آرین پارس موتور اخیرا تصمیم گرفته است تا محصولات وارداتی خود را از طریق زیرمجموعه جدیدش موسوم به آرینا درایو در بازار ایران عرضه کند. این شرکت با انواع مختلفی از خودروهای وارداتی در نمایشگاه شیراز ۱۴۰۴ حضور داشت تا مشتریان از نزدیک با محصولات وارداتی آرین موتور آشنا شوند.
آرین موتور در گذشته محصولات میتسوبیشی را به صورت وارداتی در ایران عرضه کرده بود و در دور جدید واردات خودرو نیز به سراغ چند محصول از همین برند رفته است. میتسوبیشی اوتلندر مهمترین محصول وارداتی آرینا درایو از برند ژاپنی است که از مدتی پیش در بازار حضور دارد.
با این حال آرینا درایو محصولات وارداتی جذابتری را نیز برای ایرانیان در نظر گرفته است. نخستین محصول وارداتی و جذاب این شرکت، شیائومی SU7 است که یکی از خودروهای جذاب چینی به حساب میآید. هنوز جزئیات و زمان عرضه این محصول مشخص نیست اما در هر صورت، عرضه شیائومی SU7 در بازار ایران با استقبال گرم خریداران همراه خواهد بود.
آرین درایو در نمایشگاه خودرو شیراز ۱۴۰۴، از نیسان سیلفی نیز به عنوان یک خودرو وارداتی جدید رونمایی کرد. با این حساب، آرینا درایو به سومین واردکننده نیسان سیلفی در ایران تبدیل خواهد شد. در ادامه میتوانید تصاویر غرفه آرینا درایو که توسط خودروبانک تهیه شده است را مشاهده نمایید: