موضوعات داغ

مرسدس بنز G کلاس G-Stallion معرفی شد؛ گران‌ترین جی‌کلاسی که تا به حال دیده‌اید

عکس نویسنده
مرتضی قانع
نویسنده
عکس مطلب اول

ارزش یک مرسدس بنز G کلاس تک‌ساخت و به‌شدت شخصی‌سازی‌شده چقدر می‌تواند باشد؟ شرکت تیونینگ لهستانی کارلکس دیزاین معتقد است که شاهکار سفارشی جدیدش یعنی G-Stallion بیش از ۳ میلیون یورو (معادل ۳.۵ میلیون دلار) می‌ارزد! این شرکت قصد دارد خودروی بی‌نظیر خود را در «نمایشگاه بین‌المللی شکار و سوارکاری» این ماه در ابوظبی با همین قیمت نجومی به فروش برساند.

در سال‌های اخیر، کارلکس دیزاین مسیر متفاوتی را نسبت به اکثر تیونرها در پیش گرفته است. این شرکت به جای نصب کیت‌های بدنه اغراق‌آمیز، باله‌های غول‌پیکر و رینگ‌های عجیب‌وغریب روی خودروهای مختلف، از استادکاران ماهر برای نقاشی و حکاکی دستی استفاده می‌کند تا خودروها را به آثار هنری متحرک تبدیل کند. مدل G-Stallion دقیقاً حاصل همین نگرش است؛ خودرویی که تنها برای ساخت سقف آن، بیش از ۳۰۰۰ ساعت زمان صرف شده است.

سقفی که یک بوم نقاشی است!

پروژه سقف این خودرو ابتدا از یک ورق آلومینیوم ساده آغاز شد و سپس با استفاده از ابزارهای سنتی فلزکاری و قالب‌های چوبی، با دقت فراوان و با دست فرم داده شد. پس از رسیدن به فرم بی‌نقص، هنرمندان فرآیند طاقت‌فرسای نقاشی روی پنل سقف را آغاز کردند؛ ترکیبی خیره‌کننده از رنگ‌های مشکی و نقره‌ای با جزئیات و تزئینات طلایی‌رنگ.

مرسدس بنز G کلاس G-Stallion

در مرکز این سقف، تصویر بزرگی از یک اسب نقش بسته که توسط الگوها و طرح‌های پیچیده و ظریف احاطه شده است. شاید تنها حسرت این شاهکار این باشد که نقاشی روی سقف قرار دارد و مگر اینکه مالک آینده آن در گاراژ خود یک نیم‌طبقه یا بالکن اختصاصی برای تماشای آن داشته باشد، شاید هرگز نتواند به طور کامل از تماشای این هنر لذت ببرد!

تغییرات بدنه؛ عضلانی و خاص

فراتر از سقف، این جی‌واگن به یک کیت بدنه بسیار جذاب مجهز شده است. گلگیرهای پهن و برجسته، سپرهای جلو و عقب کاملاً جدید، خط‌کشی‌های سفارشی و نشان‌های اختصاصی کارلکس، ظاهری عضلانی‌تر و متمایز به این شاسی‌بلند افسانه‌ای بخشیده‌اند.

کابین عنابی‌رنگ؛ تجلل به سبک کارلکس

کابین G-Stallion اگر جذاب‌تر از سقف آن نباشد، قطعاً دست‌کمی از آن ندارد. فضای داخلی با چرم مرغوب به رنگ عنابی در بخش‌های مختلف از جمله صندلی‌ها، پنل درها، داشبورد، فرمان و کنسول میانی پوشانده شده است.

مرسدس بنز G کلاس G-Stallion

در سراسر کابین از قطعات و سگک‌های فلزی واقعی استفاده شده است. حتی در قسمت داخلی درب صندوق عقب شاهد استفاده از آلکانتارای نرم هستیم. قطعات تزئینی تماماً با دست حکاکی شده‌اند و حس یک جواهر لوکس را القا می‌کنند.

آیا کسی ۳.۵ میلیون دلار برای یک جی‌کلاس می‌پردازد؟

آیا کارلکس دیزاین می‌تواند خریداری پیدا کند که حاضر باشد ۳ میلیون یورو (۳.۵ میلیون دلار) برای این مرسدس بنز پرداخت کند؟ فقط زمان مشخص خواهد کرد. با این حال، باید اعتراف کرد که این شرکت لهستانی مکان بسیار هوشمندانه‌ای را برای رونمایی و فروش انتخاب کرده است؛ زیرا اگر قرار باشد چنین پول هنگفتی برای یک مرسدس بنز G کلاس نقاشی‌شده با دست پرداخت شود، قطعاً هیچ‌کجا بهتر از پایتخت ثروتمند امارات، یعنی ابوظبی نخواهد بود.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد