موضوعات داغ

سرمایه‌گذاری چینی‌ها در استارت‌آپ ایرانی؛ سامانه حمل و نقل یارباکس آغاز به کار کرد

عکس مطلب اول
با مشارکت سرمایه گذاران ایرانی و چینی بزرگترین استارت آپ حمل و نقل بین شهری مرسولات پستی با عنوان یارباکس آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار خودروبانک ، رضا گلوی مجری سامانه یارباکس در مراسم آغاز به کار این استارت اپ با اعلام این خبر افزود: با توجه به مشکلات پیش روی حوزه حمل و نقل و روند سنتی جابجایی مرسولات و کالاها، تلاش کرده ایم تا با تکیه بر دانش روز دنیا این سامانه را پایه ریزی کرده و تحولی بزرگ در این بخش ایجاد کنیم.
وی در رابطه با روند همکاری سرمایه گذاران چینی در این استارت آپ گفت: شرکت سرمایه گذاری ایران- چین با بیش از 20 سال سابقه همکاری در این توانسته است در بخش های زیربنایی و صنعتی عملکرد موفقی داشته باشد و در ادامه فعالیت های خود به دلیل وجود ظرفیت های بسیار بالای کسب و کارهای جدید در ایران، سرمایه گذاری در استارت آپ یارباکس را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

یارباکس

یارباکس

وی افزود: این کسب و کار آنلاین جدید با مطالعات دقیق و گسترده در زمینه چالش های پیش روی حمل و نقل کالا و خرده بار پایه ریزی شده و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته خدمات خود را در سراسر کشور برای هموطنان ارائه و بسیاری از فرآیندهای جابجایی کالا را بهینه و کم هزینه دننبال خواهد کرد.

هزینه کمتر و کیفیت بالاتر
محمد گلوی مدیرعامل شرکت چابک گستر مبین (یارباکس) نیز در این مراسم اعلام کرد: این کسب و کار جدید از دو گروه تشکیل شده که شامل یک گروه فنی و نرم افزاری و یک مجموعه با تجربه و دارای زیرساخت های کامل در حوزه حمل و نقل است.
وی با بیان اینکه ایده اولیه شکل گیری این استارت آپ از حدود چهار سال قبل شکل گرفته ولی به دلیل وجود برخی از محدودیت های تجاری در زمینه توسعه و ایجاد زیرساخت های نرم افزاری در نهایت از حدود شش ماه قبل عملیات آماده سازی این آغاز و ظرف مدت زمان کوتاهی آماده بهره برداری شد.
مدیرعامل یارباکس با بیان اینکه این نرم افزار مجموعه جامع و کامل از خدمات حمل و نقل را در بر می گیرد، افزود: با توجه به اهمیت جایگاه این خدمات شریک چینی ما با علاقه مندی بالایی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در این پروژه اعلام کرد و این امر با رویکرد انتقال دانش فنی و تکنولوژی نرم افزاری و سخت افزاری جابجایی کالا در دستور کار دو طرف قرار گرفت.

سرمایه گذار چینی در یارباکس

سرمایه گذار چینی در یارباکس

گلوی با بیان اینکه کیفیت و هزینه ارسال کالا همواره یکی از اصلی ترین دغدغه های شهروندان، تجار و بازرگانان بوده است، افزود: یارباکس ماموریت ارسال، دریافت و تحویل مرسوله های پستی را انجام می دهد و در شروع کار با تمرکز بر روی 77 شهر بارخیز ایران از مبدا تهران و بالعکس فعالیت ها آغاز و تا سال آینده تعداد شهر ها به بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: رهبری بازار حمل و نقل خرده بار و تاثیرگذاری در حوزه حمل ونقل با افزایش مدیریت زمان، هزینه و کیفیت زندگی مردم و حرکت به سمت هوشمندسازی شهرها از رویکرد های اصلی یارباکس بوده و در تلاش هستیم تا خدمات جابجایی کالا را از روش سنتی و کند و به رویکردهای مدرن و سریع تغییر دهیم.
وی با بیان اینکه فضای استارتاپی در ایران بسیار طلایی بوده و هیمن امر سرمایه گذران خارجی را ترغیب می کند، افزود: دسترسی بیش از 70 درصد مردم به اینترنت باعث افزایش استفاده مردم از دستاوردهای استارتاپ ها شده است.
گلوی ادامه داد: درحال حاضر شرکت بارباکس 100 پرسنل دارد که به شکل مستقیم کار می کنند و هدف این است که 200 نفر را در حمل ونقل درون شهری به کار گیریم و هدف ما این است که بتوانیم در سه سال آینده 20 هزار اشتغال ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه بسته بندی مرسولات با دقت بسیار بالا و با کیفیت منحصر به فرد توسط واحد عملیات صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: در این اپلیکیشن امکان رزرو برای کاربران فراهم خواهد بود و آنها می توانند هزینه خدمات حمل و نقل را به سه روش پرداخت در مبداء، پرداخت در مقصد و یا به صورت آنلاین پرداخت کنند.

