نخستین بار و در جریان نمایشگاه خودرو تهران 1396، مصرفکنندگان ایرانی با برند تایوانی لوکسژن و کراساوور لوکسژن U6 آشنا شدند. در آن زمان اعلام شد که شرکت آرمان موتور کویر قصد دارد تا محصولات این برند را به بازار کشورمان عرضه کند.
مدتی بعد و پس از اعلام ممنوعیت واردات خودرو نیز این شرکت از مونتاژ خودروهای لوکسژن در ایران خبر داد اما پس از آن هیچگونه اطلاع رسانی در خصوص آینده خودروهای لوکسژن در ایران صورت نگرفت. بالاخره و پس از مدتی، بهار 1399 شرکت آذویکو خودرو لوکسژن U6 و دانگ فنگ S50 را به عنوان جایگزینهای ام جی 360 برای تحویل به مشتریان خود اعلام کرد. با این وجود تاکنون هیچ خودرویی از برند لوکسژن به حواله داران ام جی 360 تحویل داده نشده است.
قیمت لوکسژن U6 از سوی آذویکو با توجه به امکانات و آپشنهای آن حدود 700 الی 800 میلیون تومان برآورد شدهبود. این خودرو در صورت عرضه به رقیبی برای کراساوورهای متوسط بازار نظیر هاوال H2، جک S5 و چری تیگو 5 تبدیل میشد هرچند قیمتی دوبرابری برای این خودرو اعلام شده بود. اکنون قیمت همان کراساوورهای چینی در محدوده 600 الی 700 تومان است و حتی اگر امروزه نیز لوکسژن U6 به مشتریان تحویل داده شود، نباید انتظار رقمی کمتر از یک میلیارد تومان را برای این خودرو داشته باشیم.
شاید بتوان گفت که علت قیمت بالاتر لوکسژن U6 نسبت به رقبا، احساس مدرنتری است که در مشتریان ایجاد میکند. این خودرو با بهرهگیری از تجهیزاتی همچون سانروف، درب صندوق برقی، دوربین 360 درجه، نمایشگر خودکار نقاط کور و سایر سیستمهای چندرسانهای که با همکاری شرکت HTC تدارک دیده شدهاند، در حد و اندازه خودروهای وارداتی نیمه لوکس ظاهر میشود.
نکته جالب در خصوص قوای فنی لوکسژن U6 به شتاب 9.5 ثانیهای آن مربوط میشود که بسیار بهتر از خودروهایی همچون کیا سورنتو و هیوندای سانتافه است و لوکسژن U6 این پتانسیل را داشت که به محصولی بیرقیب در مقایسه با دیگر رقبایش تبدیل شود. با این وجود به نظر نمیرسد که در کوتاه مدت اقدامی جهت عرضه این محصول به بازار صورت بگیرد و شاید پروژه عرضه محصولات لوکسژن به بازار ایران، برای همیشه به تاریخ پیوسته باشد.