خودروبانک
فیلم های بررسی خودرو
تجربه رانندگی
مشخصات فنی خودروها
قیمت خودرو
مقایسه خودرو
اخبار خودرو
جستجو
برای تبلیغ در خودروبانک
همین حالا تماس بگیرید
0992-770-3507
فیلم بررسی خودرو
فیلم بررسی موتور آپریلیا SR160
آخرین اخبار
ولوو و جیلی پیشرانه جدیدی را تولید خواهند کرد
هیوندای بایون 2021 معرفی شد، i20 بلندقامت
شکایت متهم اماراتی از پلیس انگلستان به دلیل اوراق کردن فراری 458 اسپایدر + فیلم
طراحی بدنه تویوتا لندکروزر ۲۰۲۲ لو رفت، حضرت جدید بزودی معرفی می شود
هواوی وارد صنعت خودروسازی میشود؛ عرضه اولین خودروی برقی در سال ۲۰۲۱
سامانه ثبت معاملات خودرو چیست؟ افزایش امنیت معاملات خودرویی
بهترین خودرو سال برای بانوان انتخاب شد، پژو پیشرو در کسب رضایت خانم ها!
تویوتا یاریس هیبرید به عنوان خودرو سال 2021 اروپا انتخاب شد
اخبار خودرو
آخرین اخبار
مجمع عادی سالانه صاحبان سهام شرکت بهمن دیزل برگزار شد
مجمع عادی سالانه صاحبان سهام شرکت بهمن دیزل برگزار شد
4 تیر 1398 - 23:00
آخرین اخبار
مجمع عمومي عادي سالانه صاحبان سهام شرکت بهمن دیزل روز شنبه اول تیر با 89.6 درصد کل اعضاء سهامداران در سالن کنفرانس شرکت بهمن موتور برگزار شد .
بر اساس این گزارش مجمع بهمن دیزل طبق مقررات اساسنامه پس از تشکیل هیات رئیسه با حضور نماینده سازمان بورس ، حسابرس مستقل و حدود 90 درصد از سهامداران برگزار شد .
در این جلسه مهندس شفیعی مدیر عامل شرکت بهمن دیزل همچنین به ارائه پیام هیات مدیره به سهامداران پرداخت . در بخشی از این پیام آمده است: بسیار خرسندیم که یکسال دیگر را در راه خدمت به شما به نتایج خوبی دست یافته ایم. سال 97 با تحمیل تحریم های ظالمانه امریکا، صنعت خودرو روزهای مشقت بار و دشواری را پشت سرگذاشت ولی با مساعدت و تلاش مستمر کارکنان ، تدبیر مدیران و عنایت خداوند توانستیم عملکرد قابل قبولی را در کارنامه صنعت خودرو ثبت نماییم. پس از خصوصی سازی گروه بهمن در سال 95 استراتژی افزایش تنوع محصول ، بهبود رضایت مشتری و کاهش هزینه ها و در نهایت توسعه سهم بازار به سرعت اجرایی گردید تا بیش از پیش خشنودی ذینفعان فراهم آید.
وی همچنین در ادامه این جلسه به گزارش سال 97 شرکت بهمن دیزل پرداخت و گفت: رتبه رسمی شرکت در بین 500 شرکت برتر به 123 رسیده که نسبت به سال گذشته حدود 25 رتبه افزایش یافته است.این در حالی است که 3 سال پی در پی این شرکت به عنوان رتبه اول بهره وری بین شرکتهای خودروساز و قطعه ساز شناخته شده است.
شفیعی به سهم بیش از 50 درصدی بازار کامیونت شرکت بهمن دیزل اشاره کرد و گفت: بیش از 84 هزار خودرو از محصولات بهمن دیزل در جاده های ایران تردد دارند که سهم بزرگی از ناوگان حمل و نقل کشور را به خود اختصاص داده اند.
وی همچنین در خصوص اهداف کلان شرکت به کسب بهترین سود آوری، سهم بازار، بهره وری و رتبه رضایت مشتریان می توان اشاره کرد که توانسته ایم در دستیابی به این اهداف به نتایج خوبی برسیم.
شفیعی با اشاره به اینکه در سال گذشته به دلیل تحریم ها با کاهش تولید مواجه شدیم اضافه نمود: جهت حفظ منافع ذینفعان و نیز اشتغال در کشور، با راه اندازی خطوط تولید کاربری سازی موفق شدیم کاربری هایی چون ایزوله، یخچال، باری،کمپرسی، خودروبر، حمل زباله و آتش نشانی با برند بهمن دیزل به بازار عرضه نماییم.
مجمع پس از تصویب کلیه موارد مندرج در دستور جلسه و تصویب صورتهای مالی سال 97 با تقسیم 25 میلیارد تومان سود موافقت کرد و از مدیرعامل، هیات مدیره و مدیران و پرسنل این شرکت به جهت عملکرد مناسب در سال 97 قدردانی نمود.
برچسب ها:
بهمن دیزل
مجمع سالانه سهامداران
داغ ترین اخبار هفته
تولید آزمایشی کراس اوور آریا در سایپا آغاز شد + فیلم
یک پیکاپ جدید دیگر بزودی راهی بازار می شود، تنوع بیشتر برای آفرودرها
هیوندای میسترا، برادر ناتنی هیوندای سوناتا به زودی راهی بازار می شود
نظرات
پاسخ به:
پاسخ به:
hello
نام
ایمیل
متن پیام
ارسال
در حال ارسال ...