موضوعات داغ

گام بلند تویوتا به سمت برقی شدن با یک کراس‌اوور تمام برقی

عکس نویسنده
مرتضی قانع
نویسنده
عکس مطلب اول

تویوتا سرانجام می‌خواهد برقی‌سازی خط تولیدش را با یک کراس‌اوور باتری‌دار که قرار است در آوریل سال جاری رونمایی شود تسریع ببخشد. این خودروساز ژاپنی سال‌هاست در صدر بازار خودروهای هیبریدی قرار دارد، اما صنعت خودرو در حال تغییر به سمت خودروهای تمام برقی است. تویوتا با یک کراس‌اوور برقی جدید به این تغییرات واکنش نشان خواهد داد.

این تویوتای جدید قرار است در نمایشگاه خودرو شانگهای ۲۰۲۱ رونمایی شود و براساس پلتفرم برقی جدید e-TNGA این شرکت ساخته خواهد شد. تویوتا می‌گوید این همان خودرویی است که در دسامبر سال گذشته به آن اشاره کرده بود.

این خودروساز می‌گوید از این معماری جدید برای تولید خودروهایی دیفرانسیل جلو، دیفرانسیل عقب و تمام چرخ محرک با طیف گسترده‌ای از باتری‌ها و موتور‌های برقی استفاده می‌کند تا انواع نیازها را برطرف کنند. همچنین شاسی جدید تطبیق‌پذیری و انعطاف‌پذیری بیشتری در اختیار مهندسان و طراحان قرار می‌دهد که به آن‌ها اجازه می‌دهد خودروهایی بسازند که رانندگی با آن‌ها هیجان‌انگیز و ظاهر آن‌ها جذاب است.

گویا مدل تولیدی نهایی خیلی به کانسپت رونمایی شده در نمایشگاه خودرو شانگهای شبیه خواهد بود. براساس گزارش‌های قبلی، این مدل در یک کارخانه سازنده خودروهای برقی در ژاپن تولید خواهد شد. این مدل با کمک سوبارو در حال توسعه است و ابتدا فقط در اروپا عرضه خواهد شد. هنوز مشخص نیست این مدل چه زمانی در ایالات متحده عرضه می‌شود.

تویوتا

با این حال، در بهترین حالت انتظار داریم فروش اولین خودروی تمام برقی تویوتا طی چند سال آینده آغاز شود. این یعنی خودرویی که در ماه آوریل خواهیم دید فقط یک کانسپت و پیش‌نمایش محصول نهایی است.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد