خودروبانک
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور آپریلیا SR160
آخرین اخبار
پارک خودروهای معمولی در محل پارک ویژه معلولان جریمه دارد
نسل جدید رووی Ei5 معرفی شد، بروزرسانی نسخه چینی ام جی 5
فروش نقد و اعتباری وانت کارا تک کابین و دوکابین ویژه اسفند ماه 99 + جدول
تریلر حامل خودروهای جدید ام جی در اتوبان تهران کرج دیده شد! + عکس
عرضه شاسی بلند بی وای دی به اروپا، تانگ تابستان امسال به نروژ عرضه میشود
خط تولید جک T8 پیکاپ جدید کرمان موتور را ببینید + فیلم
گزارش قیمت روز بازار خودروهای داخلی و خارجی + جدول 16 اسفندماه 99
شایعه مرگ ایلان ماسک در توئیتر، ترفندی برای کاهش سهام تسلا
اخبار خودرو
آخرین اخبار
از هفته آینده اولین سری خودروهای وارداتی ترخیص می شود
از هفته آینده اولین سری خودروهای وارداتی ترخیص می شود
سجاد حیدری
نویسنده
6 اردیبهشت 1398 - 08:00
آخرین اخبار
منابع خبری در روزهای گذشته مدعی شدند که اولین سری از خودروهای وارداتی مانده در گمرکات کشور، از هفته آینده مراحل ترخیص آنان انجام خواهد شد. گفته می شود که این خودروها از گمرکات بندرعباس، جنوب تهران و همچنین برخی از دیگر گمرک های فعال کشور برای تزریق به بازار ترخیص خواهند شد و تمامی آنان دارای ثبت سفارش معتبر بوده و همچنین دوباره برای آنها ثبت سفارش جدید انجام شده است.
به گزارش
خودروبانک
و به نقل از اخبار خودرو، هرچند ناگفته نماند که ترخیص این خودروها و تزریق آنان به بازار تاثیری بر روی کاهش قیمت ها نداشته و نباید انتظار کاهش قیمت در بازار داشته باشیم، زیرا در حال حاضر قیمت تمام شده آنها برای نمایندگیهای فروش خودروهای خارجی و یا واردکنندگان متفرقه بیش از قیمتهای فروش بازار است و نه تنها نباید انتظار کاهش قیمت داشته باشیم، بلکه این انتظار وجود دارد که با ترخیص خودروها از گمرک، بار دیگر شاهد افزایش قیمت و نوسانات شدید در بازار خودروی کشور بویژه خودروهای خارجی باشیم. ترخیص خودروهای خارجی از گمرکات کشور باعث می شود تا بر روی قیمت حاشیه بازار آنان تاثیرگذار باشد.
برچسب ها:
ترخیص
گمرک
ترخیص خودرو
واردات خودرو
داغ ترین اخبار هفته
ویژگیهای فضاي داخلي تارا و مقایسه آن با نمونه مبنا و نسخه چینی پژو 301
خودروهای برای سوار نشدن؛ نگاهی به معضلات استفاده از خودروهای وارداتی گران قیمت درایران
گریت وال گلوله سیاه معرفی شد! کپی چینی از تویوتا هایلوکس TRD
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...
Navid J
1398/2/6
پاسخ
نوش دارو پس از مرگ سحراب. یه دیوونه یه سنگو میندازه توچاه صدتا عاقل نمیتونن بیرونش بیارن. حالا که اینقدر گرون شد که تأثیرشو روی خودروهای سطح پایین بازار هم گذاشت که دست مصرف کننده بهش نمیرسه.
یعنی حیف همون خاک که بخوان بریزن رو سرتون با این مدیریتتون