خودروبانک
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور آپریلیا SR160
آخرین اخبار
نگاهی به طراحی داخلی کیا K8 ، خودرویی که هیچگاه در آمریکا عرضه نخواهد شد
کاهش فروش سالانه ۱۰۰ هزار خودرو جگوار لندروور به دلیل مشکلات کیفی
ویژگیهای فضاي داخلي تارا و مقایسه آن با نمونه مبنا و نسخه چینی پژو 301
چه خودروهای بی ام و کلاسیکی در جشنواره فروش اقساطی و اعتباری پرشیا خودرو عرضه شدند؟
آیا این ماده هیدروژنی میتواند در آينده جایگزین سوخت موتورسیکلتها و اسکوترها شود؟
ثبت اختراع ماساژور پا در کف خودرو توسط جنرال موتورز
این کفش ورزشی با الهام از لکسوس IS مدل ۲۰۲۱ طراحی شده
مک لارن اسپیدتیل هرمس ادیشن به مانی خوشبین تحویل داده شد + فیلم
اخبار خودرو
آخرین اخبار
استراتژی جدید تویوتا
استراتژی جدید تویوتا
فرهاد کاشانی
نویسنده
5 فروردین 1397 - 09:00
آخرین اخبار
به نقل از وبسایت مهندس فرهاد کاشانی: تویوتا در ماه دسامبر ۲۰۱۷ اعلام کرد که قصد دارد تا اوایل دهه ی ۲۰۲۰ بیش از ده مدل تمام الکتریک (الکتریک باتری) به بازار ارائه کند و شروع آن با ارائه ماشین هایی برای بازار چین است که قرار است بزرگترین بازار ماشین الکتریکی جهان بشود. تویوتا که در این رشته از GM، نیسان و تسلا عقب تر است سعی دارد با این کار عقب ماندگی خود را جبران کند. این ماشین ها سپس در بازار خود ژاپن، هند، اروپا، و بعد امریکا ارائه خواهند شد.
تویوتا که تابحال تمرکزش روی ماشین های هیبریدی و هیدروژنی مانند
تویوتا پریوس
و میرای بود با این تغییر استراتژی که روز دوشنبه ۱۸ دسامبر اعلام شد قرار شد که ماشین های الکتریکی را در برندهای تویوتا و لکسس خود قرار دهد. تویوتا قرار است که ۱۳٫۳ میلیارد دلار روی این ماشین های الکتریکی سرمایه گذاری کند. این به این معنی است که تا سال ۲۰۲۵ تمام مدل های ماشین های تویوتا را می توانید در مدل تمام برقی یا هیبریدی یا هیبریدی پریزی خریداری نمایید.
تویوتا اعلام کرد که تا سال ۲۰۳۰ پنج و نیم میلیون ماشین الکتریکی تولید خواهد کرد که یک میلیون آن تمام الکتریکی و هیدروژنی خواهد بود.
تویوتا در سپتامبر ۲۰۱۷ قراردادی با مزدا برای تولید ماشین های الکتریکی امضاء کرد که شامل SUV و ماشین سواری و وانت های سبک است. همچنین تویوتا مشغول مذاکره با پاناسونیک برای ایجاد یک شرکت مشترک برای تولید باتری است.
تویوتا قبلاً مدیرعامل خود آقای آکیو تویودا را مأمور تشکیل بخش ماشین الکتریکی این شرکت کرده بود و این بخاطر اهمیت این مسئله برای شرکت تویوتا می باشد. این تغییر به خاطر این است که امریکا، چین و اروپا دارند سازندگان را تشویق می کنند که ماشین های تمام الکتریکی بیشتری بسازند.
آقای آکیو تویودا نوه ی مؤسس تویوتا و پرزیدنت کمپانی تویوتا می باشد که شخصاً مدیرعامل بخش (Division) الکتریک این شرکت نیز شده که به توسعه ی این ماشین ها سرعت بدهد.
به این منظور آقای کوجی تویوشیما رئیس بخش ماشین های هیبریدی به ماشین های تمام الکتریکی منتقل شده که به استراتژی الکتریکی تویوتا بیشتر سرعت ببخشد.
نیسان، تسلا و فولکس مدت ها است ماشین های تمام الکتریک را به عنوان ماشین های آلترناتیو برگزیده اند ولی تابحال تویوتا در این مورد مقاومت می کرد و ماشین الکتریک را بعنوان ماشین کم برد می شناخت.
ساخت تسلای ۵۰۰ کیلومتری که بردش از بسیاری از ماشین های بنزینی جهان من جمله بنز G اینجانب بیشتر است شاید نظرش را عوض کرده باشد.
هنگامی که نیروهای ژاپن در جنگ جهانی دوم با حمله ی ناگهانی و برق آسا به پرل هاربر در هاوایی در واقع به امریکا اعلان جنگ دادند آدمیرال فرمانده ی نیروهای اقیانوس آرام ژاپن که فرماندهی این عملیات را به عهده داشت گفت که ما امروز غول خفته را بیدار کردیم. و این غول خفته جنگ دوم را با انداختن دو بمب اتمی روی هیروشیما و ناکازاکی پایان داد و موجب تسلیم ژاپن شد. این بار غول خفته تویوتا است که تازه بیدار شده تا کنترل اتومبیل های الکتریکی جهان را به عهده بگیرد.
برچسب ها:
تویوتا
خودروی برقی
سلول سوختی
داغ ترین اخبار هفته
تولید آزمایشی کراس اوور آریا در سایپا آغاز شد + فیلم
گریت وال گلوله سیاه معرفی شد! کپی چینی از تویوتا هایلوکس TRD
خودروهای برای سوار نشدن؛ نگاهی به معضلات استفاده از خودروهای وارداتی گران قیمت درایران
نظرات