خودروبانک
اخبار خودرو
موتوراسپرت
گزارش بازار خودرو
اخبار لاستیک
تکنولوژی
تیونینگ
سریعترین خودرو
دیگر فیلم ها
اخبار خودرو
فیلم
سریعترین خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
فروش خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور فیدل 3
آخرین اخبار
با حضور جمعی از قطعه سازان؛ نمایشگاه داخلی سازی محصولات گروه بهمن صبح امروز افتتاح شد
هیوندای کونا به ناوگان پلیس استرالیا پیوست
آغاز فروش کی ام سی K7 کرمان موتور از یکشنبه 5 بهمن ماه + جدول
آغاز فروش نقد و اقساط جک J4 کرمان موتور از یکشنبه 5 بهمن + جدول
شرایط فروش فردا SX5 از سوی خودروسازی فردا + قیمت قطعی
فروش کیا سورنتو مدل 2017 بدون رنگ + قیمت خرید نقدی
سه محصول وین فست رونمایی شدند، ورود ویتنام به بازار خودرو جهان
مرسدس بنز عذرخواهی کرد! فراخوان مرسدس بنز کلاس S کمتر از یک سال
اخبار خودرو
آخرین اخبار
ملاقات نزدیک با کمپرسی آمیکو 2631 یورو 5 +EEv؛ 2 هزار نیوتنمتر گشتاور ناقابل!
ملاقات نزدیک با کمپرسی آمیکو 2631 یورو 5 +EEv؛ 2 هزار نیوتنمتر گشتاور ناقابل!
گروه خودرو
نویسنده
بامداد صفائیان
عکاس
19 اسفند 1397 - 14:00
آخرین اخبار
با خروج آمریکا از برجام و سپس بازگشت تحریمهای خودرویی، بسیاری از شرکتهای حاضر در ایران، که به تولید خودروهای سنگین باری و تجاری اشتغال داشتند، و اکثراً از برندهای اروپایی بودند، کشورمان را ترک کردند. بازگشت تحریمها فرصتی به خودروسازان داخلی حاضر در این زمینه اعطا کرد تا در سایه خروج شرکتهای اروپایی و کم رنگ شدن حضور آنها در بازار، خود را بیشتر و بهتر معرفی کنند. یکی از این شرکتها، شرکت خودروسازی ارس است که محصولات خود را با نام تجاری آمیکو عرضه میکند.
آمیکو m2631
آمیکو یکی از شرکتهای انگشت شمار داخلی است که در زمینه تولید خودروهای نیمهسنگین و سنگین تجاری فعالیت میکند و تنوع نسبتاً خوبی از این محصولات را در سبد تولیدات خود دارد. یکی از این محصولات که اخیراً با سر و صدای زیادی وارد بازار شده، کامیون آمیکو 2631 (کمپرسی ، باری) است که قصد دارد جای خالی کامیونهای بنز ,و سایر در بین کامیونهای کشور پر کند. البته این خودرو پیش از این در بازار کشورمان حضور داشته، اما اکنون با بروزرسانیهایی که در آن انجام شده بزودی وارد بازار میشود.
معرفی این خودرو به نمایشگاه حمل و نقل سال جاری تهران باز میگردد که در جریان آن، مدیر روابط عمومی شرکت آمیکو، خبر از عرضه این خودرو با نام تجاری کامیون آمیکو M2631 یورو 5 +EEv داد. طراحی این خودرو مطابق استاندارد محصولات سنگین اروپایی، بدون دماغه است و رگههایی از طراحیهای محصولات موفق بازار، نظیر خودروهای کمپانی ایتالیایی ایویکو یا شرکت سوئدی اسکانیا را میتوان در آن دید، هر چند بر خلاف محصولات چینی، ظاهر خودرو کپی نیست و محصولات آمیکو تلاش دارند تا زبان طراحی مخصوص به خود را داشته باشند. از آنجایی که این کامیون باید توانایی پیمایش محیطهای ناهموار و لغزنده را داشته باشد، اتاق خودرو با کاورهای پلاستیک فشرده محافظ پوشانده شده که میتواند ضمن کاهش میزان خوردگی بدنه و ریزش رنگ در اثر فعالیت زیاد در محیطهای مرطوب، کابین را از برخورد سنگها و موانع در امان نگه دارد.
