فراری 458 اسپایدر + فیلم
طراحی بدنه تویوتا لندکروزر ۲۰۲۲ لو رفت، حضرت جدید بزودی معرفی می شود
هواوی وارد صنعت خودروسازی میشود؛ عرضه اولین خودروی برقی در سال ۲۰۲۱
سامانه ثبت معاملات خودرو چیست؟ افزایش امنیت معاملات خودرویی
بهترین خودرو سال برای بانوان انتخاب شد، پژو پیشرو در کسب رضایت خانم ها!
تویوتا یاریس هیبرید به عنوان خودرو سال 2021 اروپا انتخاب شد
اخبار خودرو
آخرین اخبار
برگزاری پنجمین دوره از مسابقات مهارتی در ایرتویا
برگزاری پنجمین دوره از مسابقات مهارتی در ایرتویا
27 خرداد 1397 - 10:30
آخرین اخبار
مسابقات مهارتی تکنسین ها به عنوان یکی از مهمترین مسابقات به منظور سنجش سطح علمی و تجربی نیروها و تکنسین های Master تویوتا در دنیا برگزار می شود. این مسابقات که با نام " Skill Contest" شناخته شده باعث ایجاد انگیزه و افزایش کیفی دوره های آموزشی فنی بین تکنسین های نمایندگی ها می شود. به همین خاطر برگزاری چنین مسابقاتی برای شرکت های خودرویی بسیار حائز اهمیت است.
پنجمین دوره از سری مسابقات مهارتی تکنسین ها در سطح کشور (5th National Skill Contest) اینبار نیز در مرکز مدرن و استاندارد شرکت ایرتویا برگزار گردید. این مسابقات هرساله در بسیاری از کشورهای دنیا مطابق با استانداردهای کمپانی تویوتا برگزار می شود که در ایران شرکت ایرتویا توانسته برای پنجمین بار نیز این مسابقات را تشکیل دهد.
مسابقات مهارتی تکنسین ها امسال در دو بخش "فنی" و "پذیرش" برگزار شد. بخش اول مسابقات مهارت فنی ( بین تکنسین های ارشد نمایندگی ها یا Master) در سه مرحله صورت گرفت که فینال آن با حضور ۷ نفر از پرسنل Master انجام شد. در مرحله فینال ۷ دستگاه خودروی تویوتا C-HR توربو جهت انجام آزمون "عیب یابی سیستم های خودرو" در اختیار تکنسین ها قرار گرفت. در این بخش سه شرکت کننده به عنوان نفرات برتر معرفی شدند که در جدول زیر مشخص می باشد.
نفرات برتر
بخش دوم : مسابقات پذیرش ( بین پذیرشگرهای نمایندگی ها )
یکی از مهمترین بخش هایی که در مسابقات مهارتی تکنسین ها برگزار می شود، مسابقه پذیرش است که در آن مراحل مختلفی از زمان پذیرش تا ثبت نظرات مشتریان درنظر گرفته شده است. این آزمون در دو بخش کتبی و عملی انجام شد که مشتری شاکی به عنوان صاحب خودرو موارد و موضوعات مورد نظر خود را به تکنسین و مسئول پذیرش منتقل می کند. شخص پذیرنده نیز باید تمامی آیتم های اعلام شده از سوی مشتری را ثبت کند. در این بخش ۸ شرکت کننده حضور داشتند که ۳ نفر اول با توجه امتیازات بدست آمده از سوی داوران انتخاب شدند.
۳ نفر اول
برچسب ها:
ایرتویا
تویوتا
لکسوس
مسابقه
مهارت
تکنسین
داغ ترین اخبار هفته
تولید آزمایشی کراس اوور آریا در سایپا آغاز شد + فیلم
یک پیکاپ جدید دیگر بزودی راهی بازار می شود، تنوع بیشتر برای آفرودرها
هیوندای میسترا، برادر ناتنی هیوندای سوناتا به زودی راهی بازار می شود
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...