جستجو در خودروبانک
پیرو آغاز فروش خودرو در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، محصول لاماری ایما آرین پارس موتور فردا چهارشنبه 16 شهریور در سامانه یکپارچه فروش به صورت قرعهکشی شروع خواهد شد.
با عرضه لاماری ایما در سامانه یکپارچه فروش دوره جدید عرضه خودروها در این سامانه آغاز میشود. قیمت لاماری ایما در سومین طرح فروش خودرو یک میلیارد و 49 میلیون تومان در نظر گرفته شده است و این خودرو افزایش قیمتی 20 میلیون تومانی نسبت به طرح فروش قبلی را داشته است.
فروش فوق العاده لاماری ایما در این طرح با قیمت قطعی است. در این طرح فروش خودروی لاماری ایما سود مشارکت و انصراف صفر است و جریمه دیرکرد تحویل خودرو به صورت سالیانه 36 درصد (ماهانه 3 درصد) در نظر گرفته شده که در صورت تاخیر در تحویل لاماری ایما به مشتری، خودروساز موظف به پرداخت به خریدار است.