برند لوکس اوروس هنوز به حجم تولید ثابتی نرسیده است، هرچند که مدتی پیش خبر از آغاز مونتاژ کراساوور کامندانت و سدان سنات در کارخانه آلابوگا داده بود. با این حال، این شرکت روسی آمار فروش خوبی را در سال ۲۰۲۳ از خود به ثبت نرسانده است.
در مجموع چهار فصل ۲۰۲۳ این آمار فروش برای اوروس ثبت شده است: فصل اول - ۹ خودرو، فصل دوم - ۳۶ خودرو، فصل سوم - ۹ خودرو، فصل چهارم - ۲۴ خودرو. در مجموع در سال ۲۰۲۳ فقط ۷۸ خودرو به شهروندان و نیروهای امنیتی روسیه فروخته شده است.
در سه ماهه چهارم سال، کامندانت با فروش ۷ خودرو رکورد زد، که یکی از آنها در سال ۲۰۲۲ تولید شده بود و فقط یکی از آنها توسط مالک شخصی خریداری شد. سنات شرایط بهتری را تجربه کرد: فروش ۶۵ خودرو که برخی از آنها به سرویس حفاظت فدرال فروخته شدند. در مجموع، ۱۶ سدان در سه ماهه چهارم به فروش رسیدند که ۴ مورد از آنها در سال ۲۰۲۲ و ۱ مورد در سال ۲۰۲۱ عرضه شده بود.
۲۵ رولزرویس و ۳۴ بنتلی، به عنوان رقبای کامندانت، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ فروخته شدند.
در سال ۲۰۲۳، تنها ۲۷ خودرو توسط اوروس در آلابوگا تولید شده است. بنابراین این کارخانه که برای تولید پنج هزار خودرو در سال ساخته شده است، همچنان برای شرکت اوروس خسارت به بار میآورد.