موضوعات داغ

خودروهای الکتریکی ارزان تر از ماشین های بنزینی، اما در آینده

عکس نویسنده
سجاد حیدری
نویسنده
عکس مطلب اول
وسایل نقلیه تمام الکتریکی شاید پاک‌ترین و در زمینه سوخت مقرون به صرفه باشند، اما به هیچ وجه قیمت اولیه آنان برای خرید پایین نبوده و بیشتر اوقات باعث می‌شود تا مشتریان از وسایل نقلیه الکتریکی روی گردان شده و به سراغ همان وسایل نقلیه معمولی با پیشرانه‌های درون سوز بروند، اما این شرایط برای همیشه باقی نخواهد ماند، زیرا کارشناسان صنعت خودروسازی معتقد هستند که تا چند سال آینده و تولید انبوه باتری‌های ذخیره ساز انرژی، می‌توان امیدوار بود که قیمت تمام شده وسایل نقلیه الکتریکی به شدت کاهش یافته و در نتیجه هزینه خرید آنان هم برای مشتریان کاهش پیدا کند.
همانطور که می‌دانید، در حال حاضر تقاضای محدود برای وسایل نقلیه تمام الکتریکی وجود دارد و هنوز اعتماد عمومی در بین مشتریان ایجاد نشده و بسیاری از آنان به خاطر قیمت بالاتر وسایل نقلیه الکتریکی به سراغ تهیه وسایل نقلیه دیگر می‌روند، اما در این بین پایگاه خبری "بلومبرگ" گزارش می‌دهد که تا سال 2024 میلادی و در صورت ادامه داشتن این شرایط، هزینه پرداختی بابت خرید وسایل نقلیه تمام الکتریکی با خودروهای درون سوز برابر خواهد شد و در سال 2025 میلادی، می‌توان امیدوار بود که بهای پرداختی بابت خرید یک وسیله نقلیه تمام الکتریکی حتی کمتر از یک خودروی معمولی با پیشرانه درون سوز شود.

کاهش قیمت خودروهای الکتریکی تا سال 2025

کاهش قیمت خودروهای الکتریکی تا سال 2025


به گفته منابع خبری، در حال حاضر بهای پرداختی بابت هر کیلووات ساعت به چیزی حدود 208 دلار خواهد رسید، اما پیش بینی می‌شود که با تولید انبوه مجموعه باتری‌های ذخیره ساز انرژی بویژه باتری‌های "لیتیوم یونی" که در وسایل نقلیه تمام الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بهای پرداختی بابت هر کیلووات ساعت به میزان 70 دلار کاهش پیدا کند که در هزینه نهایی اتومبیل بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
کالین مک‌ کراچر، تحلیلگر پایگاه خبری بلومبرگ معتقد است که فروش وسایل نقلیه تمام الکتریکی در سال‌های آینده افزایش پیدا می‌کند، اما قیمت باتری‌های اتومبیل برای پیشبرد اهداف خودروسازان و مهیا کردن جایگاه بهتر برای خودروهای تمام الکتریکی در بازارهای جهانی باید کاهش پیدا کند.
علاوه بر این، مشوق‌های دولتی هم می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش قیمت وسایل نقلیه تمام الکتریکی داشته باشد، چرا که بسیاری از کشورهای جهان تلاش می‌کنند با راه اندازی وسایل نقلیه الکتریکی و فروش آنان به مشتریان، شهرهای تمیز و عاری از آلایندگی داشته باشند که با حمایت از وسایل نقلیه الکتریکی امکان پذیر خواهد بود.

نظرات کاربران

1 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1397/9/6
به خدا اگه بتونیم فرهنگ اسفاده از خودرو های هیبریدی رو جا بندازیم ، ینی حداقلش می تونی مبرای یک بار هم که شده ادعا کنیم تو این مورد با کشور های اروپایی تو یه سطح هستیم . درسته که هنوز دانشمندا دارن رو باتری ای نوع ماشینا کار می کنند اما ماشین های بنزینی - برقی هم هست که میشه استفاده کرد ولی متاسفانه چون یک ایرانی تا بحث هزینه می شدو همیشه دنبال ارزان ترین است ... .