موضوعات داغ

خودروهای جدید پلیس کشور آرژانتین را ببینید

عکس نویسنده
مرتضی قانع
نویسنده
عکس مطلب اول

تویوتا هایلوکس و فیات کرونوس خودروهای جدید پلیس گشت بوئنوس آیرس هستند که طی مراسمی با حضور استاندار این منطقه و وزیر امنیت آرژانتین به نیروهای پلیس تحویل داده شدند.

خرید و به کارگیری این خودروها بخشی از برنامه شهرداری سان فرناندو موسوم به «طرح تقویت امنیت بوینس آیرس» محسوب می‌شود. در این طرح 27 خودرو جدید، شامل 10 دستگاه تویوتا هایلوکس و 17 دستگاه فیات کرونوس برای نیروی پلیس این منطقه خریداری شدند. فیات و تویوتا دو برند پرفروش و پر تقاضا در بازار خودرو آرژانتین هستند.

در مراسم تحویل خودروهای گفته شده به پلیس شهر، شهردار سان فرناندو ، خوان آندروئتی ، فرماندار استان بوئنوس آیرس ، آکسل کیسیلوف ، رئیس اتاق نمایندگان ، سرجیو ماسا و وزیر امنیت ، سرجیو حضور داشتند.

مطابق اطلاعات منتشر شده از سوی سایت Zona Norte Hoy، شهرداری سان فرناندو برای خرید این 27 خودرو پلیس بودجه‌ای معادل 116،442،684 پزو در اختیار داشته است که این بودجه صرف خرید خودرو، چراغ‌های گردان، گلگیرهای تقویت شده، جداکننده درون کابین، بلندگو و آژیر شده است.

پلیس سان فرناندو در حال حاضر 27 خودرو در اختیار دارد که توسط ایستگاه‌های پلیس مورد استفاده قرار می‌گیرند و با اضافه شدن 27 خودرو جدید، تعداد آن‌ها به 54 دستگاه رسیده است. گزارشات حکایت از پیوستن هشت دستگاه فیات کرونوس دیگر در آینده نزدیک به نیروی پلیس این منطقه دارند.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد