جستجو در خودروبانک
سرجیو پرز در یک گرندپری عجیب در شرایطی که هم تیمی او، مکس ورشتپن به دلیل ترکیدگی لاستیک عقب سمت چپ، مقام نخست مسابقه را در دور 49 و تنها 3 دور مانده به انتهای مسابقه از دست داد، توانست سکوی نخست باکو را به نام خود نماید.
سریعترین زمان ثبت شده در این مسابقه بارها بین سرجیو پرز، مکس ورشتپن و لوئیس همیلتون جابجا شد، اما در نهایت ورشتپن زمان 1:44.481 را کسب کرد که با توجه به خروج او از مسابقه، این زمان نیز پاک شد و تک امتیاز آن به کسی تعلق نگرفت.
این دو راننده هم امتیازات تیمی را از دست دادند و هم خود همیلتون فرصت برگشت به صدر جدول رانندگان را از خود گرفت.
بدون شک بازنده این گرندپری کسی نبود جز پیرلی که نشان داد با عملکرد بد به راحتی پیروزی را از ورشتپن و ردبول خارج شد و بازنده دوم هم کسی نبود جز همیلتون که اسیر اشتباه خود شد، او در انتخاب نقطه ترمزگیری باعث از دست رفتن جایگاه، یک امتیاز حساس در جدول رانندگان و سازندگان شد.
در باقی دورهای مسابقه شاید به ندرت اتفاقات ویژهای رخ داد. اتفاقاتی که میتوان به آنها اشاره داشت اشتباه کارولس ساینز بود که باعث شد تا رده زیادی را از دست بدهد و باز هم در پیچ پیش از قلعه از مسیر مسابقه خارج شد و رده زیادی از دست داد.
یکی دیگر از اتفاقات نادر این مسابقه به هنگام نمایش پرچم قرمز، عدم توجه نیکلاس لطیفی به آن بود که از مسیر ورودی پیت عبور کرد و همین باعث شد تا جریمه 10 ثانیهای به او تعلق گیرد. او که تا این لحظه بالاتر از هم تیمی خود یعنی جورج راسل و التری بوتاس در رده 13 بود، به رده 15 سقوط کرد. اما داستان اینجا خاتمه نیافت، او به لطف خروج راسل به رده 16 رسید.
استبان اوکون به دلیل مشکل فنی در همان ابتدای مسابقه از رقابت خارح شد، بعد از او لنس استرول، مکس ورشتپن، جورج راسل نفرات بعدی بودند که نتوانستند مسابقه را به اتمام برسانند.
میک شوماخر و نیکیتا مازپین به ترتیب رده 13 و 14 را کسب کردند و بالاتر از همیلتون مسابقه را به اتمام رساندند.
بوتاس در رده 12 و بعد از کیمی رایکونن و آنتونیو جیوویناتزی کار را تمام کرد و از کسب امتیاز باز ماند. رایکونن توانست 1 امتیاز رده دهم را از آن خود نماید.
سایر رده بندیهای امتیازی مطابق جدول زیر است:
در انتها به تصاویر از اتفاقات مسابقه امروز توجه فرمائید: