موضوعات داغ
ثبت نام ایران خودرو
ثبت نام سایپا
بهترین خودرو چینی
ساینا
رانا پلاس
ورود
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
ماشین و مشخصات فنی
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
بستن
جستجو در خودروبانک
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور وسپا VXL
آخرین اخبار
پیش فروش پیکاپ KMC T8 توسط کرمان موتور شروع شد + جدول
آغاز پیش فروش جک S5 فیس لیفت از چهارشنبه 1 اردیبهشت ماه 1400 + جدول
جریمه سنگین رانندگی در ساحل؛ تفاوت ایران و ایتالیا
شرایط فروش جدید جک S3 توسط کرمان موتور اعلام شد + جدول فروردین 1400
با کامیونهای تخصصی ارتش ایران آشنا شوید؛ کیان نام خودروهای سنگین و قدرتمند ارتش
سیتروئن C5 X جدید معرفی شد؛ خودرویی بین سدان، واگن و شاسیبلند
فروش کامیونت ۵.۲ آمیکو آغاز شد
مرسدس بنز EQB رسماً رونمایی شد؛ قدبلند تمام برقی با 288 اسب بخار
اخبار خودرو
آخرین اخبار
سنگاندازی به جای کمک به صنعت خودرو
سنگاندازی به جای کمک به صنعت خودرو
8 مهر 1397 - 09:00
آخرین اخبار
ایسنا : عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: در شرایطی که آمریکا خودروسازی ایران را مورد تحریم قرار داده است، برخی نهادهای داخلی مانند شورای رقابت، به جای کمک به این صنعت، بر سر راه آن سنگاندازی میکنند.
امیرحسن کاکایی با بیان اینکه تحریم خودروسازی نشان میدهد آمریکاییها به خوبی به نقش این صنعت در توسعه اقتصادی و حفظ و گسترش اشتغال در ایران پی بردهاند، خاطرنشان کرد: اگر چه از نیمه مردادماه تحریمهای آمریکا ضد صنعت
خودرو
ایران آغاز شد، اما در عمل از اردیبهشتماه و پس از اعلام ترامپ مبنیبر خروج آمریکا از برجام، خودروسازان خارجی همکاری خود را با خودروسازان داخلی به سمت تعلیق بردند. عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: بهدلیل تبعات همین تحریمها است که در دو ماه گذشته تیراژ خودروسازان داخلی برخلاف روند سه سال گذشته، سیر نزولی به خود گرفته است. وی افزود: در چنین شرایطی متاسفانه شاهدیم که برخی سازمانهای دولتی مانند شورای رقابت، نهتنها به صنعت خودرو برای مقابله با تحریمهای آمریکا کمکی نکردهاند، بلکه در مسیر حرکت این صنعت نیز مانعتراشی نیز میکنند. کاکایی با بیان اینکه بهعنوان مثال قیمتگذاری دستوری خودرو در شرایط فعلی به مانع بزرگی بر سر راه بقای صنایع خودرو و قطعه تبدیل شده است، اظهار کرد: در شرایطی که قیمت ارز و مواد اولیه مصرفی خودروسازی و قطعهسازی بیش از دو برابر افزایش یافته است، چطور شورای رقابت انتظار دارد قطعهسازان و خودروسازان محصولاتشان را با قیمتهای قبلی تولید و عرضه کنند.
برچسب ها:
خودروسازی
ایران
خودرو
داغ ترین اخبار هفته
مدت معافیت خودروهای صفر کیلومتر از معاینه فنی اعلام شد
قیمت دیگنیتی در بازار آزاد؛ سود کلان دلالها از کراساوور جدید بهمن موتور
کراساوور جدید SKG T60 در تهران دیده شد؛ یک چینی دیگر در شهرخودرو
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...
کیومرث
1397/7/8
پاسخ
اثر سنگ پای قزوین در این اظهارات نمایان است. اگر منع واردات خودرو و یا واردات با عوارض چند برابر قیمت اصلی حمایت از تولید کننده بی کفایت نیست پس چیست؟ و حقیقتا دیگر چه حمایتی می طلبید؟ اگر روزی روزگاری محصولات خارجی آزادانه به کشور وارد شد آنگاه مونتاژ کار وطنی هم به هر قیمتی خواست بفروشد.
رضا
1397/7/8
پاسخ
مملکت پر شده از این به اصطلاح کارشناس هاکه اگه حرف نزنن کسی نمی گه بهشون لالی،اینا درصدشونو میگیرند میان حرف میزنند،والله همه خودروسازهاي دنیا کف کردن از این همه حمایتی که از خودروسازی ایرانی میشه با این خودروها بی کیفیتی که تولید میشه!!!