پیشرانه توربودیزل آمیکو
کامیون آمیکو 2631 در حقیقت نسخه ارتقا یافته محصول قبلی این شرکت، یعنی کامیون جفت محور آمیکو میباشد که با بروزرسانیهایی در قوای فنی همراه بوده است. استفاده از پیشرانههای شش سیلندر توربوشارژ، در این گونه خودروها یک امر متداول محسوب میشود و آمیکو نیز برای قدرت دهی این کامیون ، یک پیشرانه شش سیلندر توربوشارژ یورو 5 +eev با حجم 12 لیتر را برگزیده است که ۴۰۰
اسب بخار
قدرت و رقم قابل توجه ۱۹۵۰ نیوتنمتر گشتاور را در دور 1500 RPMتولید میکند. این پیشرانه حجیم و قوی، ساخت شرکت چینی ویچای میباشد اما تغییرات بسیاری در شرکت آمیکو روی آن انجام شده تا آماده نصب روی این کامیون باشد.
یورو 5 پلاس
قدرت و گشتاور تولیدی، توسط یک گیربکس فول سنکرونیزه چهاردهدنده با دوازده دنده به جلو و دو دنده به عقب، در اختیار محور محرک خودرو قرار میگیرد. اکسلهای جلو یک تکه صلب با ظرفیت تحمل بار 8 تن و اکسلهای عقب مرکزی با کاهنده سر توپی ها هر کدام 16 تن تحمل بار با استفاده از تکنولوژی Eaton که در زمینه تولید خودروهای سنگین فعالیت دارد، ساخته شدهاند و GVW این کامیون 32 تن بار را دارد که آن را در زمینه خودروهای توانای بازار قرار میدهد. از سوی دیگر سازه هیدرولیک این کامیون ، آن را به گزینهای مناسب برای حمل انواع بارها تبدیل میکند اما جالب است بدانید این خودرو به صورت تخصصی در معدنهای کشور مورد استفاده قرار میگیرد. کامیون آمیکو ده چرخ است و شاسی خودرو از نوع نردبانی دو لایه طبقهبندی شده است.
آمیکو برای بهینه سازی این خودروی سنگین، از شرکت بوش Bosch نیز کمک گرفته و اگزوز SCR و ECU و همچنین سیستم ادبلو همگی از شرکت Bosch تهیه شدهاند. همچنین جعبه فرمان تمام هیدرولیک این خودروی 10 چرخ از شرکت معروف ZF است.
استفاده از تکنولوژی بوش
با توجه به GVW این کامیون که بیش از 32 تن است، نیاز است تا ترمزهایی مناسب برای این خودرو تدارک دیده شود و آمیکو در این کامیون از سیستم ترمزی استفاده کرده که ساخت شرکت WABCO آلمان بوده و مجهز به سیستمهای
ABS
، EBL و
ASR
است. سیستم ترمز این کامیون به صورت سرویس هوای فشرده بر کاسه چرخها به صورت دوبل، ترمز پارک انرژی فنر با کمک هوای فشرده، ترمز کمکی شماره یک خفه کن لوله اگزوز و ترمز کمکی شماره دو کنترل هوای ورودی توسط سوپاپها (in ریتاردر) میباشد.
سیستم کلاچ آمیکو M2631 تک صفحه ای خشک با فنر دیافراگمی ، هیدرولیک به کمک هوای فشرده تکنولوژی Eaton است.
