موضوعات داغ

حضور گروه بهمن در نمایشگاه خدمات خودرو، تزئین و تجهیزات وابسته + عکس

عکس نویسنده
گروه خودرو
نویسنده
عکس مطلب اول

گروه بهمن موتور با حضور در سومین نمایشگاه بین‌المللی خدمات خودرو، تزئین و تجهیزات وابسته، سه محصول جدید خود را به نمایش گذاشت.

این نمایشگاه از تاریخ 22 تا 26 مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

محصولاتی که گروه بهمن در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است عبارتند از:

- پیکاپ G9 به همراه ون تجهیز شده اینرودز برای کاربری کمپینگ

- پیکاپ کاپرای تجهیز شده برای خدمات امدادی گروه بهمن

- پیکاپ دو دیفرانسیل G9 جدید که به زودی وارد بازار می‌شود

گروه بهمن موتور با حضور در سومین نمایشگاه بین‌المللی خدمات خودرو، تزئین و تجهیزات وابسته، سه محصول جدید خود را به نمایش گذاشت.

پیکاپ G9 مجهز به موتور 2000 سی‌سی توربوشارژر با قدرت 195 اسب بخار و گشتاور 360 نیوتن متر است. این خودرو از گیربکس 8 سرعته ZF بهره می‌برد که آن را برای سفرهای آفرود مناسب می‌سازد.

کاپرا با موتور 2400 سی‌سی و توان تولید 124 اسب بخار قدرت و 200 نیوتن متر گشتاور، نیروی لازم برای مانور در مسیرهای طبیعی را داراست. این خودرو به صورت دو دیفرانسیل و دنده دستی 5 سرعته عرضه می‌شود.

همچنین خودروی ون اینرودز با موتور 1500 سی‌سی و کاربری کمپر نیز در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان این نمایشگاه در تاریخ 26 مهرماه، با حضور در غرفه گروه بهمن و سایر غرفه‌ها، از نزدیک با جدیدترین محصولات و خدمات این حوزه آشنا شوند.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد