جستجو در خودروبانک
گرندپری موناکو با ناتوانی فراری در رساندن خودروی چارلز لکلرک که دیروز توانسته بود رده اول خط استارت را کسب نماید و در دور آخر تعیین خط به دیواره برخورد کرد، باعث شد ردبول با خیال راحت و بدون دغدغه مسابقه را آغاز نماید. مکس ورشتپن در همان ابتدا و قبل از ورود به پیچ یک مسیر والتری بوتاس را بست و امکان عبور به او نداد. همین کافی بود تا ورشتپن تا آخر پیشتاز بماند و در روزی که از لوئیس همیلتون تنها سایهای در پیست حضور داشت هم فاتح گرندپری موناکوی 2021 شود و هم پیشتازی در جدول رانندگان و هم با اختلاف یک امتیاز پیشتازی جدول سازندگان این فصل را بدست آورد. مکس برای اولین بار به افتخار صدر نشینی جدول رانندگان فصل در دوران فعالیت حرفهای خود رسیده است.
او که پشت همیلتون مسابقه را استارت زده بود، به هنگام جنگ پیر گسلی و همیلتون از پیت خارج شد و در شرایطی که گسلی بشدت در حال دفاع در مقابل همیلتون بود، توانست هر دو را اورلپ کند و تا آخر مسابقه هم رده پنجمی خود را حفظ کرد.
پرچم شطرنجی خاتمه این گرندپری توسط خانم سرنا ویلیامز قهرمان افسانهای تنیس زنان جهان تکان داده شد و نکته جالب توجه عدم حضور ملکه موناکو در مراسم اهدای جوایز بود.