سیستم ترمز Wabco
آمیکو برای بهینه سازی این کامیون با شرایط آب و هوایی ایران، تلاش بسیاری کرده و استفاده از تجهیزات اروپایی در این خودرو فراگیر است. برای مثال سیستم خنک کاری ساخت Behr آلمان ، سیستم پدال گاز ساخت Williams کانادا و سیستم کوپلینگ هوای فشرده ساخت Voss آلمان بخشی از این تجهیزات هستند. سیستم سیم کشی برقی خودرو نیز مدل معروف CAN بوده که به همگام بودن این محصول با استانداردهای روز دنیا کمک میکند. کامیون آمیکو، نخستین خودروی سنگین ساخت داخل است که قادر به کسب استاندارد آلایندگی یورو 5 پلاس شده و از این رو میتواند در جادههای اروپایی نیز تردد نماید. کامیون آمیکو 2631 بزودی با قیمتی بین 700 الی 800 میلیون تومان وارد بازار خودروهای سنگین تجاری کشورمان خواهد شد.
در زیر می توانید گالری عکس کامل این خودرو به همراه یک فیلم کوتاه از آمیکو m2631 را مشاهده کنید.
برچسب ها:
آمیکو
آمیکو 2631
آمیکو کمپرسی 2631
آمیکو جفت محور
کمپرسی آمیکو
داغ ترین اخبار هفته
گزارش قیمت روز خودرو، کاهش محسوس قیمت در بازار آزاد + جدول 29 دی 99
آغاز فروش کی ام سی K7 کرمان موتور از یکشنبه 5 بهمن ماه + جدول
نخستین پیشرانه ملی رونمایی شد، نصب موتور جدید ایرانی بر روی خودروها از سال آینده
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...
محمود
1397/12/19
پاسخ
خیلی از قطعاتش خارجیه و در شرایط تحریم ، تامین نمیشه ! بعدش قراره چجوری تولید بشه ؟
علی
1397/12/19
پاسخ
ممنون تبلیغ بسیار خوبی بود😉
احمد
1397/12/19
پاسخ
سلام
بررسی خوب و کاملی بود
امیدوارم بحث بررسی خودروهای سنگین ادامه داشته باشه چون در بحث خودروهای سنگین سایت خوب،کامل و قابل قبولی وجود نداره
موفق باشید
zoomer
1397/12/19
پاسخ
خدایی ما میتوانیم دست ایرانیا و خلاقیتشون درد نکنه بازم میگم ما میتوانیم سیستم بوش ساخت چک . توربو شارژر چین . پدال گاز کانادا . سیستم هوای فشرده المان . سیستم ترمزم المان . سیستم ادبلو بازم المان . سیستم جعبه فرمان بازم المان تا اینجا 4-0 به نفع المان اما ما میتوانیم
Genius
1397/12/20
پاسخ
موتور ساخت چین؛سیستم برقی ساخت بوش؛فرمان ساخت ZF فکر کنم تنها چیز وطنی این کامیون همون لوگوی کرومی آمیکو رو جلو پنجره است!!
نیما
1397/12/20
پاسخ
از همه جالبتر اینه که حتی سردنده این ماشین هم از چین وارد کردن.بماند قطعاتی که به اسم المان ولی ساخت چین.
ایرانی
1397/12/20
پاسخ
کسی نیست که از پیشرفت کش.رش ناراحت بشه ولی نه با دروغ اگه بیاین بگین که از چین قطعه میارین و اینجا مونتاژ میکنین بیشتر مردم اعتماد میکنن تا اینکه برچسب ملی بزنین که کامیون چینی.ضمنا اون عبارت چینی روی دنده چی میگه؟؟؟لااقل اونو بردارین
حمیدرضا
1397/12/20
پاسخ
اصغر قندچی هم ماک رو در ایران تولید می کرد ولی موتور رو از شرکت کامینز می گرفت همون باعث شده ایران کاوه خیلی رشد کنه امیکو هم می تونه همین رویه رو پیش بره ولی مهم اینه در شرایط تحریم کامل که هنوز اجرایی نشده میتونه قطعات کامیون رو از المان و چین وارد کنه یا نه