رویکردهای علمی جایگزین روش های سنتی
منصور مرتضوی رئیس هیات مدیره این شرکت نیز اعلام کرد: در حال حاضر شرکت پست جمهوری اسلامی ایران بزرگترین مجری نقل و نتقالات مرسولات محسوب می شود، اما با این وجود همچنان چالش های متعددی برای بهبود کیفیت خدمات این بخش وجود دارد که می توان با رویکردهای نوین و علمی و البته با حضور بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی آن را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه با این رویکردهای نوین کاربران در هر زمان که بخواهند می توانند سفارش خود را آنلاین ثبت کنند، افزود: در این حالت کاربران از درب منزل یا محل کار خود مرسولات را در سریعترین زمان ممکن و با هزینه ای بسیار کمتر به شهرهای مختلف ارسال می کنند.

شروع به کار یارباکس

شروع به کار یارباکس

مرتضوی در ادامه گفت: یکی از اهداف یارباکس استفاده از موتورهای برقی در داخل ایران استزیرا در بخش سوخت و بحث کاهش هوای آلوده تاثیر گذار است. ظرف دو سال آینده حداقل دو هزار دستگاه موتورسیکلت برقی وارد کشور می شود.
وی توضیح داد: ما یک برنامه جامع برای بحث لجستیک داخل شهر و نیز خارج از شهر داریم. برای داخل شهر سرمایه گذاری کرده ایم اما اتوبوس ها و هواپیماهای خارج از شهر در حال حاضر کفاف کار ما را می دهد.
وی در خصوص تفاوت عملکرد شرکت پست و شیوه مدرن ارسال مرسولات گفت: ما دائم باید کاربران را راضی نگه داریم و کیفیت را بالا ببریم. نکته دوم بیمه ایران است که در حال همکاری با آن هستیم. فکر می کنم مشتری بابت این بیمه که قیمت بسیار منطقی دارد به ما اعتماد می کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ارسال بسته به کشورهای خارجی را در برنامه داریم و چین جزو کشورهای اولی است که قصد داریم شرایط ارسال مرسوله به آن را مهیا کنیم.

انتقال دانش و امکانات به ایران
لی چونگ سرمایه گذاری چینی استارت آپ یارباکس نیز در این مراسم اعلام کرد: رویکرد اصلی ما در مشارکت با طرف های ایرانی انتقال تجربیات و پشتیبانی در زمینه ارتقای کیفیت خدمات در این زمینه و دیگر حوزه های فعالیت خواهد بود.
وی با بیان اینکه ایران از ظرفیت های بسیار بالایی برای فعالیت های استارت اپی برخوردا راست، افزود: کشور چین در نیز طی سالهای اخیر پیشرفت های خیره کننده ای در این زمینه ها داشته، به طوری که حتی سایت علی بابا با ثبت رکورد فروش یک میلیارد دلار در روز توانست نگاههای جهانی را به سمت خود خیره کند.
وی گفت: حوزه حمل و نقل کالا در ایران با خلاءهای گسترده ای مواجه است و به طور حتم با آغاز فعالیت یارباکس، کاربران به سرعت متوجه ویژگی ها و تمایز این نوع خدمت رسانی خواهند شد و همین روند می تواند نقش مهمی در توسعه فعالیت های اقتصادی آنها ایفا کند.
بر اساس این گزارش اپلیکیشن یارباکس از طریق برنامه های بازار و سیب اپ و سایت رسمی این شرکت به آدرس اینترنتی www.yarbox.co در دسترس خواهد بود.

نظرات کاربران

1 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1397/10/9
گل بود به سبزه هم آراسته شد. اون که برنامه های بومیشون بود به تمام اطلاعات کاربر (مثل دوربین و تماس و حافظه و موقعیت جغرافیایی) دسترس بدون اجازه داشت. ایکه دیگه رسماً چینی هام وارد عمل شدن. گمونم از گوشی خاموش هم بتونن صدا ضبط کنن!