سعید کوشافر
1397/7/8
پاسخ
سلام دوست گرامی که ظاهرا خودتان را کارشناس میدانید... اگر واقعا کارشناسید به این پرسشها پاسخ دهید. افزایش قیمت دلار از یکماه قبل کلید خورد . مگر قطعه سازان روزانه مواد اولیه میخرند که هرر وز دلار بالارفت قیمت تولید انها هم بالا برود... دوم اینکه این همه ارزی که قطعه سازان با قیمت 4200 تومان گرفتندو فهرستش منتشر شد را صرف چه کردند اگر مواد اولیه نخریدند پس با این ارز دولتی چه کردند؟ سوم اینکه میگویید شورای رقابت با قیمت گذاری سنگ اندازی میکند؟ اینگونه که پیداست شما حقوق بگیر یک خودروسازی یا قطعه سازی هستید درغیر اینصورت حمایت از مردم را سنگ اندازی نمیدانستید؟ چهارم اینکه فرض کنیم قیمت را ازاد کنند و پراید بشود صد میلیون انوقت کسی حاضر است این خودرو را بخرد... اخرهم اینکه درکشورهایی قیمت خودرو را ازاد میکنند که واردات خودرو هم ازاد باشد و بخش خصوصی فعالی درخودروسازی داشته باشند نه ایران که فقط دو خودروساز دارد اینرا پیرمرد سرکوچه ماهم میداند تعجب میکنم شما کارشناس هستید ونمیدانید... اقای مثلا کارشناس یک نگاه به فهرست ارزهای دریافتی بگنید تا بفهمید چرا دولت به اینها اجازه افزایش قیمت نمیدهد . اینها قبل از شروع تحریمها با توجیه اینکه باید تا پایان سال مواد اولیه وقطعات بخریم از دولت ارز گرفتند . خود مدیرعامل سایا درمشهد اعتراف کرد که خرید لازم برای تولید امسال را انجام دادیم انوقت شما شدید کاسه داغتر از اش... اگر افزایش قیمتی هم باشد باید سال اینده اعمال شود نه امسال انهم متناسب با میزان ارز بری هر خودرو ... خودرویی که مثلا ملی است و تولید ایران چه ربطی به دلار دارد. باید میزان تاثیر دالار بر مواد اولیه محاسبه شده و سپس اندکی قیمتش افزایش یابد نه برابر دلار ... همین شماهاهستید که بخاطر جیره ای که از خودروسازیهای میگیرید همه مردم را بیچاره میکنید
محمدعلی
1397/7/8
پاسخ
ایشون نفرمودند که افزایش نرخ ارز چرا باید روی خودرویی مثل پراید یا جی ال ایکس یا سمند تاثیر بذاره؟
ایشون نفرمودند که چرا بعد از اینهمه سال کشته شدن مردم به بهانه حمایت از تولید داخلی چرا باید خیلی از قطعاتی که در داخل توان تولید دارن از خارج بیاد؟
ایشون نفرمودند که این چجور حمایتیه که هر سال وضع این صنعت خرابتر میشه و آیا بهتر نیست به کل این حمایت رو قطع کنن تا دیگه وضع از این بدتر نشه؟
ایشون نفرمودند که چرا اینهمه صنایع و تولیدی ها و کسب و کارهای دیگه که هر روز بخاطر سنگ اندازی یا حمایت از واردکننده یا بی توجهی تعطیل میشن لایق حمایت نیستن، اما این صنعت آدم کش و جیب خالی کن کشور باید مورد حمایت قرار بگیره؟
ایشون نفرمودند که افزایش قیمت ارز چه ربطی به دادن پول قطعه سازان داخلی داره؟
متاسفانه شاهد این هستیم که خودروسازان بعد از فشار وارد کردن به دولت حالا وارد فاز ایجاد جو رسانه ای شدن تا ذهنیت رو برای افزایش قیمت آماده کنند.
البته که خیلی با تدبیر این کار رو میکنن. اول خودرو در بازار کمیاب میشه، قیمت میره بالا، مردم هجوم میارن برای پیش خرید با شرایط کذایی و به قیمت روز تحویل. بعد قیمت میره بالا و همه اونایی که پیش خرید کردن باید به قیمت روز بخرن که معلوم نیست چند خواهد بود.
در عجم چطور چنین خودروسازان با درایتی نیاز به حمایت دارند؟ و چطور در جهت بهبود تولید از این درایت استفاده نمیکنن؟ و چطور تا الآن نتونستن وارد بازارهای جهانی بشن؟
افشین
1397/7/8
پاسخ
این بنده خدا هم اصلا انگار تو باغ نیست این حرفا رو زده !!!! الان شرایط یه جوریه که چه آزادسازی قیمت ها انجام بشه چه نشه باز هم خودروساز ها کم کم ورشکست میشن. اگر به قول ایشون آزادسازی قیمت بشه و قطعه ساز ها و خودروساز ها قیمت ها رو خودشون تعیین کنند و شواری رقابت از قیمت گذاری دستوری خارج بشه، خوب قیمت این قوطی حلبی ها انقدر بالا میره که عملا دیگه هیچکس ماشین نمیخره علی الخصوص که الان هر کی پولشو داشته ماشینشو خریده و بقیه هم مثل من که از پارسال پول جمع کرده بودن ماشین بخرن امسال میتونند با پول جمع کرده و پول عرق ریخته و پول زحمت بازو می تونند یک عدد پاستیل خرسی بخرن ! اگر هم شورای رقابت نخواد بره کنار و در قیمت گذاری نقش داشته باشه که باز هم اونایی که مثل من پولشون ارزششو از دست داده به هر حال نمی تونند ماشین بخرند. پس عملا در هر دو حالت هیچ تاثیری در قیمت ها بازار خودرو نداره چون مردمی که توان خرید خودرو رو داشتند دیگه ندارند !!!
مشکل از کجاست !؟ مشکل از اونجاست که 40 ساله آشغال ترین ماشین ها رو تولید کردند و به گزاف ترین قیمت فروختن به ملت و کلی هم آدم کشتن. مشکل اونجاست که صدها نفر از مغز های متفکر خوروسازی ها رو نادیده گرفتند تا طرح هاشون توسط خودروسازان مطرح دنیا خریده شده و در اون خودروسازی ها مشغول به کار شدند و رشد کردند و اکنون حاصل تفکر اونها رو باید با قیمت گزاف بخریم و بعضا برخی از این افراد هم منزوی شدند !
مشکل اینه که فقط و فقط میخوان فساد و دزدی کنند همین !