خودروبانک
اخبار خودرو
موتوراسپرت
گزارش بازار خودرو
اخبار لاستیک
تکنولوژی
تیونینگ
سریعترین خودرو
دیگر فیلم ها
اخبار خودرو
فیلم
سریعترین خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
فروش خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور فیدل 3
آخرین اخبار
گزارش قیمت روز بازار خودروهای داخلی و خارجی + جدول 7 بهمن ماه 99
واردات خودروی آمریکایی و تولید آمریکا ممنوع است! ممنوعیت با وجود توقف دو ساله واردات خودرو!
آیا این هاچ بک کراس جدید سایپا است؟ + عکس
عرضه سایپا کوییک در بازار آفریقا با نام مورزا پریم 8 + فیلم
ممنوعیت خرید و فروش خودروی تارا در بعضی از سایت های آنلاین
آخرین قیمت لاستیک کره ای در بازار، از هانکوک تا رودستون + جدول
جایزه صد میلیون دلاری ایلان ماسک برای اختراع سیستم جذب کربن
تست و بررسی سودا SA01 کارمانیا، اولین خودروی تمام برقی ایران
اخبار خودرو
آخرین اخبار
تعطیلی موقت خودروسازی های جهان؛ به نفع تولیدکنندگان یا مشتریان؟!
تعطیلی موقت خودروسازی های جهان؛ به نفع تولیدکنندگان یا مشتریان؟!
سجاد حیدری
نویسنده
16 فروردین 1399 - 12:00
آخرین اخبار
با شیوع ویروس جدید کرونا موسوم به "کووید-19" در سراسر جهان، بسیاری از کسب و کارهای کوچک و بزرگ به طور موقت تعطیل شده اند تا از انتقال بیشتر این ویروس در جامعه جلوگیری شود. صنعت خودروسازی، یکی از کسب و کارهای بزرگ جهان خواهد بود که در بسیاری از کشورها به دلیل شیوع ویروس کرونا به طور موقت تعطیل شده است، اما برخی کارشناسان معتقد هستند که تعطیلی موقت کارخانه های خودروسازی، هم می تواند به نفع تولید کنندگان اتومبیل و هم می تواند به نفع مشتریان آنان باشد!.
کارشناسان معتقد هستند که بسته شدن کارخانه های تولید اتومبیل در سراسر جهان به طور موقت، می تواند فرصت مناسبی در اختیار شرکت های خودروسازی قرار دهد تا ماشین های مانده در انبار و یا محصولات بدون مشتری در نمایندگی های خود را به فروش برسانند. ولی در مجموع تعطیلی کارخانه های تولیدی به نفع هیچکس و هیچ کشوری نخواهد بود و نه تنها زندگی کارکنان آنان تحت تاثیر قرار می گیرد، بلکه تعطیلی خطوط تولید می تواند ضررهای مالی بسیار زیادی به خودروسازان و اقتصاد کشورها وارد کند.
در حال حاضر تمامی خودروسازانی که در کشورهای درگیر با ویروس کرونا قرار گرفته اند، خطوط تولید خود را برای چند هفته و تا یک تاریخ مشخص متوقف کرده اند، اما با شرایط بسیار خطرناکی که در کشورهای اروپایی و یا در راس کشورهای آلوده، یعنی ایالات متحده آمریکا دیده می شود، بعید به نظر می رسد که به این زودی شاهد بازگشایی و آغاز فعالیت مجدد شرکت های خودروسازی باشیم.
تعطیلی موقت خودروسازان جهانی
بررسی آمارهای فروش در سال های اخیر، به اندازه کافی نشان از کاهش خرید خودرو در سطح جهانی می دهد، به طوری که در سال 2017 میلادی شاهد فروش بیشتر از 70 میلیون دستگاه خودروی مختلف در سراسر جهان بودیم، اما در سال 2019 میلادی حدود 64 میلیون نفر اقدام به خرید اتومبیل کرده اند و حالا با شیوع ویروس کرونا در ابتدای سال 2020، قطعا کاهش فروش چشمگیری در سطح جهانی شاهد خواهیم بود. تنها در سال گذشته، شرکت های خودروسازی بیشتر از 3 میلیون دستگاه اتومبیل بیشتر از تقاضای بازار و ثبت نام های خود تولید کرده اند و حالا فرصت مناسبی خواهد بود تا با توقف تولید خودروسازان، تولیدات مازاد خود را به فروش برسانند.
به طور خلاصه، صنعت خودروسازی در حال ساختن اتومبیل های بسیار زیادی برای مشتریان اندک است، در نتیجه برخی از کالاها برای مدت زمان طولانی فروخته نمی شوند و فقط هزینه های اولیه بر روی دست فروشندگان می گذارند و یا فضای پارکینگ و انبارهای آنان را اشغال می کنند. حال توقف تولید خودروسازان برای مدت زمانی محدود، این فرصت را برای آنان فراهم خواهد کرد تا تولیدات مازاد خود را در بازار عرضه کنند. از طرفی دیگر با فروش تولیدات مازاد خودروسازان، مشتریان جدید بعد از راه اندازی مجدد خطوط تولید خودروسازان، می توانند انتظار تحویل اتومبیلی را داشته باشند که مدت زیادی از تولید آنان نگذشته و خیلی در پارکینگ نمانده باشد.
برچسب ها:
خودروسازان
کرونا
تعطیلی شرکت های خودروساز
داغ ترین اخبار هفته
آغاز فروش کی ام سی K7 کرمان موتور از یکشنبه 5 بهمن ماه + جدول
آغاز فروش نقد و اقساط جک J4 کرمان موتور از یکشنبه 5 بهمن + جدول
قیمت پژو 207 پانوراما اتوماتیک مشخص شد
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...